thumbnail

Tuesday, September 11, 2012

Terima Kasih Semua!











61 orang yang baik hati :)

Saya hanya mampu ucapkan ribuan terima kasih pada semua & hanya ALLAH SWT sahaja yang mampu membalas segala kebaikkan doa-doa kamu sekalian..

Doa saya & pinta saya pada Yang MAHA ESA..semoga Allah SWT memberkati kita bersama & melindungi kita semua tak kira dimana saja, amin ~



nota kaki : masih tak mampu membuang rasa terkilan pada seseorg yg bergelar kawan...


35 comments:

Anum said...

sama-sama la kita sis

Si Matatajam said...

Happy belated besday.. Balas kunjungan n follow sini

mamyharraz said...

sama-sama dear :)

Gieyana said...

tak lmbat kalau sy nk wish happy belated birhday yer..may Allah SWT blee u always..:-)

Nazayiena said...

Hepi belated besday Izwa,sorry lmbt wish.....

kakcik said...

Sama2 kasih. :)

fiza said...

Kasihmu ku terima...ahaks...

bujal X said...

saya wish lambat takpe ye? selamat harijadi~~murah rezeki dan berbahagia selalu hendaknya~~

Amy said...

Hppy belated bday buat Nurul Izwa...lambat wish...semuga bahagia hingga ke syurga...

Kakzakie said...

Sama-samlah dari kakak izwa..

paripariputih said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY YA :) BFF

~AmyLiana86~ said...

happy belated besday sis..ramainyer follower sis.. =)

♥ dak pink said...

Happy belated birthday Dear.
Moga sentiasa happy dan bahagia selalu yer.

=)

Masz Sidek said...

walaupun dah terlepas entry tu...
sy tetap nak ucapkan happy belated birthday utk awak.... :D

adyna said...

sama2 ;)

best la izwa pernah makan burger bakar...

p/s: sabar banyak2 ek..moga2 seseorang itu sedar kekhilafan nyer

maszmadi said...

ameen.....

Qhaifa Nur said...

sama-sama kasih izwa........

Zana Adieyza said...

happy belated birthday kak... semoga terus dimurahkan rezeki & bahagia selalu hendaknya..

nur said...

sama sama kasih..

IntaNBerliaN said...

sama2... :-)

Kesuma Angsana said...

no hal, small matter.. gembira utk kawan2

ieda said...

sama - sama dik
semoga izwa selalu ceria ;)

ct rahani said...

hepi belated besday izwa.. semoga bahagia sentiasa menyinari hidup izwa & org2 tersayang.. :)

kay_are said...

baru tau.. so selamat hari jadi lambat wish bape ari ye akak? moga panjang umur and murah rezeki.. amin =)

Pn. Sheila@CC said...

selamat hari lahir belated gak... hehe

~Beb~ said...

Alamak! Aku takde! Happy belated buffdayyyy.. Aci x? Semoga panjang umur dan diberkati..

**jarang on9 since raya :)

are_lin@yu said...

wahh alhadulillah semua doakan tu..semoga terus bahagia! ;-)

dwaty said...

sempat lagi kan nak wish....

selamat ulang tahun... semoga dipermudahkan segalanya... juga dimurahkan rezeki...

Maria Menado~ said...

owh nama kite ada. sama-sama Kak =)

Aziela said...

Masih belum terlambat untuk akak wishkan..? Happy Belated Birthday. Semoga kebahagiaan mutlak milik abadi Izwa. Amiin.

eMMe said...

Salam Nurul, alaa... nak hadiah kew?
meh la dtg Putrajaya.. kite belanja 1 slices secret resepi, okey tak?

..::..aRe-Na..::.. said...

epy besday...smg dpjgkn usia,dmurahkan rezeki..amin:-)

Aida78 said...

selamat hari jadi semiga panjang umur dan di murahkan rezeki yang halal.moga berbahagia keakhir hayat aminnnn....

Marya Yusof said...

Happy Belated Birthday! Maaflah terlewat... Apa2 pun akak doakan moga kamu diberkati usia & rezeki... Barakallahufik...

Marya Yusof said...

Happy Belated Birthday! Maaflah terlewat... Apa2 pun akak doakan moga kamu diberkati usia & rezeki... Barakallahufik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang