thumbnail

Wednesday, September 05, 2012

~ WW : Entry Pantas! ~


Ini kerja dia hari-hari bila menunggu mama on pc office sebelum hantar dia ke taska..





*update laju laju sambil mkn sambil taip sebelah tgn..sambil kunyah sambil taip pakai dua tangan...kata WW kan so hari ni saya adalah SILENT READER okey :) super duper busy kene siapkan Fail Meja dan skop kerja J29-J41 (padahal aku kerani je nih!)..hehehee....kerja paling kelakar setakat ni yg pernah aku buat ni lah dia...yg penting tak sakit kepala sangat sebab ramai yang membantu kat sini....diaorg sporting je gelak-gelak menolong saya!Besttt....*


nota kaki : ohhh...cepat la jumaat...cepat la ahad....

26 comments:

Nieyl said...

hahaha~biase la tuh kak...nieyl pun selalu kena cmtuh..haha~nie pun melambak fail atas meja nieyl nie..hahaha~:)

Kakzakie said...

Kakak pun laju-laju juga baca sambail tengok gambar Syahmi menulis.

khairul said...

alahai baruu raabu...

Kesuma Angsana said...

bekerja lah kita sekueknyo!

ieda said...

pandainyee syahmii menulis semua ejaan betul ..
aunty bagi 100% markah ;))

BERT said...

pandai dia dah reti tulis2 dah..

slmat bekerja kak izwa! eheh

Farah Shamsudin said...

Hepi Working Day kak..
Kalau bab Fail meja memang la leceh sikit, tapi ramai yg membantu kan?

mimieux said...

comeynye sahmi tu..hehehe

fiza said...

Baca laju2 gak nih. Pandai syahmi tulis.

Rahmah Ram Ram said...

pandai syahmi ...selamat menjalani tugasan Izwa...

p/s: jgnlah kecik hati... sis tak terasa dgn entri awak pun..suka baca dan berkunjung saban hari...malah menyumbang idea pun ada juga bila baca blog awak...have a gud day izwa :-)

Qhaifa Nur said...

bergaya dgn spek hitam....
inipun laju-laju BW...

Aida78 said...

kita pun laju2 baca blog ni yg sentiasa update kan..kan...

Myra Jay said...

Dengan spek mata hitam menulis, memang stylo lah :D

Maria Menado~ said...

coomeellll.. mesti happy tengok kan.. :)

nur anis said...

kerja kak jangan tak kerja..:)

amboi syahmi..bergaya dengan spec hitam tu...

eMMe said...

selamat bekerja Mrs Eady, selamat menulis syahmi..

SURIA AMANDA said...

cantik tulisan dia...berseni besar nanti ni..

Fikri said...

Pandainya menulis.. xmsk darjah satu g dh pndai mnulis. Bagus2.. :D

♥ Wina ♥ said...

x sabar tunggu Kira dah pandai tulis macam boyfren dia tue...eyh?? hahahahh...

♥ ROS ♥ said...

Cantik tulisan die.. :)

Nur Danisha said...

fail meja..bosan kot nk tgk..tmbh klu kne tlg wt orgnye

Bitt (double IS) said...

yg kosong tu apa abang hensem? hehehe

sal ya said...

cantik tulisan syahmi.

Mrs. Norrie said...

gud boy.....

kay_are said...

nape kne pakai cermin mata hitam?? <-- tetibe tanye soalan pelik =P

nur said...

kazreal- dia nak bergaya tu.. (tolong jawab)

entry WW ke ni.. hehe.. cantik tulisannya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang