thumbnail

Wednesday, October 24, 2012

DIGI - Postpaid Tablet Plans



TQ Nuffnang sebab sudi bagi BE baru yg start 11.10.2012 haritu.
So korang sila check it out plan DIGI ni kalo berminat nak tahu lebih lanjut, klik kat perkataan DIGI ni atau lebih senang klik je kat iklan ku kat tepi tu..(sambil menyelam minum air ko..bleh lemas ni...kekekekeke....)

TQ again Nuffnang!

nota kaki : duit ade seciput dua je kat situ..simpan utk duit mkn thn dpn nak pegi jln je la kot...

24 comments:

♥ Wina ♥ said...

samalah..ramai dapat BE baru ni :)

Anum said...

best la sis dpt be baru

Jna marcello said...

wahh~!! untung laa dye ;)

wantie said...

Ya allah sesungguhnya empunya blog ini sangat beruntung kerana dapat BE. Moga moga Nuffnang juga berbesar hati memberi BE kepadaku.

hai... menunggu BE je ni

Dunia Wilma said...

Tahniah ^_^
Bestnya dah dapat BE...

Gieyana said...

Tahniah...leh kumpul utuk fund jln2...:-)

MISS Z BERCELOTEH said...

wah tahniah :)

fiza said...

Tahniah.

IDAZS said...

yeaayyy!!!! tahniah :)

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady....best nyer dapat BE...:)

nur anis said...

wahh..tahniah kak..:)

Tina Othman said...

wah bestnya dpt BE

diana said...

lama tak check ada ke idak be..
nuffnang baru ni akak kurang paham sikit.
jadi tak tau ada be ke idak.

PinkUmmi said...

sme la kite dpt be nih jugak

ieda said...

tahniah dikk
dpt juga BE digi nie ..
alhamdulillah ;)

Miss Volvo said...

tahniah :P

BERT said...

same jugak dpt.. be digi ni pun tgh show off diri dia hehe.. takpe nanti dia naik pelan2 keh

Syazwan Che Deraman said...

tahniah ye.
selalunya BE Digi senang naik!

Fizalinolie said...

Wah! bestnya :)

Hanif Idrus said...

Tahniah ler....
Aku pun sama simpan duit sampai hujung tahun ini nak jalan2

Ema Blog said...

tak sempat nak check..ni pun tgh buat marathon beBW

Kesuma Angsana said...

tahniah ye .. rezeki tu

Myra Jay said...

Tahniah ye :D

sal ya said...

tahniah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang