thumbnail

Monday, October 15, 2012

Double Down!


Double Down!

Glup!

Melelehhhh...

Setelah ramai yg update saya baru dpt rasa sabtu lepas..dah yg best nyer ia nya memang menepati tekak kami!Yesss...sedapppppp!!dan bakal di repeat lagi hari ni...hehehehe.....

Makan panas-panas dan waktu kebuluran memang la sangat nikmat!
Panas,pedas....totally kene dgn my tekak... :)


nota kaki : burger samurai je tak kene dgn tekak....errkkss...manis??

72 comments:

Aisy Nasiha said...

saya pun blm try lg....sedap ea? nk cuba jg la nanti

Fel said...

*Gulp*

NM03 said...

aku takkan... baik aku mkn ayam tandori mamak aje

hehehe

Nor Idayu Abd Rahman said...

Alahai.. Teringin plak rasanya...

♥ Wina ♥ said...

nak try jugak nie tp setiap kali gi kfc kat rumah tue, ramaiiiii sgt orang terus cancel uhuhuhuu..

beta kupu said...

berape hengget ea?...aah stuju sgt bege samurai mmg xsdp!

cheqna said...

nak try jugak r...

PinKy MoMMa said...

a'ah samurai memey manisss..yg ni meleleh leleh huhu..

kena cariii nih! adoii

IDAZS said...

tatau menahu tentang double down ni. nmpk sedap. kena try ni..adusss, berkilo2 pulak la naik bulan ni. jgn nurse bising sudah. hehehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Belum try lagi...
sedapnye..tak menahan tgk meleleh tu.. :)

Nor Zilla Sensei said...

bole kuat tak makan tu? ade pintu tercabut tak.hehe

Myra Jay said...

Myra dah 2x makan, memang best dan sedap..
I Like :D

♥ ROS ♥ said...

Alamak... Ni wat nk langgar pantang.. Hahhah

sudipVSsenduk said...

makan dulu... kalori kira kemudian :)

Bicara Kak Noor said...

memang dah meleleh air liur ni tengok double down ni ...

SumeSakan said...

yeahaaaa...rini nak p pekena KFC...tunggu ye Double Down

wahida said...

aku jugak yg tak rasa lagi...adoi la...

Miss Volvo said...

omg we blog about the same thing :d

Kesuma Angsana said...

merasaa jugaklah ye

kay_are said...

memang sedap gak.. totally daging ngan ayam takde roti.. best2

mamyharraz said...

smlm mkn kfc dah order set meal baru terperasan menu baru nih..hmm nak kena try lah nampaknya nih ;P

MRS. K said...

tak suke sangat makan burger.. suka ratah ayam goreng jer.. hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

btol2 sedap sangat... lagi2 cheese nya... fuuuhhhh

maya amir said...

saya pun belum try.. samurai pun belum try.. ok, nanti nak try dulu kfc ni:)

Tihara said...

as salam,
lom try lagi tapi takmo lah try..hehe :)

inche hlovate said...

sedap ke?? aduh kena try ni..

*samurai burger rasa daging je..tak suka juga

Mas said...

semlm dah gi kfc cari burger nie...
huhuhuhu...tak de sbb sosnya dah abiss stok..
nnti nak cari juga kat kfc cawangan lain..
ramai yg cakap sedappp..

ashra said...

Wow....
Adakah daku ketinggalan...sob sob..tatau pun wujudnyee..ade ek iklan tv.....nampak sgt la kurang tgk tv...kfc pun tapau benda sama je...hehe

Harus makan ni...... :p

kiera'sakura said...

kira mcm takde perasaan lagi nak makannya huuu

faraherda.razalan said...

Sy dah lama teringin nak mkn Samurai tapi tak berkesempatan...manis ke? Hmmm, selera savuri Jepun mmg mcm tu kot?

azam said...

Confirm memang sedap... Saya suka sgt
Sedappppppp

fiza said...

Gulp!!!

maszmadi said...

sedapnyer..... nak jugak! nak jugak!

ieda said...

aduhhhhhhhhh
larikkkkkkkkkkkkkkkkk ;))

Nens Collection said...

blom try lg..huhu

Kakzakie said...

Kakak belum rasa lagi Izwa. Nampak iklan menggoda kalbu:)

iznawzi said...

wowww..sedapnya..lapor lah pulakkk...

sal ya said...

test yg BIL beli je. ingatkan roti rupanya ayam atas, tengah dan bawah.

Qhaifa Nur said...

belum cuba lagi...
menggoda betul ni...

LydSunshine said...

Yang ni sedap ni.

eB said...

ramai yg dh puji nih, eB jerk blom try lg :)

Iffah Afeefah said...

samurai tu kene tekak sbb tak pedas heee

wantie said...

erk.. tetiba rasa dekat je outlet kepci tu. mcm nak terjah je.

Momo said...

amboih!! nak jugak..haha

Zana Adieyza said...

zana x try lagi... sedap eh.. harus terjah KFC gak ni.. hehehe.. *tetiba nak buat2 lupa yg tgh pantang fast food.. hehehe

cikgu Naman said...

xtry lagi ni..nasib baik dah makan kat kantin tadi..kalau tak memang terliur lah..hehe

dya bunga said...

terliur dya tgk..hihi..lapar

IntaNBerliaN said...

serius nampak sgt sedap!!

CikNana said...

memang double downnnn..sgt sedap.:).hye saya follow sini..;)

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah sedapnya.. nak try gak le..

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah sedapnya.. nak try gak le..

AyueJean said...

Ada yang kata tak best sangat...
AJ belum sempat nak cuba lagi.....
Tapi AJ akan make sure AJ try sendiri...
Barulah puas hati kan kak.... =D

Alin Marlini said...

x menyempat lag nak merasa

Kathy Tuah said...

tgk gmbar dah tau sedapkan? apatah lagi kalau dah rasa ^^

~Beb~ said...

burger tanpa roti! nnti nak try.

Nur-nba said...

At last ada orang tergoda dengan entri akak.. hehe..

Sedap.. Dah repeat 2 kali.. Memang mengenyangkan dan sedap.

Papa Mifz said...

pergh terliur di buat nyer...keno cubo nih...

Arina Shamsul said...

slurffff...mmg meleleh dear..hahaha.

~AmyLiana86~ said...

amy pun da dapat rase kak..hehe..amy makan da sejuk time tu..xde nkmat..

etiey.com said...

Prg dlm pangang mmg akan selalu terrliur makanan cam
Gini! Hehehhee

Si Matatajam said...

Tu la dinner M tadi..mmg sedap la..

..::..aRe-Na..::.. said...

ala x penah try lagik neh hehehe..
pasni nk kena try jgk...tgk gmbr ats pon x tahan dh heheheeeee.....

~ yus ~ said...

perghhh...terus teringin gak ni izwa

Mrs Lurve said...

dh pernah mkn, memg best..tp bila dh byk sgt ayam..jd mcm muak pulak

nur anis said...

memang kompem nak cuba..:)

Afasz said...

tgh lapar ni.. :(

Bulan Syurga Firdausi said...

nk makan lunch ni akak belanje heeee

Bro Nasa said...

perghhh..sedapnya,..tak sempat nak rasa ag..akak bila belanja Bro Nasa? heheh

Remy hazza said...

memang menarik nampaknya kak.....
sayes...remy teringin....hu3..nak kena pi cari nie.....

Bitt (double IS) said...

lama tak online so tak berapa tahu makanan ni menjadi pojaan..hehehe

SURIA AMANDA said...

omg....tempting nya....

Dunia Wilma said...

Wilma belum try lagi ^_^
Ada peluang...Wilma nak cuba...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang