thumbnail

Monday, October 01, 2012

From London With Love


Assalammualaikummmm...wahhh semangat gitu!
Semangat nak update psl Lumut dan makan-makan kat Lumut (wahh mkn lagik!) dan yg penting pagi isnin dapat hadiah dari London..sukaaaa :)

loveee that keychain!

Bos kami aka kwn kami baru balik dari UK baru habis sambung belajar.
Early morning jumpa mereka dlm lif nak ke office..rindu..ehiksss...(padahal berfb ber twitter hari hari!) ape pun sgt sweet keychain itu...

Dan ia nyer haruslah diletakkan di tempat yg special gitu!

Disini tempat nyer :)

Sgt sesuai digabung bersama kan...hehehehee...
Oh kejap lagi nak update psl hotel BW Marina Island Resort Pangkor yg sgt best!

nota kaki : saya bersemangat hari nih!

33 comments:

PinKy MoMMa said...

suka kumpul FM jugak ni..tapi tak de lagi dari london hukhukhuk

BERT said...

comel kicen tu huhu

fiza said...

Cute nya key chain & FM tu.

- dieyana - said...

comel! suka! ;-)

fAtrinA said...

Dua2 comel :)

Kakcik Nur said...

Beg tangan kakcik pun dah naik berat dek rantai kunci. :)

Maria Menado~ said...

cantik! hehe. pernah dapat satu, pun dari kawan jugak... tapi tak secantik sis punya.. :)

Lynda Che Lah said...

mestilah bersemangat kan.. balik cuti2 :)

Nieyl said...

hehehe~nieyl pun dapat jugak cmtu...hehe tapi keychain handbeg...

wahida said...

nasib baik aku dah ada FM London, kalau tak sure aku jeles...haha...

apapun, mmg sesuai keychain tu digabungkan bersama henbeg yg mahal itu...

Kakzakie said...

Bila baca N3 ini nampak sangat Izwa happy. Kakak pun senyum jadi happy sama. Cantik keychian - handbag laaaagi cantik:)

♥ Wina ♥ said...

sangat² secocok itu dua barang ;-)

Sue PeLik said...

saya pun bersemangat tengok awak punya semangat!!:)

maya amir said...

ohh..sgt sesuai letak di situ..coach, london..heheh

iedchan said...

keychain tu sgt comel..hehe

ros_reeza said...

Wah..semangat di pagi isnin :) bagus2... Bestnya dapat keychain dari kota LOndon :)

Qhaifa Nur said...

cantik keychain....

dwaty said...

lawa... cantik...

Kesuma Angsana said...

wa cantiknyer !

Hanis Azla said...

keychain cantik.. beg lagilah cantik.. he..he.. mmg sepadan aje keduanya.. bestnya bila bersemangat.. akak nak sikit semangat tu ye.. he..he..

Bicara Kak Noor said...

akak pun pengumpul fm and kc jugak kalau kbtulan ke london melawat anak2 pasti tk tinggal semua benda ni heee best kan ole2 utk kenkawan

NM02 said...

tak sabar nak p london!










.... dalam mimpi... hahahaha

Dkna Abza said...

memang sesuai la gatung kat situ kak :p

are_lin@yu said...

wahhh beznya dapat souvenior..hehe

IntaNBerliaN said...

cantik keychain tu :-)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye.....dapat key chain dr london....sangat seswai ngan handbag coach tu...

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat hadiah...
Cantik key chain tu bah @_@

Rahmah Ram Ram said...

cantik bag itu....hihihi

nur said...

NAK KEYCHAIN SATU.. HEHE..
MEMANG BERSEMANGAT NAMPAKNYE..
JOM JOIN GIVE AWAY SIMPLE!!

Ema Blog said...

tak pergi sana..dpt sevenior dr sana pun okey kan..

Si Matatajam said...

Cantiknya keychain..jauhnya dia mai tu..bertuahnya..

zila norazila said...

bestnya dpt kc..relaxx jew klu dpt bercuti kan:)

sal ya said...

sesuai la dgn coach tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang