thumbnail

Wednesday, October 17, 2012

Gigih + Gagah!


Gigih dan gagah berusaha utk ber BW menggunakan ipad..juga gigih dan gagah berusaha meREFRESH utk mencari bloglist atau dashboard baru yg tiada blog tersenarai...

Putih bersih skrin itu...ohhh...geram!heheheee...usaha tangga kejayaan izwa!
Perlahan menapak bagaikan org sakit tapak kaki tapi apakan daya blogspot masih lagi begitu!Akan ku cuba lagi sekejap lagi....

Ohh...azan zohor dah memanggil..away dulu sementara sang puteri sedang enak tidur.
Mgkn akan menyiapkan lunch dia selepas itu kita akan ketemu ya!

Rabu saya tak bisu kerana gambar juga tidak boleh diupload!Apa la nasib ku...err..bernasib baikmsebenar nya kerana saya sedang enak mengupdate diatas katil..hehehee...jgn marah!

Sebelum terlupa...smlm lunch saya masak sambal tumis tauhu dan ikan bilis berserta dgn sayur kubis dan carrot masak tumis air..dan yg gembiranya balik sekolah Syahmi makan nasi 2 pinggan setelah perkena sambal tumis utk pertama kali!Gembira sgt hati ini melihat anak makan dgn seleranya dan tak lupa Sufiya juga berjaya menghabiskan nasi dgn sayur kubis dan bertambah juga seperti abang dia :)


nota kaki : kami sekeluarga mmg kaki mkn!ohhh..lupakan berat bdn seketikaaaa...hahahaa....


42 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik juga masih tak pandai2 nak berblog melalui iPad. :(

.: iEyLa :. said...

weee...seb baek xde ipad..eyh??hahaha
salam kenal kak..

cheqna said...

i x de i pad ke u pad ke...lalalalala

CikNana said...

wah..sy x pakai ipad..he

Kesuma Angsana said...

layan jelah dulu hehehe

ieda said...

uhuhu sabar jelah dik kan ;)

mama leen said...

makan selagi boleh makan.. :)

Dunia Wilma said...

Wilma memang tak pandai guna iPad...
Memang la tak pandai kan...
Coz malas nak belajar...
Prefer laptop or desktop ^_^
Skrin besar dan senang nak manage...

♥ Wina ♥ said...

cuti + bermalas-malasan dgn anak² di rumah adalah HEAVENNN!

mamyharraz said...

ohh bercuti rupanya patutlah online guna ipad :)
seronok tgh ank berselera makan ;)

Lynda Che Lah said...

kak izwa..
Ipad memang takleh upload gambar kot..ahaha..
puas godek puas belajar..
tak jadi juga..

Dkna Abza said...

rabu berkata-kata hahaaa

Daddy Ziyyad said...

update blog menggunakan tablet adalah tidak syiok bagi saya..~haha

Miss Volvo said...

sbb 2la xnk beli ipad sbb ssh nk blog haha :P

eB said...

berat ker? nmpk slim jerk tuh? .. hik3

::EIDA:: said...

Gigih+Gagah = Gigahhh ! HAHA

fiza said...

Cuti ker? Tu lah..tak suka pakai ipad. Pernah try update pakai ipad, tapi tak bley nak upload gambo.

SumeSakan said...

try google solution dia...hehehehe..mula2 belajar merangkak n now berjalan ckit2..nanti mana tau dapat lah tuh berlari...hehehehe

SURIA AMANDA said...

masak simple mampu menarik selera anak2 kan?

Fendy said...

xpe..terima kasih atas kunjungan ke blog fendy....

eyndayusoff said...

Heavennyer update blog atas katil :-)

Nieyl said...

wow!update gune ipad..ok ar tu kak...gedek lg yea nanti...xpe kak..makan selagi mampu..hehehe~ leh jadi geng..hahaha

ashra said...

Tq izwa..
Tak jemu datang jengah blog saya yang da seaktif dulu..

Teruskan menulis jugak k....
Saya ni lambat pun,pasti blog izwa kutuju dulu..hehe

Si Matatajam said...

M ni harapkan IPad ja la untuk berbelog nih... Mmg seronok bila anak makan bertambah hasil masakan kita kan...

faraherda.razalan said...

Psst...luapakan terus diet tu. Buang masa. Bila lagi nak mkn sedap? Janji, jgn keterlaluan. Heee~

wantie said...

ni pun dok tengah belajar membiasakan diri dengan smartphone.

kiera'sakura said...

mungkin ada seting yg xkena tue.. semoga berjaya :)

[PCL] said...

kalu nk ikut cara sy blogging/bw guna ipad/tablet...sy klik je link mana dpt capai..x ikut bloglist..memang xde bloglist pon..haha..belasah je.

LiYa HaNiF :: said...

liya ada ipad tapi tk berapa nk berblog guna ipad... selesa guna pc ni jer hhehe

Nazayiena said...

Boleh cuba lg,lama2 biasalah tu.
Anaknya mkn sayur,mamanya x mknkan.

AyueJean said...

Susah ek berblog pakai ipad???
Nasib AJ tak berkenan dengan Ipad =D

Jna marcello said...

bilakah agaknya awak sekeluarga nk belanja na makan hahahahha *gurau je

~Beb~ said...

gmbr pleaseeeee

etiey.com said...

Update guna ipad sama cam iphone juga izwa... Skrg update guna tepon je, sesekali guna ipad gak... Ohw miss lappy!

Hilmirda Daud said...

Tak pernah lagi up date ngan i pad, tak sempat nak sentuh.. ada aje yg tengah mengadap.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

makin maju yea.. bagus-bagus..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Kami pn kaki makan tp sdg cntrol.. Hahaha

PinKy MoMMa said...

izwa makan pun badan ok jer..makan jer ^^

adyna said...

selagi boleh makan..makan..hehehhe nnt dh sakit ape pun tak boleh makan..tapi makan dgn berhemah ye :)

kay_are said...

ipad pun tak pernah ade lagi.. memang gigih blog guna laptop je r dulu.. huu

sal ya said...

adehhh...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nampaknya rabu berkata-kata la haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang