thumbnail

Monday, October 22, 2012

GP Motor yang Awesome!!


GP Motor sgt-sgt awesome!!!Tahun depan nak pegi lagi!!

Tiket!

Adik with kwn-kwn dia.

Kami la!

ehh..kami lagi!hehehehe...

Adrenalin dah start!!









yeahhhh!!

Says cheeseeee to kamera!

Dikala lagu Negaraku berkumandang..

Proud to be Malaysian!!!!

Full House!





Orang yang paling happy!

senyummmmmm...

Sementara tunggu hujan berenti :)

Baju besar!Sila salah kan anginnnnn :)

Tu dia punyer happy!!


Last sebelum balik... :)

Ape nak ckp?Best giler..best gilak..best tak terkata....!!
First time layan siap main ombak dlm granstand mcm tgk bola...adrenalin memuncak-muncak..walaupun pada mula dpt duduk kat tangga je tapi akhir nyer dpt jugak kami tempat duduk..hehehee..(ramai org masuk secara haram da kat situ..tiket murah tapi masuk granstand!ape pun tak blehh...hehehehe...)

Bangga dikala lagu Negaraku berkumandang dan bertambah bangga apabila mat saleh dan minah saleh sporting berdiri sama dan "LEBIH BANGGA" bila ade sekor dua rakyat sendiri selamba duduk tak nak berdiri!Rasa nak bagi kakiiii.....

Ape pun..next year nak repeat..nak dtg awal-awal utk elakkan jem yg berjam-jam dan parking yg bapak jauh!!Hehehehe...berpeluh mak nak sampai granstand tuh...balik pun sambung berjam-jam jem..phieeww...

Happy & fun..lagi-lagi anak-anak langsung tak meragam :)

nota kaki : seronok ya hamat!

42 comments:

Anum said...

wah seronoknya sis

Nieyl said...

en.husband nieyl pun ajak ke sini...tapi mls..klu x leh jumpe akak...hihihi~ :)

Lulu Caldina said...

itulah, yang best bila ada rakyat malaysia menang..bangga.. mesti lagi bangga tgk LIVE sbb lulu tgk depan tv jer ;) Gambar tu mesti lagi okeh kalau ada zoom kan kakak..

♥ Wina ♥ said...

kan dah kata kamu brutal ekekekekekkk

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah..mcm best je tngk live..

mama leen said...

wow best.. nasib baik tak panas terik..

faraherda.razalan said...

Sy tak suke. Huhuhuhu. Tp klu tgk bola, sy suke. Hahahaha....

~AmyLiana86~ said...

waw tgk gambar da nampak best..kalau duk kat sana xtau la..mesti gempak giler..

Kesuma Angsana said...

wah best ye kat situ!

nur anis said...

wahhh....mesti seronok sangat tu kan...

adyna said...

wah best dapat g sana..n bertambah best sebab Malaysia dpt no 2 kan :)

Qasey Honey said...

wah best la tgk live GP moto ni...lebat tul hujan kt sna yea...

CikNana said...

lawa tmpt tu..rasa mau aga je tau..tp jauh bah..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye dapat tgk Live..

wantie said...

tu dia.. ramainya orang nonton. tiket mahal pun full house yer...

Farah Shamsudin said...

bestnyeee.. taun dpn nak pergi la.. taun ni tak boleh.. kesihatan tidak mengizinkan..

Qhaifa Nur said...

ramai yg datang sini...mmg full house
tahniah buat peserta negara tuh, eh..eh sapa nama dia...

are_lin@yu said...

wahh beznya pergi tgk gp..hihi

Nur farahiza said...

memang terase nak pergi sangat , tapi bila lagi event dye

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....best sesangat....

Kakzakie said...

Mesti suara motor mengaum masa tu sampai berbual pun tak dengar kakak rasa...

AdaM Hawa said...

cantik la pictnya.. syok je kan.. x pernah pergi pun..

PinKy MoMMa said...

mesti kuatttt bunyi dia kan huhu..dah macam pak mat tempe bercakap..tak dengarr ;p

wahida said...

aku kurang minat event mcm ni...kalau laki aku suka la dia, dia kaki motor...

Bazilah (^0^) said...

syahmie ngan adik mesti suke lah tuh..yg best zulfahmi dpt naik podium kan hehe

Miss Volvo said...

sy tak minat la hehehehhe tp akak suka mst la akak seronok kan kan? :)

alin said...

wah, alin dan encik suami duduk depan tv tau, entah bila baru dapat tgk LIVE..
:)

Daddy Ziyyad said...

elok luku aja kepala malaysian yg tak tahu nak berdiri masa lagu NegaraKu tu dimainkan..ekekekeke..

best nya experience gi litar macam ni kan..saya tak pernah gi litar sepang..

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...wah seronoknya dpt tengok live kat litar Sepang...:)

LydSunshine said...

Pegi juga akhirnya. Bangga dgn kemenangan Zulfahmi wp dapt tmpat ke 2 je.

Nens Collection said...

woo..x menahan artis litar tu..ekeke

Eye_nee said...

Aduhaiii Jeles nya..akk tgk dirumah jer....thrill dia tak sama tgk dirumah dan kat sana kan...dan lebih bangga ZULFAHMI dapat tpmt ke 2 ...lagilah hevoc nya disana kan.....

~aYu~ said...

bestnya dapat tgk live kat sana.. sure lagi bertambah bingit dan meriah kan..

~Beb~ said...

cayalahhh.. berbaloi!

Papa Mifz said...

wah syok nyer...jeles...PM tak pernah masuk lagi litar sepang uth..huhu

Dunia Wilma said...

Wah...Bestnya ^_^

Mia Liana said...

wahhhhhhhhhhh besstnya.... selalu tengok kat tv je... huhuhuh

PinkUmmi said...

mesti teruja giler tgk motor gp nih kan...

Mrs Lurve said...

bestnya, cantik btl pic2 dlm nie seme

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi meriah gambaq :p
memang ohsem betol ni hiks

che'pi said...

sungguh saya iri hati ngn gambar bersama aweks berbaju merah.... hehehehehhehehe

sal ya said...

ulalala...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang