thumbnail

Wednesday, October 10, 2012

Mengidam GP Motor!

GP Motor

Skrg ni tgh cari 3 tiket GP Motor di Sepang...if ade yg murah atau if ade YANG BAIK HATI nak bagi FREE..he he he...

Usha harga kalau beli pakai kad kredit Maybank bleh dpt murah...so tgh berkira-kira la nie..
Nak pegi ingat nak bawak adik lelaki ku sekali sebab dia yang teringin sangat nak pegi..kalau jadi kalau dapat tiket tu kire hadiah birthday dia last month la kot sb thn ni ku tak bagi dia ape-ape hadiah lagi nie...sambil tu bleh menyelam minum air sekali layan GP Motor for the 1st time..

Dulu F1 dah pernah pegi,dah pernah layan..so GP Motor je belum lagi...

F1 2008

Bersiaran dari Granstand,tiket bernilai 1k++ (free) hehehehe...sekali seumur hidup merasa nih!!


nota kaki : smlm takde rezeki mkn hari ni rezeki mkn yg terlebih digantikan..alhamdulillah ~

38 comments:

aizamia3 said...

best kalau dapat pergi tapi terfikir sape lak nak jaga dak Nuha..

cheqna said...

x minat la...yang ni kita tak sama ye....kita sama tang sengal je...tapi ko xtra sengal r kak =)

Nur Danisha said...

hr tu ade husband tny gk bile GP start ye..?lebih mint kt lumbe kte bnding mtr

Kesuma Angsana said...

he he seb baik KA x minat

Anum said...

wow best kalau dpt pg,

♥ Wina ♥ said...

tak minat le..husband pun x minat...caya tak? eheheheee

Daddy Ziyyad said...

wowwwwwwwwwwww...tiket grand stand free??? best gile!

Novelgurl said...

wah ! untungnya.

ieda said...

wahhhh suke tang pemanduuu tu ;)

wantie said...

tak bapa minat ngan GP ni. kalau Amirul dia memang suka, siap wat aksi ala ala bawak keta...

perasan dia la pemandu GP. hahaha

mama leen said...

gila best dapat free... :)

~Beb~ said...

Penah dpt tix FREE gstand siap ade mkn minum english serving lagik.. Tp mse bujang trangtangtang dolu2.. Skrg, x kose dah.. Binget telinga.. Tapi klu ade geng jadik jgk sll nye :p

zila norazila said...

pun sama x pernah tgk..tp klu dpt g best jgk:)

Mrs Lurve said...

owhh...xsangka minat dgn GP nie yer

wardah @ fie shah said...

Masa bujang, pernah pi tgk F1 sekali. Mmg excited!

eMMe said...

my adik pun nak tiket free..mane nk dpt free...

Momo said...

untung la..hehe... suke betul tengok lumbe2 ni.. momo suke main game lumbe je...

eB said...

minat eh? tabik :)

LydSunshine said...

Sekali seumur hidup boleh la. Kalo nak pegi selalu2 nanti akan mengalami kelumpuhan saraf akaun bank plak. Huhu. Best la adik Mrs Eady kalo betul2 beli kat dia nanti.

Ema Blog said...

tak sakit telinga ke bunyi tu..

ct rahani said...

sy x berapa minat, klu en hubby suka la nih..

fiza said...

Smoga dpt tiket yg di idamkan tu.

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...moga berjaya dapat membawa adik menonton GP Motor ni yer...:)

Lizzie Yasmin said...

akalu ticket rega 1k. memang sekali seumur hidup lar pi. huhuuh

Bitt (double IS) said...

abang angkat saya ada main GP motor ni...dulu selalu dapat tiket..nanti saya riki2 tapi tak janji la kan...sebab tengah demam nihh

Hanif Idrus said...

Dah lama teringin gak..tak kisah ler apa-apa event kat Sepang...huhuhuh

Dunia Wilma said...

Bestnya kalau dapat pergi ^_^

Mia Kassim said...

bestnya kalau dapat pegi......salam kenal dan follow

Ogy Nordin said...

Nasib tak minat..Dah la tiket mahal..apa-apa pon yg penting peminat sorang ni gembira Chaiyokk!.

Qasey Honey said...

wah bestnye...QH pon ngidam jugak nk tgk moto gp live..f1 dh penah mrasa...hbis tbako kulit 2 hari bkampung kt sna..maklum la kulit sensitippp

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye klu dpt pergi....tp harga tiket.....hehehe.....

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye klu dpt pergi....tp harga tiket.....hehehe.....

Remy hazza said...

dekat jer ngan opis remy circuit nie...hari2 lalu...he3... pernah jugak masuk F1....tapi GP tak sempat lagi.....

pha is said...

x pnah rasa lagi... mana lagi best dari tengok kat tv? hehehe

..::..aRe-Na..::.. said...

bestnyerr klu dpt p kan:-)

kiera'sakura said...

mesti bunyi moto dia tersangat kuat kan klu pi sana.. huuu saya nie sensitip bunyi kekuat nie. org gaduh2 pun dh takut hhihihi

kay_are said...

tak pernah lagi merase masuk litar ni.. mahal sangat kot rase nye tket die.. T__T

sal ya said...

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang