thumbnail

Friday, October 12, 2012

Jemput..jemput..


Entry autopublish




Satay Haji Samuri..walaupun ada yang kata dah tak berapa umpphh tapi bagi kami tetap kene dengan tekak!
Kuah kacang letak sambal bnyk skit..peerrgghh...sedap!sedap!sedappp...!


nota kaki : ade yang teringin satay ke skrg nie?hehehe....

57 comments:

~aYu~ said...

sate-sate ni mmg tak tolak puye.. kenyang pun lapar balik..

Diari Liza said...

Last mkn satay Hj Samuri masa raya hari tu...terbaik !!!!

beta kupu said...

klu xtringin pun tetiba jdik tringin bila tgk gamba.....

Cikgu Ma said...

tudia..pulun makan sampai tumpah kuah..hihih

GreenJade said...

ihuhuhu ade ade...tgh bpantang ni..tgk apa pun nmpk sedap terliur2 aje huk hukhuk

♥ Wina ♥ said...

waaaa nak satay jugak tp bukan haji samuri..nak satay pak din kat rumah tuuuuuu :-)

SURIA AMANDA said...

jahat tau..tau la i suka makan satay..

Syakir Rahman said...

perghhh.. saya suka kuah kacang haji samuri... laen drpd yg laen... hehehe

~Beb~ said...

Setel sental 2 hari lepas.. Mmg lyn

mamyharraz said...

sy sekeluarga suka dtg makan sate kt sini.suka sambal tu pekat!lazat.

IDAZS said...

teringin kalau tuan rumah yang belanja! hahahahhaha

Qhaifa Nur said...

kuah sate hj samuri mmg terbaik...tang sate macam kureng sikit dah...

mama leen said...

amboiii sedapnyalah weiiiii

Hnahdy said...

kanapa entry harini banyak pasal makanan. ini tak boleh jadi.. :P

:: Riri-Fatieha ::~ said...

pernah mkn sekali kt branch selayang. Sateynye sejuk tak mcm baru bakar pun. Tension..

wantie said...

mak ai.. meleleh air liur ni. tak pe . malam ni pasar malam. akan ku belu bercucuk cucuk ( ayat jelez) latu.

Kakzakie said...

Gambar yg Izwa ambik tu buat org tengok terliur..

NM03 said...

mlm ni aku mkn sate sri melaka.

terbaik!

kau try la noks

Nieyl said...

wah!sate.....sedap2...

Mrs Lurve said...

lama xmkn satey...best2..

Cik Awin said...

telan air liur jap :-p

eMMe said...

Ada masa2nya gak, kenkadang kalo sampai masa nak makan sate, pergi je... eheheh.. lame dah tak pekene Sate Haji Samuri...

Kesuma Angsana said...

feveret anak2 KA

Nazayiena said...

Sate nie x pernah jemu nak mkn.....

wahida said...

sedapnya sate...

aku kalau sate, suka part lemak ayam tu...hehe...

mama irfan said...

jangan lupa makan timun n bawang tau... sbb 2 benda tu yg halang dari sel cancer.... makanan yang bakar ni kalu kita makan banyak sangat (terutama yg bhgn hitam terbakar tu) leh buatkan kita akan mengidap cancer...


just my sharing ^_*

apapon memang nampak sedap sate tuh

aynora nur said...

kami sekeluarga seminggu sekali makan sate, sebabnya si encik hubby peminat tegar sate...

Eye_nee said...

Tgh teringin sangattttttt ni...

LydSunshine said...

Ha ah, saya pun still suka dgn sate samuri. Cuma kadang2 ada time malang dapat yang mentah. Tu kat cawangan Taman Melati.

sudipVSsenduk said...

suka sangat kuah dia sbb ada cili tu.. satenya agak kureng

Dunia Wilma said...

Sedapnya ^_^

ieda said...

wahhhh buat kecur je petang2 nie
dah agak lama x makan saty nie dikk huhuhu

haz said...

terliurnye tgk satee tuu >.<

..::..aRe-Na..::.. said...

mak aihh sedapnya,nak2 plak ujan2 gini pekena sateyy perghhhhhhh sodapp....

Hanif Idrus said...

Kalau ke Kajang umah bapak sedara....selalu singgah.

dhiashahida said...

haruslah teringin..perghh..lame benor xmkn sateyy...

Jna marcello said...

sapa yg teringin pun tgk pix ni jd teringin sudaaaa ;))

~AmyLiana86~ said...

sedapnya..tiba2 rase nk makan satay willy..huhu

Si Matatajam said...

Adoi! Terlioqnya.. Last makan masa M konvo kat ukm beberapa th yg lalu.. Teringin plak nak ngap sate samuri..

pha is said...

pergh.. nmpak sedap...

Miss Volvo said...

satay samuri kat uptown damansara ke?

Nur-nba said...

Wow.. sedapnya.. Mana la nak cari sate ni..

fiza said...

Cuba try sate uk plak.

khairul said...

hujan2 pekena sate pon best nih

ranap keta adik ku !http://gilamodified.blogspot.com/2012/10/12-hours-to-go.html

Semut Senyum said...

adoiiii............ mula2 singgah sini, perrrrgggghhhhhh!!!! tergugat keimanan. gambo satay yang di zoom!!! adoi... dugaan, dugaan. SAya ni mmg peminat satey. bagi la 1001 cucuk pun, rsanya saya mampu habiskan....

Prince of Noob said...

alamak sedapnya sate... done follow u dear - Noob

kiera'sakura said...

arghhhhhh lapaq sate huuu

ashra said...

Izwa,
Kitaorang dulu suka lepak makan sate sahmuri ni..lately ni macam kureng sket..

Tapi kalu da lapa,sedap aje...kan..hehe

Farah Shamsudin said...

memang dah tak berapa nak ummpphh pun dear.. tapi sate feberet kite tau!

kay_are said...

asal kan satay, tak kesah r kedai mane pun memang selamat masuk tekak nye kak ^^

sal ya said...

meleleh... tak ada mengidam ye. (^_^)

Iffah Afeefah said...

erm lame tak makan

ta[i tetap ske sate willy kat sg ramal tu

masuk jejalan cr makan lg

Momo said...

perghh.sate itu mengancam perut ku..

IntaNBerliaN said...

satay hj samuri mmg sedap kan.. :-)

Arina Shamsul said...

adeyyyyy..asal semua entri makanan ni..tengah lapar ni ..huhuhu..ihik

Afasz said...

ada try sate ikan? lembut je cam tk sesuai dijadikan sate tp sy suka

Remy hazza said...

sate kajang sedap pada kuihnya...... terasa keunikan dari satay yg lain.....
tapi kalau nk yg sedap punya satay...try MAS punya.... tanpa kuah pun dah memang terasa kenikmatannya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang