thumbnail

Monday, October 08, 2012

Refresh!Refresh!!


Bukti!!

Dah dekat 2 jam refresh tapi tetap tak keluar bloglist!Gerammmmm..........@#$%^&@#
Jenuh dah refresh siap restart pc lagik...sadis betul....!


nota kaki : hutang lagi dgn korang BW...@#$%^&@

41 comments:

Nieyl said...

nieyl pun selalu cmtu kak..tapi klu refresh dah ok..hehe~

Anum said...

uik nape jadi cm tue sis

Mrs Lurve said...

memg perkara biasa nie, kdg2 kena refresh byk kali

♥ Wina ♥ said...

selalu gak kena macam nie tp x pernah sampai 2 jam uhuhhuuu

sekejap je dh okey balik..

Dunia Wilma said...

Mrs.Eady, Wilma pun hari tu menghadapi masalah yang sama...
Pasal tu Wilma tu guna Reading List macam tu lagi...
Mrs. Eady klik View in Google Reader...
Lagi senang...
Boleh baca terus entri kawan2 blogger terus kat sana...
Or, pergi ke http://www.google.com/reader k ^_^

wantie said...

mungkin ada yang tak kena tu. Saya that day sebab lketak link nuffnangX tu tetiba ruang n komen jadi "0". bila klik ada pulak komen dalam tu.

Last remove balik. baru ok.

KhaiZa said...

pernah jugak jadi mcm tu ritu.. ntah kenapa

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhuhu sabo je laaaa

mamyharraz said...

tak pe slow2 jalan nnt :)

Hanis Azla said...

akak pun kdg2 kena macam tu.. tak tahu kenapa..

Nens Collection said...

masa bukak tggu 5 6 saat..biasa die akan kuar sdirik..sy slalu gak kene..;)

Daddy Ziyyad said...

cuba renjis air mawar sikit..;P

::EIDA:: said...

Ida salu je kene... tapi refresh dua tiga pat kali, ok je pastu.. ni siap restart pc lagi?? lamenyer!!!!!!

izzah said...

Line kurang agaknyer tu akak...xpe2...yg pnting kna sabar menunggu...sy pn kdg2 jd gitu jgk...:-)

Kesuma Angsana said...

samalah KA, so BW mana2 yg ade je

fiza said...

Daku dari last week lagi dah jadi mcm tu. Tensi wei asyik refresh tapi bloglist tak kluar.

Syazwan Che Deraman said...

wan pon selalu jadi macam tu.
mgkin ramai sangat kot blog yang kita dah follow.
last last, wan blogwalking guna bloglist..semua blog yang wan follow ada situ.

kiera'sakura said...

mungkinkah line yg xbpe sihat?

mama leen said...

sabo izwa... hehe.. internet kerajaan ke?

Si Matatajam said...

Logout pastu log in balik dah try tak..

mrs puex said...

cool bebb cool!!

cool blog itu sedappp!!!

eyhhh!!

Hanif Idrus said...

Tak pernah jadi kat saya lagi ...
Tak per...kami tahu blogger Mrs. Eady ni rajin blogwalking..
Kalau tak BW mesti ada hal punya hal lagi penting..hahahaha

Dee said...

k dee kalau BW guna bloglist kat sidebar or reply komen kawan2 kat comment box :)

Cikgu Ma said...

penah gak jadi macam ni...lepas close tab, buka balik dah ok...

~Beb~ said...

rajinnye die!!!

zila manaf said...

geget je letop sendiri heheh

Qasey Honey said...

alamak...benda2 cmtu la kalau tjadi amat menakutkan...boleh ting tong gaknya sekejapkan...byk2 bsabar yer...

ieda said...

aduhhh akak x perasan yg akak punye
tapi yg nyata skrg nie samaada internet atau blogger dah sewell ..
akak punyee kess tuu
x kuar yahoo toolbar bikin akak separuh giler 1-2 nie ! .. huhu

Miss Volvo said...

sama la tension je kan

sal ya said...

mesti tension kan? belum pernah jadik macam tu. biasa kejap je la. lepas tu ok.

MrS. F!zA said...

kita sllu gak jd gitu..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

kasihan nye.. ada setting yang tak kene kot.. cuba buka guna browser lain pula..

nur anis said...

kadang-kadang memang jadi macam tu..-___-"

Ema Blog said...

selalu gak jadinya...si[a ketuk keyboard..sian walhal keyboard tak bersalah...

are_lin@yu said...

la npa erk jd gitu..huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kt dashboard sy dh berkurun xkeluar pun bloglist heheee

Myra Jay said...

MJ dah laaaaaaama takde bloglist...
So BW thru komen dan bloglist e :)

faizfakhirin said...

Gunalah feedly @ google reader...lagi senang n cepat..

pha is said...

ha ah.. try guna google reader.. hehehe

luqman zakaria said...

sometimes memang jadik macam nih..geram jer~

IntaNBerliaN said...

sy punya dh berabad jd camni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang