thumbnail

Friday, October 05, 2012

Sarapan Pagi!


Lapar nasi gara-gara jeleskan si dia dpt bwk bekal nasi lauk sambal tempe dan ikan bilis, balance lauk saya masak semalam..hehehe..biase kalo ade lebih mmg bagi kat dia sebab dia tak rajin nak turun pegi beli mkn ni...oleh kerana lauk nyer SAMBAL..diulang sekali lagi oleh kerana SAMBAL jadi haruslah saya jeles berbuku-buku..kekekeke...

Terus pegi cari nasi uuuu...

Nasi goreng kampung + telur mata

Nasi goreng tu suku je dan telur mata 1 biji : RM3..
Ini lah sarapan dan lunch saya...

nota kaki : malas dah nak buat entry pegi jln..takut ade yg MEROYAN tak tentu hala..kekekeke...

27 comments:

Cik Awin said...

wah, pepagi dh makan nasi ;)

Anum said...

nasi di pagi hari

Norhaizan hakim said...

nasiknya suku jer..aiii diet ker?

Kancil 8349 said...

makanan berat orang kata

NM02 said...

sumpah terliur noksss

♥ Wina ♥ said...

gulp ~ telan air liur!

I makan kuih ketayap je tuk breakfast hari nie..

errr sape yg meroyan tuh??

Qasey Honey said...

sedapnye...

buat jer la n3 jalan2...yg mroyan tu lantak piii la...hihi

fiza said...

Blom breakfast lagi. Erk...sapa yg meroyan tu?

Cikgu Ma said...

saya pun belum sarapan..huhuhuhu

Nens Collection said...

hehe..sy kalo ikut nafsu rasa pg ptg mlm nk nasik je..kalo tgk badan sume dh muncit2..tahan dulu tghr baru ngapp!..haha

Lynda Che Lah said...

sedap kan..simple tapi mengenyangkan..

nur anis said...

terbaik..nasib baik saya dah kenyang..hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

simple..tp nmpak sedap nie :)

ok laa mkn nasi pagi2.. sekali ngan tgh hari kan.. diet kan...

SSulieana said...

saya mkn nasik lemak pg ni...hehehe...ala yg meroyan tu abaikan je...yang menyokong blog ni lg ramai tau!

ros_reeza said...

nasi gorang, i like.. hihi..

eh, ada yg meroyan ke?>. huhuhu

Kakzakie said...

Kakak tengok aje sebab sedang dilarang makan ini semua. Makan bubur nasi+ikan bilis goreng aje kakak ni kesian kan...

Aziela said...

Sambal tempe...???!!!! NAAAAKKKKK!!!!

Mrs Lurve said...

jrang nasi goreng org alas dgn daun pisang..

SURIA AMANDA said...

i td sarapan mkan bihun ngan telur goreng...lebih kurang kan?

Qhaifa Nur said...

sarapan saya pula roti dgn telur mata....tapi belum makan lagi..

Daddy Ziyyad said...

aik, brunch terus? :P

mama leen said...

biar btul 3 ringgit.. murahnya..

LydSunshine said...

Sambal tempe.. sedapnya... ala.. cite la pasal jalan2. I janji i takkan meroyan. Heheh.

nur said...

SEDAP TUH.

Asyifa Mustaffa said...

Sy suka bekpes nasi pepagi... Perut rasa sedap je...time lunch kdang mkn skit je...buah je bnyk....

N3 jenjalan la best...kita pnya blog....ikut kita la kan....sape meroyan tu nak buat cmne....x bole nak puaskan hati smua orng...manusia nie kan x kan sama....buat je...i like tau!

Dunia Wilma said...

Wilma pun biasa makan nasi time breakfast ^_^
Kalau kat kampung, siap makan dengan lauk lebihan semalam lagi...
Dah terbiasa sejak kecil lagi...
Coz kadang2 nak ke kebun or sawah tolong nenek kan...

sal ya said...

sikitnye makan nasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang