thumbnail

Tuesday, October 30, 2012

Selasa Bercerita Tentang....



1. Entry autopublish sebab sedang berdating dengan kekanda kesayangan disuatu lokasi dirahsiakan dulu..keekekekee....bajet retis!dengan izin & kebenaran bos yeeee :)

2. Jarang dapat berdua kerna hidup kami tak boleh berjauhan dgn anak walaupun seketika...so time ni la nak berchit chattt bagaikan remaja bercinta...hihihiii....

3. Dah tau siapa STALKER kipas mati saya...dia ialah .......... (sila mengaku sendiri la..senang citer).Klu nyer : berada dlm separuh hidup saya,sudah tua,sudah berkeluarga & selalu menyindir bila berjumpa :) (dh la skodeng pastu bercerita pula..aduhhhh...buduh!)

4. Benda ni tak mampu membunuh mood ceria berdating saya,i'm happy now...TQ Allah!

5. Saya hutang BW separuh hari ni ye!


nota kaki : saya sedang berbahagia....alhamdulillah!




59 comments:

Anum said...

selamat berdating

Arjuna Silvera said...

awsome....have fun

Kakzakie said...

Suka kakak bila Izwa kata sedang berbahagia. So lupakan stalker tu.

Mrs Lurve said...

huihhhh...berdating time mcm nie hehehehe masih mood pagi tu

Miss Volvo said...

hmmm honeymoon eh? heheheh :P smlm bdating yer :P

jeBateja said...

dating....errr.....dating.......nak dating dgn bantal lah....ahakz

::EIDA:: said...

Wahahhhh.. manyak syok masih bercuti! Jeles! hehehe

Nieyl said...

amboi...cuti lagi yea...:) besy nyer...xpela..tunggu la lgi 3 ari je keje...hihi~:P

fiza said...

Dating...jgn tak dating ☺☺

Alhamdulillah..kamu sedang berbahagia.

eLL said...

selamat berdating ye

mrs puex said...

haf fun iwa...:D

Asyifa Mustaffa said...

Tgh dating eh.....bwak kad kawin x....? hua3....
Selamat berdating n berbahagia......:-)

Hnahdy said...

terasa zaman muda ye...selamat bercuti

Bitt (double IS) said...

syokk...hehe happy honeymoon :)

FARAH deeb said...

Amboihhhh! Haaa bertambah la adik lagi sorang lepas ni ahaks!
My latest Entry :)
Si Bruno dah besar! Hee...

Mummy Akmar said...

Dating pasti menggamit kenangan lama bersama suami...

Jom shopping di Style Me Gorgeous By Qashmere Ada baju plus size juga.

aTieYusof Family said...

hihiihi..
best berdating walaupun sesekali..
teringat zaman dolu2 masa bercinta..:)

Qhaifa Nur said...

hidup dilimpahi kasih sayang mmg bahagia......

SURIA AMANDA said...

wah...dating ngan cik abam syg eh....x per la...bagi chance...

Fauziah Mohamad said...

apakah? hihihi

AHMAD AFIQ said...

rasa macam dah ketinggalan citer ini

izzah said...

wah..nmpak bunga2 kebahagiaan tu..slamat berdating yek....=)

Bicara Kak Noor said...

selamat berbahagia Nurul alhamdulillah tentu best sangat kan

CikNana said...

apakah kipas kipas..bah,selamat berdating..;)

cheqna said...

selamat berdating sayang...=)

wantie said...

wah.. siap lokasi rahsia lagi tu. takut orang intai le tew.

Tak pe nak berdating sampai kepagi pun tak pe sebab dah sah. tul tak.

Saya amat bahagia bila dapat tahu insan yg saya kenali hidup bahagi. Semoga saya juga dirahmati Allah dengan kehidupan yang lebih berbahagia.

Amin...

[PCL] said...

Erk...dlm duk fokus dating smpt jgk bw ke blog sy...salam kt org sebelah ye. :))

Kesuma Angsana said...

moga terus berbahagia ye!

MarliaMarble said...

amboi..honeymoon lagi sekali ke sis..!:D

khairul said...

semoga berbahagia selalu

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Selamat berdeting yea. Suami isteri tak apa dah nak deting-deting :-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

moga kekal bahagia..selamat berdating..^^

Zana Adieyza said...

seronoknya org tu tgh berdating!!! mesti berbunga2 hati tu kan...

kpd stakker, harap dpt buat perkara yg lebih baik drpd bercerita hal org lain...

dya bunga said...

have fun..:D

Myra Jay said...

Alhamdulillah,s emoga kebahagiaan akan sentiasa bersama anda ;)

AdaM Hawa said...

berdating.. ;)

maszmadi said...

wow!!! bestnyer.....

kayzie said...

bestnye..slamat berbahagia..:)

Marsita yahya said...

happy dating....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah berdua jer..jeles hokay...romantik gitu haha!

salam aidiladha :)

PinKy MoMMa said...

wahhhh nak jg dating berdua...tu la asyik kepit ngan anak...dah lupa bila last skai berdua hahaha

slmt berbahagia uols!

Farah Shamsudin said...

selamat berdeting yee...
sesekali begitu memang best kan.. mood hanimun..

wahida said...

selamat berdating...
kat mana la tu yer...

eMMe said...

Salam Nurul, mmg ade spisis org yg takleh tgk org lain bahagia.. ade stalker yg kerjanye tak leh tgk org senang la...

apapun..selamat berdating...
anak?

Cikgu Ma said...

alhamdulillah kerana masih berbahagia ^^

ashra said...

Sob sob sob..i jelessssssss dgn u tau...
Keke..

Saya ni nak jalan berdua bermanja bagai berchenta dulu,belum dapat..anak tak dapat nak tinggalkan kejap..

I tunggu tuaaaaa je la youuuu..hehe

Selamat berdating...hehe.lovey dovey

NM02 said...

teruskan berkasih sayang

Hanis Azla said...

salam izwa.. slmt berdating dan bercinta.. akak tgh jeles ni.. ha..ha..

IeraAzizi said...

sy xpenah dating lg nie..haha

ieda said...

selamat berdating dan jgn fikirkan sgt org yg "BODO" tuu huhuh
be happy dear !

ct rahani said...

slmt berdeting2.. :)

Qasey Honey said...

bestnya bdating!!! bleh + honeymoon skali..hehe...^__^

Sue PeLik said...

selamat berbahagia dan dating! huhuhuhu

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady..selamat berdating yer...:)

nur anis said...

wahhh..dating..:)

Remy hazza said...

selamat berdating.......

PinkUmmi said...

selamat berseronok seronok

kay_are said...

have a nice rest akak dan suami =)

Jna marcello said...

seronok berdating.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang