thumbnail

Tuesday, October 23, 2012

Selasa Bercerita..lagi..


Ntah versi keberapa tapi kenapa ntah setiap hari selasa mesti blur nak mencari idea..
Bukan ketandusan cerita tapi ketandusan mood nak bercerita..sudah nya setiap hari selasa menjadi selasa yang......yang ape ek....?Blur...?Takde mood...?Hurrmm...tak jumpa perkataan yang sesuai pulak...

Hari ni langgar pantang diet dengan bersarapan NASI GORENG PEDAS dgn AYAM GORENG dan NESCAFE AIS..yes...nasi,ayam goreng dan ais di pagi hari!
Mencari mood la kata kan tapi masih berkesudahan mood tak kunjung tiba..

Adakah kerana office makin sunyi kerana ramai bercuti..?
Ohhh mungkin juga!tapi ku masih ada radio sebagai peneman setia,rock kapak tetap menjadi pujaan hati & halwa telinga...Kerja office semakin sedikit,mgkn akan ku habiskan hari ini dan mgkn akan menambah lagi sedikit kebosanan disini..aduhaiii....

Teringat kisah semalam...berseronok bagaikan tidak teringat yg sakit dan yg bersedih?
Tidak...malah kami pergi dengan meminta izin & kebenaran abah sebelum ke sana dgn pesanan bersedia utk berpatah balik semula pada bila-bila masa....

Hurmmm.....adakah ini kerana mood bercuti sudah muncul kembali??
Yesss...itulah jawapan nyer!
ke Genting kah kita..?ke Cameron Highland ke kita..?sekadar melepak di PD sahaja...?
Atau sekadar berehat 3 hari dirumah,bertenang & berkonsgi kesedihan yang melanda....?
Bukan tidak bersedih,bukan tidak memikirkan nyer tapi hanya DOA mampu dititipkan setiap kali bermain difikiran & sememangnya ia SENTIASA bermain difikiran..


nota kaki : setiap hari selasa mesti dtg mood mengarut!ntah kenapaaa....tuesday blues kah..?

36 comments:

Kakzakie said...

Tak kisahlah Izwa. Ini pun dah jadi N3 juga.. nak bercuti-cuti M'sia lagi ke?

::EIDA:: said...

Lepak PD? Ida pun melepak kat sane nanti.... JOM!

faraherda.razalan said...

Wow! Coti lagi kite?????

Anum said...

emmmmmmmm
anum now memang mood nak cuti je

NM02 said...

tgh merancang nak bawak anak teruna p mkn hangin...

sempena ngan anibeseri kami juge. ahai... (cuit peha kamu)hehehe

Nieyl said...

hihihi~nieyl pun x sabar nak g berehatkan minda...holiday kat cameron...:)

myu said...

shopping? hehe

~AmyLiana86~ said...

biasa monday blues..hehhe

mama leen said...

biasa la tu.. ni tengah tunggu audit 5S.. boring siot!! :)

Qaseh Suhaida said...

mood lebih nak holiday la tuu...teringin nak lepak PD jugak.

azam said...

Mood cuti dah ye....samalah
Khamis dah cuti raya

Cik Awin said...

mau cuti2 ke mana pulak kak?

Kesuma Angsana said...

he he bab2 cuti2 tu KA suka !

Marsita yahya said...

nak cuti tunggu musim hujan habih..:)

FARAH deeb said...

Ooo ada eh Tuesday blues? Hehehe...
My latest Entry :)
Berhati-hati membeli secara online

wahida said...

ofis aku masih ramai lagi yg bekerja...esok dah start ramai yg cuti...

Aziela said...

Datang PD la Izwa... boleh mampir ke rumah akak...

Qhaifa Nur said...

sekurang-kurangnya perasaan hati telah diluahkan....

mamyharraz said...

camaron mcm tak seswai musim hujan skrg nih..sejukkk tp kalau dpt jejak best jugak kan ;P

wantie said...

Hummm.... kita pun selalu langgar pantang. Time bekfast suka ambik heavy. pas tu bila lunch makan roti/biskut je..

tapi kekadang belasah makan nasi jugak. hahahaha

wah besnya PD.

Jna marcello said...

hahaah mmg mood nk bercuti laa lettew!! soo jom bercutiii

SELAMAT HARI RAYA HAJI ;D

Afida said...

hikhik...tuesday blues...layan ajer :))

PinkUmmi said...

jnji ada entry..hehehe

Mrs Lurve said...

ini pun dh kira mcm entry nie hehehehe

Daddy Ziyyad said...

cuti 3 hari raya haji ni, kalau saya, memang saya elakkan gi CH tu..memang confirm sesak padat macam tin sardin! hahaha

angahMia said...

wah mood holiday ye kak izwa..
sy tetap kena balik kg..sbb taun ni insyaAllah nk wat korban :)

ieda said...

bercuti lah dikk

huhuh ada masa2 akak punn mood mengilang , nak2 idea .. taip ajeee .. macam ko taip nie ekeke ;)

cheqna said...

ko kak..bukan hari selasa je....hari2 ko memang cam gini
hahahahaha

Nida Husna said...

duduk rumah buat psiapan utk raya haji hehehe

eB said...

PD? wahhhhhhhhh :)

Tihara said...

as salam,

cameron dah tak sesejuk dulu2, time hujan pun tak terasa sejuk mana pun cuma rasa nyaman tu semestinya..best :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nk g cuti2 lg ker hehe

Myra Jay said...

Wahh jom jenjalan Cameron awal bulan depan sekali dengan MJ ;)

Si Matatajam said...

Sekali skala langgar pantang ok la tu.. Ha ha..bestnya kl dapat cuti2 ni..

Bitt (doubeIS) said...

ke datang bulan?? :)

sal ya said...

takpe. setiap orang ada hari2 yg tak ada mood.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang