thumbnail

Thursday, October 04, 2012

Spontan Khamis : Pantun Sekerat..


Pantun Pagi Hari


Pagi-pagi lapar KFC,tengahari nak mkn McD..
Mari kita positifkan diri,dari orang yang suka iri hati..

Tujuan utama : nak mkn kfc dgn mcd je...ehehehee....


Ini post di FB pagi tadi tapi boleh juga dijadikan 1 tujuan 2 rasa ye anak-anak sebab saya tau siapa gerangan nyer..thihihiiii....
Mood : happy-happy sajeeeee :) sebab semua berjalan dgn lancar [alhamdulillah]


nota kaki : tgh layan sms dgn si dia...syok jugak!i leb uu u leb meee... :) *mental* kekekeke...




49 comments:

Anum said...

org yang positif selalunya akan berjaya

cheqna said...

ouh..terbukti ko memang mental kak...
hahahaha
tekak dah tak berapa boleh trima dah mcd or kfc..x tau kenapa

angahMia said...

wah terbaik la pantun akak!

Aisy Nasiha said...

nk pinjam guna pantun ni lah...blh bg hint dgn hubby supaya bw ke mcd juga..

♥ Wina ♥ said...

alhamdulilah..happy for you!

make sure makan semua tu hari nie ye ;-)

eB said...

nk join mkn mcd boley? ;p

NM02 said...

belanja aku nokss... ^_~

SURIA AMANDA said...

ko dah kenapa noks? tp bab kfc tu mcm best jerk...

Cikgu Ma said...

petang ni ingat nak makan kfc juge...hehe

Nazayiena said...

Mood hepi hari nie yea,alhamdulillah.

Kesuma Angsana said...

tq & tahniah ye!http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/10/tahniah-penerima-keychain-ka-1-kejutan.html

FadzMeera said...

wah hebat lunch mcd...he3
positif2 sokmo kt =)

BERT said...

kemain lagi berpantun di pagi hari haha

Daddy Ziyyad said...

Hmmmm..saya tak pernah try makan kfc & mekdi dalam satu hari yg sama..haha

fiza said...

Ada lagi ker yg iri hati? hurmmmm...

KhaiZa said...

ya.. jom kita positifkan diri :)

LydSunshine said...

Irihati la sebab 2 kali org tu nak makan fastfood dalam masa sehari. Hehehe.

Syazwan Che Deraman said...

terasa :(

SYANI said...

Bila sebut KFC terus teringin nak pi terjah petang ni. Nak try beger yang baru tu..

zila norazila said...

thinking positif..the best:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Makan dua2 ari ni yea.. Sedap2.. :-)

Saleha said...

akakni ceria sokmo.. patutlah awek muda :)

azam said...

Jom mkn.... Awak blanja
Hehehe

Jna marcello said...

mcm hpy ni hehehe

nur said...

NUR JAWAB PANTUN KAT BLOG.. HEHE

Rahmah Ram Ram said...

ye betull...selalulah berfikiran positif...elakkan yang negatif dan yang penting ceria2 selalu...

ros_reeza said...

be positif :)

PinkUmmi said...

pantun yang sgt bagus..kekretipan terserlah di situ

wardah @ fie shah said...

positif positif..mekdi lagi sedap dari kepsi..hoho

Kakzakie said...

pagi dah makan kfc
tengahari makan McD
biarlah org irihati
nanti makan dirinya sendiri

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...menarik nyer pantun tu hehehee...:)

::EIDA:: said...

Pantun itu macam pun ada kahhh? hihihi

Nens Collection said...

pandainyer die berpantun..2 in 1..hehe

Ema Blog said...

nampak kehepian kat situ..

eMMe said...

lunch tadi dah makan KFC
malam nnt nak dinner McD
dah dpt kah niat hati ini
Tapi mr HuBku tak mau gi...


hhehehheeh~

dya bunga said...

lama tak makan kfc..hihi

Bitt (doubeIS) said...

i suka kfc tapi tak boleh makan...e geram asal kami makan esok konpem meleleh2 hidung...

Eca Dwinky Asha said...

kena positif untuk maju ke hadapan.

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...lomentikkknyeee...

Dunia Wilma said...

Positive thinking ^_^
Bagus tu @_@

Ogy Nordin said...

Abaikan jer yg mendengki tu...dia lagi stress kalau kita tak layan..tekanan kat dia woo!

fAtrinA said...

Bagus pantun tu :)

faizfakhirin said...

hahaha..pantun yg awesome...

ieda said...

ahhaha suke2 ... ;))

Deru Ombak said...

Assalamualaikum ..

Singgah malam..

Terima kasih follow blog saya.. Menghargainya. :)

IntaNBerliaN said...

so, dah dpt mkn ke kfc n mcd :-)

IntaNBerliaN said...

so, dah dpt mkn ke kfc n mcd :-)

sal ya said...

:D

jeBateja said...

laaa...kat atas tu pantun ke....pehhhh....pantun terkini ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang