thumbnail

Thursday, October 18, 2012

Spontan Khamis!


Okey..sedang bersabar je dari tadi nie...grrrr...blogspot ni memang tak bagi saya BW kot!
Dah pelbagai cara tapi saya masih lagi tak jumpa bloglist..dah bermacam cara saya google masih lagi tak ketemu!gerammm....

Err....dalam geram tu sempat pulak tgk kek yg mane sedap nak ditempah utk si Sufiya..
err..errr.....lapar kek la pulak!

DS Home Delight **err..ini contoh dari pade kak dina ni :)

Tema tahun ni ialah BoBoiBoy...yeahhh...org tu nak kek YAYA!

Yang best nyer si abang mesti lah nak tumpang sekaki so terpaksa la tempah kek yang besar sedikit!Kalau mcm tahun-tahun lepas terpaksa beli 2 kek setiap kali harijadi adik!
Phieww....bayangkan buat mkn mkn kat rumah je tapi terpaksa habiskan 2 kek...tak sanggup mak nak ulang nak!

So tahun ni jimat skit..beli 1 kek tapi besar sikit...dua-dua dapat..adil & saksama..yaya ada boboiboy pun ade!


nota kaki : kejap..nak setelkan kerja lepas tu akan ku usaha lagi!

50 comments:

♥ Wina ♥ said...

cantek! Kira & Syakil pun mesti suke sbb peminat Boboiboy jugak :)

Anum said...

wow cantiknya
syg

Mrs Lurve said...

cantiknya kek tue..

kate na said...

mula2 kate buka kek tu ingat kan mainan je rupa2nye kek..he,,he,,unik...

mamyharraz said...

lawanya kek tu.
budak2 mmg suka kek..kadang saja suka bukan makan punn hehe

Nieyl said...

terasa syg plak nak makan kek cmtuh..haha~rasa nak keras kan..wat hiasan jer kat ruang tamu..hahaha~

Nor Idayu Abd Rahman said...

Comella kek tu!!! Suka!

mama leen said...

best2.. sekarang kan dah ada jual patung boboiboy n geng kat petronas.. nanti beli untuk si sufiya ye :)

ieda said...

cantik ..
ala2 anak2 nie dikk
kek ape punn kalau cantik dan menarik , mereka akan suke ..
kek lebih penting kan ;))

Kakzakie said...

Sekejap dulu upin-ipin, beralih angry bird dan sekarang boiboiboy pulak kan...

Nens Collection said...

superb comel kek ituh..hehe

Mayang ABDUL RAZAK said...

cantiknya kek tu...

Qaseh Suhaida said...

wahh..kek boboiboy. pilihan terbaikkkk

Dunia Wilma said...

Cantik...
Comel sangat2 la kek tu ^_^

kay_are said...

itu kek?? waah.. unik dan cantik.. mula2 ingat bende tu mainan tadi.. kek rupe nye.

Asyifa Mustaffa said...

Cntiknya kek tu....sngggh kretip pembuatnya....

Eye_nee said...

sgt keratif dan cantik kek tu...pembuatnya mesti seorg yg sgt teliti....

Kesuma Angsana said...

he he seronoknyer dapt kek yaya, kek tok aba x nk wat ke hehe

wahida said...

wow!! gempaknya kek!!

::EIDA:: said...

Eh? Kek ke tu? Tak nampak rupa kek.. cantik! sayang nak makan... ;p

Saleha said...

sedapnya

FARAH deeb said...

Dapat kat bebudak ni mesti ske giler! BTW, kite pun ade masa jadik gak camtu- takde bloglist! Pastu kite refresh dia kuar balik!
My latest Entry :)
Tips nak buat kabinet dapor

eLL said...

comelnye kek iniiiii

Aisy Nasiha said...

gempak kek ni.. ank saya kalau dapat ni mesti suka

are_lin@yu said...

kek kn ni dear.hehe..trgin nk wt kek ni..sblm ni dk wt yg icing ja..hihi

wantie said...

saya tak sure la tb punya view macam mana. saya baru je pakai note. memang mula tu cari bloglist, follower semua tak de. asyik keluar entry je.

then bila sya scrool down jumpa satu ayat " view as web". ha saya tekan kat situ. view kat note saya memang mcm web. baru le jumpa bloglist tu.

AdaM Hawa said...

cantik! kite yg dh besar ni pun tergoda tgk.. cam nak tempah cam ni gak..

Qhaifa Nur said...

cantik kek dia....
tu lah dia anak2, bila kita tanya nak kek apa..jawapan dah ada....

PotiaCasaDelarossa said...

Bdk msti suka kan

PinkUmmi said...

sgt kretip kek nih....

Aziela said...

Anak akak sorang pun akak tak rajin buat makan2 utk birthday. Selalunya makan kat luar jer..hehehehehe. Azwa nie rajin sungguh la...

SURIA AMANDA said...

comel..nak potong or nak makan pun syg la...

adyna said...

anak2 bile dah pandai mmg mcm tue.. adib suka ultraman kek birthday mst ultraman..hehehe

dya bunga said...

cantiklah kek..adudu pun da..hihi

sal ya said...

pos boleh tak?

Kancil 8349 said...

comelnya...nak minta nak minta...hehehe

~Beb~ said...

heheheheh 2 cake tuh 2 adiah jugek ke..? bankrupt makkkkk

cheqna said...

hai akak =)

ct rahani said...

cantik kek.. mesti sedap tu.. :)

fiza said...

Cutenya cake. Rasa syg plak nak makan ☺☺

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe..tema ni.. nanti makan biskut yaya.. ;-)

Hanif Idrus said...

Ramai puji kek ini cantik!!
Saya secara ikhlas kata kek ini memang cantik!!!!

zila norazila said...

cantiknya i like..syg:))

Aida78 said...

salam waaa sedapnya kek tu...yumeee

Lulu Caldina said...

jom gi petronas.. *tiba-tiba

Roslan Putra said...

cantik... kena pakai baju Yaya sekali....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik kek tu..mesti nanto dorang suka kan...ermmm tetiba terpikir theme apakah untuk besday qalief bulan 1 next yer kihkihkih

Bitt (double IS) said...

cantik kek tu..kalau nak share kena kasi 2 pisau gak akekekeke

nur anis said...

cantiknya kek tu..:)

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...cantik nyer kek tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang