thumbnail

Friday, October 05, 2012

Susah susah...!


Susah susah susah...susah susah susah...

Sangat susah saya nak jejak kamu-kamu wahai follower baru..susah susah!

Ape kata letak link blog kat sebelah gambar profile tu kan senang saya nak melawat rumah kamu...ye la..org memberi kita menerima, org dah sudi kita kene la kesana..kekekee..mabuk pantun dua tiga hari nih!

Biase memang BW  ikut dashboard je dari atas sampai bawah...then refresh start balik semula..tapi kalo ade follower baru biase saya akan terus klik kat gambar supaya senang nak klik link..kalo takde saya nak cari mane?


nota kaki : jgn salahkan saya kalo tak follow balik tau..hehehehe....

45 comments:

Anum said...

betul kan sis, senang sis nak jejak

tamansyurga_87 said...

kak, sesetengah tu maybe xde blog.. just suka nk follow..hehe kat blog saya pun byk gk camtu..nk follow blk xde link. ;)

♥ Wina ♥ said...

masalah sama..

KhaiZa said...

a'ah.. saya pun sarankan letak link blog.. senang nak jejak balik

ros_reeza said...

betul.. Ros pun penah jugak alami macam ni :) bukan ape, nanti takut orang tu kata kite tak sudi pulak nak follow dia semula, kan?..

azam said...

Yg baru biasa camtu
Kan senang kalau letak link kat profile gmbr tu
Hehehe

dhiashahida said...

cakk..kiter datang follow awak..:)

Miss Sue said...

betol tu sis .. susah nak jejak dorang balik.. :)

do come to my blog.. ade promosi EOS LIPBALM yg super hot !!! .. wajib beli sebab limited edition :)
http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/10/grab-this-eos-lip-balm-spheres-now.html

adyna said...

itu lah agak susah nak jejak kadang2 bukan sombong :) tp tak dapat jejak

SURIA AMANDA said...

paling susah nowdays kalau yg ada words verification masa nak tinggal jejak tu...adeh...

♥ Miss Hearty ♥ said...

betol tuh..bnyak yg tak letakkan link belog dorang.susah nak terjah balik :)

Farah Shamsudin said...

berpantun nampak.. hihi.. tula kekadang susah betul nak jejak..

Masz Sidek said...

betul tu... memang susah nak jejak follow baru ni...

maszmadi said...

betul tu..... kekadang kalu yang bagi komen tu bleh la jejak, kalu x... huhu harapan

AdaM Hawa said...

hehehe.. berpantun di hari jumaat.. kadang tu.. dia private kan.. payah nak follow balik..

Novelgurl said...

ha'ah.setuju.klik kt gmbr x de link lak.pastu tiba2 unfollow.keh3

teratai said...

Suka bw ke blog yg tinggalkan komen di blog saya...

Cho Zila said...

memang susah sesangat.. kita nak gi tapi tak lehkan...
blog akak senang nak gikan...

nur said...

ha.. silaa take note... hehe.. good point.

nur anis said...

betul tu kak...

ieda said...

ye lah dikk
adehhh akak pun alami perkara yg sama .. huhuh

jgn mara kalau x folow balik ;)

wahida said...

aku rasa semua blogger mengalami masalah yg sama termasuk lah aku...huhu...

x dapat nak tolong la kalau dorang tak letak link kan...

Mummy Akmar said...

Wah Izwa..Rajin BW. Mummy dah stop sementara menunggu launching blogshop Mummy..Nantikan pengumumam blogshop Mummy untuk wanita-wanita cun melecun macam uolls semua

AyueJean said...

Aah AJ pun kadang ada masalah nak trace diorang balik......
Tak dapat nak nolong kalau dah macam tu...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

btol tu... bila kita nak follow balik.. dorang plak xde link blog..camne nak terjah blog dorang kan..kan..

fiza said...

Memang susah. Tgh susah hati...bliglist tak kluar kat dashboard...arghhh....

Syazwan Che Deraman said...

mesti uncle gedek pandai nyayi.

heheh

anamizu kaito said...

mmg rase nyampah gak bile kite
klik nak folow blog dia pstu
takde link.. mmg sory byk je la
dah x tau nk wat cane dah =P

Bicara Kak Noor said...

samalah kita rasanya kita semua serupa masaalahnya..

fizafantagirO said...

sama lah .. susah kan nk jejak balik kalau xde link .

Hanif Idrus said...

Memang selalu kena

Pokok Manggis Depan Rumah said...

yea..betul2.. nanti kene cari balik yang tertinggal nk follow tu kan..

Fel said...

Ya, ada sesetengah followers saya juga macam ni. Susah mahu jejak mereka kembali.

UmmiSyarni said...

Selalu jadi mcm tu.Mungkin diorang xtau kot cane nak letak link tu?sy sendiri pon xreti! Haha...

Khalilah MNor said...

Same dgn saya... Mula-mula ingt diorg bukan kalangan blogger... Kena betulkan setting.. :(

Everything's Everythings said...

Setuju tu ^^
kadang2 susah nak terjah balik org yg follow tu, bukannya sebab sombong xD
tpi sebab ni lah

zifa nia said...

numpang lewatt

http://curhatz.blogspot.com/

sal ya said...

yup... betul tu.

Alin Marlini said...

jangan lupe jenguk blog ni ek

http://alinmarlini.com

khairul said...

jgnmarah no

jom p autoshow Gombak .http://gilamodified.blogspot.com/2012/10/autoshow-uptown-sri-gombak-oct-14.html

munna said...

sama juga ngan kak munna.... semangat nak follow balik tapi takde link yg ditinggalkan

Cikgu Ma said...

tu la...kalo x da link blog x dapat nak kate apa la kan..memang x dapat follow balik...

Nora Shahaira said...

sama la..dulu2 ada tempat klik follow..skrg dah tak de..payah benor akak nora nak follow dah..bila nak buat manual..masa terhad...hahaha..punyalah berkejar..tapi selagi dia dtg ke blog akak..selagi tu la tak putus hubungan..maklumlah akak ni selalu terlepas pandang..pelan2 sikit akak follow ek..

Zana Adieyza said...

zana pun selalu menghadapi masalah yg sama.. tetiba takut bila orang kata kita sombong sebab x follow diaorang.. hhohoho..

Kesuma Angsana said...

pon selalu alami perkara yg sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang