thumbnail

Wednesday, October 31, 2012

Waktu Utk Kami Berehat!



Menarik..tertarik...kau memang dabommmm!
Bleh sambung dating-dating,chatting-chatting sebab cadang nak pergi hari biase lepas hantar Syahmi Sufiya ke taska then bleh rehat 1 hari...
Perlu...kami sangat memerlukan rehat ketika ini...sgt-sgt perlu!
Cukuplah utk 1 hari...terpaksa..keadaan memaksa...badan pun perlu rehat jugakkan..

Dekat pun dekat dari taska Syahmi Sufiya,untuk makluman semua Tirta Spa ni dalam Seri Pacific Hotel KL je pun,di PWTC tu..spa hotel uu..
Ohhh...korang kalau nak sila klik sini. Offer ni ade lagi 2 hari nie...cepat...


nota kaki : okey..tak sabar nak apply cuti!hehehehe...tak sabar nak dating lagi...nak rehat!

45 comments:

Nor Idayu Abd Rahman said...

Best2!!! Terus nak beli...

IDAZS said...

best ni!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

best nye..

fiza said...

Selamat merehatkan diri dan selamat berdating.

Alin Marlini said...

best tu..badanpun dah lemau2 ni

Aziela said...

Akak jeles..jeles..jeles...

Kakcik Nur said...

Seronoknya...

Kakcik akan fikirkan cuti dalam bulan Disember nanti (cuti dalam erti kata boleh berehat dengan sebenar2 rehat). :)

Dkna Abza said...

cukup ker 1 hari nie??macam nak 2 3 hari jer kat sini akak hihii

wantie said...

terbaik. layanan mesra untuk body. mestila kan...

iedchan said...

beshnye22..akan dipikirkan..

Miss Volvo said...

sy tak suka g spa :P pernah g skali lps tu xnk g dah :P

Anum said...

santai2

sasha @ mumyalyaqil said...

syoknya dia..hehe..

cheqna said...

ok selamat bercuti dengan ucapan kenang cheqna dalam cutimu
hahahahaha

CikNana said...

jeles le iii..he

~AmyLiana86~ said...

wah best...=)

kay_are said...

tak pernah lagi merasa masuk spa ni.. huu

HeNRieTTa JoSe said...

wah....bestnye....selamat berdating yea....

Mrs Lurve said...

best!!

MarliaMarble said...

bestnya kak..! ^_^

Farah Shamsudin said...

best ni kalau dapat merehatkan dan memanjakan diri..

::EIDA:: said...

suka spa.. tapi orang urut je geli.. acena? huhuhu

careno said...

waaa... suka2... nak jugekk...

SURIA AMANDA said...

amboi...untungla badan boleh manja2 gitu...

Nieyl said...

syok...

Jna marcello said...

sewonoknyaa!!!!!!!!!!!!!!!
nakk join!!!!!

etiey.com said...

Wah...

Nazayiena said...

Bestnya....

ckLah @xiiinam said...

Selamat menyegarkan diri...

LydSunshine said...

saya slalu tgk offer camni kt groupon, tapi takut nk beli. Takut ada cas tersembunyi. Nnti boleh awk review tak psal pakej mcm ni. saya pun suka benda2 gini.

Ogy Nordin said...

Menarik offer ni... Tapi tak dan nak pegi.
Enjoy your dating!.

Cikgu Ma said...

tak penah masuk spa...hehe

Qasey Honey said...

bestnya..offer pon mnarik spa tu..tp xleh nk g..nti kita tersama lak dating..hehe

Bitt (doubeIS) said...

wahhh memang best nih :)

~Beb~ said...

jgn lupe cite citi jt sni nnti

ainnoraini said...

Wahhh seronoknyeee..

Fizalinolie said...

Best nyer :)

Lulu Caldina said...

tak pernah lagi beli dengan groupon.. lain kali beli boleh berguru dengan kakak :)

are_lin@yu said...

wahh mcm bez..nk g jgk..hiihi

Dunia Wilma said...

Selamat berehat :-)

eLL said...

saya suka, saya suka.

kayzie said...

selamat dating..selamat menambah cinta..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah memang best ni hehe

sal ya said...

adehhh tak keluar pic.

bee2312 said...

murahnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang