thumbnail

Wednesday, October 10, 2012

WW - Hanya di Ho Chi Minh! - Part 2


ENTRY DIPERAM BERBULAN-BULAN!





tgk mata dia!








ko ado?kekekeee...





uuuu & kala..yarkk...

mekong river















bye bye..

Bestttt!!


nota kaki : giler...ni entry 2 bln dah diperam!!

46 comments:

~aYu~ said...

mmg best ke sana tgk tempat org dan shopping kan.. mungkin nak pegi lagi nanti.

Cikgu Ma said...

sungai mekong sangat femes dalam movie depa..

ct plaza? macam kedah plak ada city plaza...hehe

mama leen said...

akhirnya keluar juga gambarnya.. :)

mama leen said...
This comment has been removed by the author.
♥ Wina ♥ said...

best!

BERT said...

tang gamba kucing tu sy suke.. gebuzzz

Kakzakie said...

Masih kejap dalam memori yg manis..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..bilalah kita nak sampai sana..^^

Anum said...

best kan sis jalan2 tempat org nie

faraherda.razalan said...

Wow! Byknye gamba! Hehehehehe....

Dunia Wilma said...

Bestnya ^_^
Suka tengok kucing tu...Unik :-)

Nieyl said...

amboi...nieyl paling suke kucing tuh...best nyer la klu dapat kucing cmtuh..hehehe~mmg nieyl kurung dlm umah aje...hihihi~

Maria Menado~ said...

waa.. macam bestnyaa... nama tol dia macam maki orang pulak bunyinya. hikhik. terasa nak pergi jugak aje. ngee~

Masz Sidek said...

bestnye... memang tak terkata bila tengok gambar2 ni...

IntaNBerliaN said...

seronoknya dah g jln2 negara org ni :-)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye jln jln ngn famly....moga suatu hari rietta berkesempatan utk ke sana...

cheqna said...

la..ko baru tau ke ko memang senget kak oi...sbb tu blh peram n3 berbulan2 lamanya..sekian harap maklum =)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

best2 pegi jalan sana..
lampu isyarat dia ada untuk moto sekali yea..

Qhaifa Nur said...

bestnya datang shopping sini...
dengar dari adik ipar sana mmg best.....

wantie said...

kalau semua leh bawak ngan motor. tak yah guna lori le kan..

berani ke orang malaysia bawak cam ni. tak de kena saman muatan lebih ke?

Bui Junaidi said...

BESTNYA G MELANCONG KAN..

nur anis said...

bestnya holiday..:)

iznawzi said...

wow..bestnya...

Nens Collection said...

best2!,gambar lawa..sy bulan 12 tahun lps ke sana..mmg besdt!

angahMia said...

yg paling untung abg syahmi n adik rilex dlm stroler hehe...

wahida said...

comelnya kucing tu...gebu giler....

geramnyaaaaaaaa.....

fiza said...

Jamu mata jer lah. Comel nyaaaaa kucen tu.

Mayang ABDUL RAZAK said...

salam kenal, dari bloglist KA, done follow.. hit me back ya

kiera'sakura said...

ular dalam botol tue.. huuuu scary

LydSunshine said...

Masya Allah.. comelnya la kucing tu. Gebu gemuk. Pastu mata lain sebelah plak tu.

Syazwan Che Deraman said...

unik!
macam macam kan cara orang cari rezeki ni.

ular and kala jeruk ke tu?

Novelgurl said...

bestnya dpt tngok sungai mekong.hehe

dya bunga said...

bestnya..

Kesuma Angsana said...

mmg terbaik ni, tq share ye

wardah @ fie shah said...

ular ke dlm botol tu?

Momo said...

best nye dapat melancong..hehe

ros_reeza said...

nape peram lama sangat entry ni :)

slumberdek said...

wow best yer.......teringin nak kesana juga.

Ema Blog said...

tak shopping sakan ke pakaian sana..

mata kucing tu berlainan kaler..

botol kala jengking tu..minyak urut ke

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady....memang seronok dapat jenjalan ke negeri orang...jauh berjalan luas pemandangankan...:)

Bitt (double IS) said...

memang best!!!

botol tu serem la pulak kan...
motor tu wakakkakakakaa ehh gelak pulakkan ye la yg belakang tu siap letak kaki lagik...konpius den..hehehe

PinKy MoMMa said...

tak baik menganak tirikkn entry peraman hahahaha..

terigin nak ke sana..agk2 izwa nak sponsor tak wuwuwu

Remy hazza said...

best nyer,...... shopping dan jenjalan kat vietnam.....

..::..aRe-Na..::.. said...

waa,bestnyerr..bilalahh sya plak dpt p sana..hehehe..

NM02 said...

aku suker beskal roda 3 tu

sal ya said...

ulala...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang