thumbnail

Wednesday, October 31, 2012

WW : Stress?






Sila la cuba :)

Saya tak stress pun walaupun semalam urusan separuh hari berdating berjalan agak kurang lancar dan alhamdulillah tengah malam tadi ALLAH SWT datangkan seseorg utk membantu urusan dating kami itu untuk digantikan pada lain hari...SYUKUR ALHAMDULILLAH :)
Mood : masih lagi happy..hihihiii....


nota kaki : harap selepas ni berjalan dgn lancar,amin ~

46 comments:

Anum said...

yezaaaaaaaaa

jeBateja said...

den akalu stress....den tido.....ahakz...

Pen Biru said...

bagus gak ni..boleh try.tq

zila norazila said...

akk suka klu ada yg urut..perrhhh terus trtido jew rasa..he hee..

CikNana said...

aku pun tidur awal.hehe

mrs puex said...

aminn..semoga sumenye dipermudahkan..

fiza said...

Ok. Nanti nak try.

Smoga urusan di permudahkan olehNYA.

Myra Jay said...

Tip yang baik.... TQ share ;)

Myra memang selalu lenguh bahu ni :D

eLL said...

kalau lenguh2 bahu maknanya stress? hihi

:P

Bitt (double IS) said...

bagus gak info ni...stress bila duduk lelama masak lelama bagai..akekeke

Daddy Ziyyad said...

tarik napasssssssssss..hembusssss....:)

Kakzakie said...

Memang membantu cara yg Izwa tunjuk tu..

faraherda.razalan said...

Ahhh! Nak2 ade org tlg urutkan. Mmg syok!

Qhaifa Nur said...

boleh cuba nanti....

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...urutan memang bestkn utk hilangkan stress moga kita tidak selalu berada di dlm keadaan strees setiap hari...:)

cheqna said...

lancara??
ko mmg sedang stress skang kak oiii
hahahaha

Eye_nee said...

den torai nnt....bagus ni...

nur anis said...

nak carik sape ek suruh urutkan bahu ni..hihi

AdaM Hawa said...

sape la yg nak urutkan sy.. udahlah penggeli.. pegang nak urut mula meremang bulu roma.. hehehe

Miss Volvo said...

masa seminar kesihatan hari tu pceramah ada ajar cara2 ni gak hehe

miz ruha said...

bestnya kalau ada orang tolong urutkan bahu ni.. terasa sengal2 dah ni...

NM03 said...

aku suker diurut

Fendy said...

memg bagus tips ni...

HeNRieTTa JoSe said...

thanks for the share....

Remy hazza said...

remy ada pamplet nie......
kekadang berkesan.....he3

wahida said...

nok, urutkan bahu aku ni nok...sengal2 lak kat bahu ni...ekekek...

ieda said...

aduhhh nikmatnya kalau skrg ada yg tolong urutkan huhuh

Kesuma Angsana said...

gd one tq share ye

munna said...

boleh di praktikkan ni.....bila sterss la

azam said...

Xstress tapi penat.... Mood nk cuti je ....

::EIDA:: said...

Waaahh.. boleh cuba ni.. lenguh selalu kat bahu sbb duduk saja depan pc ni buat kerja.. eh? kerja lah sangatttt ;p

Fizalinolie said...

wah! info yang menarik :)

LydSunshine said...

Tukang urut biasanya tak kasi kita urut bahagian tengkuk dan kepala kalau kita tak pandai. Sebab bahagian tu sensitif melibatkan saraf. Tapi kalo urut slow2 mungkin boleh kot. Tips ni bagus. Boleh mengeratkan hubungan suami isteri. :D

PinkUmmi said...

nanti nak try la...
thanks share info nih

wantie said...

fuh.. alangkah baiknya kalau bila kita stress ada hubby sebelah tuk urut leher...

BERT said...

mmg syok diurut bila stress :)

Fauziah Mohamad said...

praktis yg pernafasan jelah...yg satu lagi tu nanti....


emmm lega sangat

Cikgu Ma said...

mohon ada tukang urut di sisi saat saya stress...hehe

AkuBiomed said...

Alangkah rasa leganya kalau ada yang sudi mengurut bahu.

kay_are said...

takde orang nak urut.. kita hilang kan stress melalui bernafas je r.. =P

Jna marcello said...

wahh nice sharing...tapi ade ke org yg nak membantu urut ni kekekeke ;D

mama leen said...

hai2.. baru boleh nak BW... i pn ada yang ni

Nazayiena said...

Boleh hilang strees nie.

are_lin@yu said...

jom g ngurut jom.hehe

Dunia Wilma said...

Nak buat lepas nie :-)

sal ya said...

alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang