thumbnail

Wednesday, October 03, 2012

Yang Murah itu Sedap!


Sarapan org kampung

Nasi panas + sup telur su'un + ikan pekasam cili padi + tempe goreng...
SGT sedap!dan yg penting kos rendah sahaja..hehehehehe...


nota kaki : dia tunjukkan penurunan 3 kg..kekekeke...i love u lah penimbang!

39 comments:

fiza said...

Perghhh...ikan pekasam yg tak tahan tu, kecur liur >_<.

Anum said...

nmpk sgt sedap

Mas said...

memang sedappp...
terliurrrr wehhh...

mama leen said...

nyum nyum..

Norhaizan hakim said...

memang fiza,,ikan pekasam tu yg buat kak zan gerammm'
p/s minggu lepas dia menunjukkan kenaikan 3kg.arrghh...

Mrs Lurve said...

ikan pekasam dan tempe, terbaik!!

QA's ~ mamapapa said...

sedap2...blh buat idea masak kt rumah jgk ni :)

eB said...

perghhhhhhhhhhhhh leh mkn bertambah tuh :)

Nor Idayu Abd Rahman said...

Sedapnya... Lagi murah lagi sedap sebenarnya.. Walaupun hanya nasi dan telo..

Halimaton Hanafee said...

ke yang free lagi sedap...hehe

Nieyl said...

ikan pekasam tuh...terliur nieyl kak...yumyum...

nur anis said...

lauk ni memang superb...lagi lagi iakn pekasam tu..memang sepinggan penuh nasi pun boleh licin..huhu..

waa..jeles la akak dah turun 3 kg...

Lynda Che Lah said...

ikan pekasam!

Lynda Che Lah said...

ikan pekasam!

cheqna said...

uhuk...lapo weh.....

Kesuma Angsana said...

yag simple mcm ni mmg sedap !

wahida said...

apa????? ko turun 3 kg?????

ok, mak jemah sentap!!

jelesssssss.....

SURIA AMANDA said...

lagi simple lagi sedap kan?

BERT said...

pekasam tu yang tambah selera tu!

Rahmah Ram Ram said...

memang sedap dan sungguh menyelerakan....

Cho Zila said...

ni kalau akak yang makan.. mau naik 3 kg pulak. asyik nak tambah nasijer...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wooow sarapan nasi pepagi... lek lok sis.. kang peningkatan balik 3kg..hehheehehe

Hanis Azla said...

sedap tu.. klu menu macam ni bertambah2 akak makan.. mmg takde canlah nak turun berat badan macam izwa.. he..he..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sedap dan jimat.. nak rasa jugak..

ros_reeza said...

wah..syoknya turun 3kg.. nak turun jugak...

Daddy Ziyyad said...

laaaaa...tempe goreng..igt kan keledek goreng tadi! hahaha

Aziela said...

Aduuuhhhhh...sedapnyerrr. Cukup ker banyak tu jer?

Qhaifa Nur said...

lagi kenyang kita makan......
best...

NM02 said...

cili potong, perggghh!!!

mamyharraz said...

lauk kampung ginilah jd kegemaran sya tau ;)
marvelesnya :)

Dkna Abza said...

ikan pekasam...sedapnyaaaaaaaa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pekasam tu xmenahan betoi la...mkn dgn nasi panas apa nk kata haha

wantie said...

tenga BF tak leh diet. apa ada depan mata bedal jerk. hehehe...

Azera Aziz said...

Salam...

Sarapan orang kampung lah best dan menyelerakan..Ahaks..Anyway Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join GA dari Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

pha is said...

dah lama x makan tempe...

shinji izac said...

tapi skng tempe dah mahal..uhuk...uhuk..

Dunia Wilma said...

Baru jak makan tempe tadi...Hehehe...

♥ Wina ♥ said...

wina dh pandai makan ikan pekasam/ikan masin dan sebagainya, thx to hubby tapi tempe masih tak kena di tekak uhuhu...

sal ya said...

simple tapi sedap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang