thumbnail

Friday, November 09, 2012

Balas Dendam!!



Hari ni aku nak BALAS DENDAM kat korang semua!
Nak balas dendam komen kat blog korang..gagagagagaaa.....

TQ sebab still sudi singgah sini walaupun 2 hari aku membeku di dewan kursus & bersenggolan di dewan makan hotel..hehehehehee....

Istanbul aku datanggggg....errr....salah!
Tunggu ek tunggu...nak baca yassin dulu... :)


nota kaki : jari jemari dah menggeletar nak komen nih....


64 comments:

♥ Wina ♥ said...

saya tungguuuu!

~ yus ~ said...

kak yus pun baru nak rajin bw semula ni, tu pun kalau tak pening sangat bolehlah balas semua, kalau tak sikit2 jelah nampaknya.

HeNRieTTa JoSe said...

ok ok...setia menanti kunjungan anda...hehehe....

NM02 said...

kau kan..

baca yassin tu kusyuk ke tak...

haishhh

hahahaha

4feet8 said...

eh..nak tgk istanbul aku dtglah mlm ni.. awk sebut baru perasan semalam kan release..yeah..

Nieyl said...

hihihi~jgn lupe umah nieyl....hihi

eLL said...

hihi, sabar, sabar.

~AmyLiana86~ said...

rilek kak..hehehe..

wahida said...

selamat blogwalking...

aku pulak bz minggu ni, tak dpt bw sgt...mana yg sempat jer..

Dee said...

dee tunggu..dengan hidangan makanan dari Serai :)

Norhaizan hakim said...

Kecik tapak tangan..lori kontena KZ tadahkan...

Nens Collection said...

hehe..sy pon pulun BW arini..sementara tenet tak tenat lg..hee

miz ruha said...

wah! nak balas dendam ye..?
silakan... ^_^

man said...

bahaya bls dendam..silalah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

bunyinya agak menakutkan je kata nak balas dendam tau.. muahahahaha

Kathy Tuah said...

ingatkan nak balas dendam apa tadi..hehe..

Marya Yusof said...

As salam Mrs Eady,

Terima kasih tau sb sudi komen kat blog saya w/pun sy ni tenggelam timbul! huhuu... thank you muahhhs :)

Kakzakie said...

Dendam kesuamt ye:)

Miss Volvo said...

heyyyyyyyy kursus ape pulak tuuuuuuu?? kursus kawin kali ke 2 ke HEHEHHE :P

Myra Jay said...

Happy berblogwalking ye kak ;D

Qhaifa Nur said...

sebab dah janji kan..kan..)

ieda said...

yassin !

astagfirrullahhh .. kira kami kacooo lah nieee ... muahhahah

izzah said...

baca tajuk,suspen jer...ingatkan balas dendam apa la td..hehe....

fiza said...

Mak tunggu noks.

FARAH deeb said...

Hahaha sampai menggeletar yg tak tahan tu. Takper2 gi baca Yassin tu dulu :P
My latest Entry :)
Baiti Jannati: Sebelum & Selepas

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...sabar2 yer tak lari semua blog blogger2 ni yer..:)

Syazana Zainn said...

happy belogjalan :)

SURIA AMANDA said...

waaa...mesti best sbb ada org tu dah rajin singgah blog..

adyna said...

patut la tak mai umah akak..

sile2 ;)

Kesuma Angsana said...

tq sudi singgah ye!

Kakcik Nur said...

Selamat meneruskan misi mengomen. :)

Dunia Wilma said...

Selamat BW :-)

NasZ said...

hehehehe. bergegar ni. wah..wah..wah.. pelan-pelan sikit. hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

maszmadi said...

haha, balas deendam sungguh ni yer... hehe selamat berkomen2 di sana sini

are_lin@yu said...

hehehe balas dendam sini jgk..hiih

Daddy Ziyyad said...

selamat ber blow walking!

Nur farahiza said...

wahh betol2 nak balas dendam nie

Miss Layaleya said...

saya rajin BW tapi malas nk comment.. hehe.. :p

Cik Nurul Siezuka said...

Bagusnya balas dendam dia.. comel jer.. ;)

SumeSakan said...

wahh dasyat nih siap berdendam komen...semangat yang x leh d tandingi...ekekeke

mrs puex said...

dun forget me not

Cho Zila said...

thanks dah singgah pun...
baguih2 bersemangat...

MarliaMarble said...

tu dia..nak balas dendam haa..! hehehe..=D

Al Kisah said...

alkisah pun nak balas dendam juga la..

yang lain2 pun boleh singgah blog alkisah..

sudi sudikan lah...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hehe tak saba nk tgk cite istanbul aku dtg =)

Cikgu Ma said...

jom koemn sampai lebam!! ^_^

~Beb~ said...

istandul pon boley ;p

fieda said...

singgah membalas jejak jugak ni..

sal ya said...

balas jgn tak balas.

Uncle Lee said...

Hi Mrs Eady, you just take it easy.....
Have a fun weekend and keep a song in your heart.
Lee.

khairul said...

nk p Istanbul ka?

shameel Iskandar said...

ingatkan nak balas dendam apa tadi. hehehe. best ke filem istanbul aku datang tu..

wantie said...

Demdam kesumat le ni... Hehehe

Suara Hati said...

balas dendam? bahaya ni ehe ..

::EIDA:: said...

wahh dasat ni! sampai menggeletar tangan! huhuhuhu

Fizalinolie said...

Jgn tak balas... Hehe.

cheqna said...

hai sayammmm
sorry ye..i sibuk le..x sempat nak menjengah...=)

Hanif Idrus said...

Huhuhuhu..dahsyat sakit ni....kikiki

PinkUmmi said...

ingat balas dendam apa td

Ema Blog said...

tunggu gak..

Remy hazza said...

mesti dah lepas geram ye....sebab sampai kat blog remy terasa...he3

QasehnyaRania said...

sama la..saya pon dok balas dednam jugak ni..
dari 200 lebey tinggal separuh lagi..huhu

good luck

Outbound Malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Nur-nba said...

La ingatkan kenapa.. hehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang