thumbnail

Tuesday, November 06, 2012

Cheesy 7 it's Back!

Santap dihari ahad!


Cheesy 7

Ada peraduan! *abaikan model tak berbayar itu..hehehe....nyibuk!

Participate

Hadiah

tgk..punyer la nak masuk kamera gak!

chicken sup...sedap....

Ni la pizza dia : pepperoni & beef...

Nyummm Nyummm....

Penuh cheese serbuk incik hubby punyer!

Extra side dish..yummehh!! 

model yg dibayar dgn makanan..kekekeke...


For me...pizza ni tak kene dgn tekak aku tapi SGT KENE dengan tekak incik hubby.
Tekak aku ialah Tomyam Seafood Pizza je...yg lain so so je la bagi aku..
Roti & sup tu memang tak cukup utk kami 4 beranak yg memang hantu roti & sup mcm tuh..
Berebut yg buat lagi sedap..hehehe...
Oh pizza kecik & spaghetti tu set free for kiddos...tak habis pun, tapaw bawak balik..


nota kaki : tak sabar nak candle light lunch..

51 comments:

Nieyl said...

sedap nyer...lame x g pizza hut nie....tggu en.husband gaji laaa...so die belanje...hehehe~

miranadia said...


lama tak bersantap kat pizza. adoyaiii

mama leen said...

sedapnya... dah la tengah lapo niii

Anum said...

nyum2

~AmyLiana86~ said...

lamanya xmakan pizza..huhu

SYANI said...

Yang banyak2 cheese ni memang la kita suka sangat tapi hubby lak tak suka. Kalau pi Pizza Hut kena pilih ikut tekak suami la...

♥ Wina ♥ said...

tak kena di tekak saya jugak sebab very cheesy la...muak pulak rasa

eh, model yg dibayar dgn makanan tu mmg cute!

SURIA AMANDA said...

yeay...nak pi makan kat sini jugak..

Maria Menado~ said...

sedapnya.

MarliaMarble said...

Waduh..terliur-liur tengok entry ni...meleleh dah ni sis..! hahaa..=D

♥ Miss Hearty ♥ said...

sedapnyerr ! nyum nyum..model tecik tu cute larhhh :)

Aziela said...

Adam mesti suka bangat nie...

Bicara Kak Noor said...

wow ngancam lah semua nya tu cheessyyyy semua orang suka daaaa ..

mummY daniSha said...

suke makan piza esp bile ada kids eat free tu hehe

yasira rusydinah izni yahya said...

yummy!!

wantie said...

my hubby lagi le. dia tak makan pizza. kalau kami ajak. dia boleh tengok je pizza tu. memang dia tak masuk mulut.

that Y tak suka ajak dia makan pizza.

amboi.. model cilik tu. nak jugak interprem yer.

izzah said...

sedapnyer..rasa ngidam nk makan plk ni...hehe...

ainnoraini said...

lama tak makan pizza..
dah la hujan kat sini..lapa ni..aikkk org pose mmg la lapakannn...

PinKy MoMMa said...

sukaaaaaa yg ini!!!

eh sama pulak entry kite ;p

Nida Husna said...

geramnye tgk budak 2 org tu. pandai posing depan camera hehehe

Nida Husna said...

geramnye tgk budak 2 org tu. pandai posing depan camera hehehe

IDAZS said...

lama dah tak makan pizza hut, asyik domino's je! heheheheehehehe

mamyharraz said...

teruja tgk 2 model tak berbayar tu so comel!!

:)

munna said...

anak kak munna kalau pizza hut mmg suka sgt dia makan....

anie said...

lama da xmakan pizza.....
sebab anak2 xminat..kalau nak makan pizza gie ngan kawan2 opis je

Suara Hati said...

teringat pula satu kisah lucu time first time sy makan pizza dulu haha

hananhadila said...

hanan ade makan jugak sempena hari jadi adik hanan :D naik satu kilo . hahaha

NasZ said...

saya suka makan pizza gak. sebelum ini punya saya makan dengan emak dan adik perempuan saya. cuma sekarang ini, tekak wife saya tak berapa suka makan pizza sangat. lagipun, agak busy sekarang. so, tak dapatlah merasa pizza baru tu. anyway, rasanya mesti sedap kan?

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

NM02 said...

tak jadi mkn dominos ngan kak jah tadi tau... kalu tidak dah leh masuk n3 pasal dominos lagi dan lagi. hahaha

Miss Volvo said...

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! sedapnye!!! nak mkn pizzzzaa pls!!!!

Liza Razak said...

dah lama saya tak pergi makan kat pizza hut ni..teringin la pulak

Alin Marlini said...

suka cheeezy ek...nyummy

Syazana Zainn said...

dah lama tak makan kat piza hut

nampak mcm sdp yg latest punye pizza tu :p

eda_ej said...

wahhh.. teliurr.. lame tak gi pizzaa..

ieda said...

fuh ! mantopssssssssss ;))

faraherda.razalan said...

Sy pun suke pizza thai! yummeh!

Nazayiena said...

Sedapnya....

Cho Zila said...

anak2 suka pizza hut tapi mak bapaknyer suka domino.. mestiler anak2 kalahkan.. dah lama tak ke pizza hut...

AyueJean said...

Bila singgah sini kan...
Mesti lapar......
Hehehhehehehehe....

the malay male said...

terliur kejap

Qasey Honey said...

sedapnya...QH suka piza jenis tu..byk chesse..hehe...mkn 2kpg+1sup dh kenyang...nyumyyy

4feet8 said...

pizza ni sedap mkn panas-panas..bila dah sejuk, roti dia mcm dah keras sikit...

BERT said...

lamenye tak kunyah pizza!

Nizam Ijam said...

terliuer tengok...fuh2

saya dah update :) jom check

Zuraidah Butang said...

beshnyee makan pizza...lama dah tak makan hehe..

PinkUmmi said...

sangat suke pizza

Bitt (double IS) said...

aduhaii sama dong!
pizza tekak lelaki memang kena..tekak pompuan jarang nak lekat kan :)

Hnahdy said...

hana baru makan pizza 2 hari lepas.. erm.. baru ka 2 hari lepas tu?hehe

sal ya said...

bebola keju tu tak berapa sedap la. bkn selera saya juga.

mummy alisha said...

x penah makan lg yg bulat2x mcm aiskrim tu... hehe..

Nur-nba said...

Jarang makan kat Pizza Hut.. hmm.. tapi menu tu sangat menggoda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang