thumbnail

Tuesday, November 06, 2012

Gift From Cardiff!


Bottle Cover

i like it ahak ahakkk!

bleh tampal nama & tarikh anniversary kami,sukaaaaa........gila!

Gift dari bos yg balik belajar kat Cardiff haritu.Bos balik bulan lepas tapi kontena sampai minggu lepas jadi hadiah lambat tiba!hehehee...

Walaupun haritu dah dapat FM & Keychain London yang cantik giler tu dari beliau tapi smlm dpt lagiiii....!
Oh incik hubby dpt jersi Cardiff Malaysia..TQ bos!

Saya suka!Saya suka! bak kata Raju.... :) sebab ada lambang MU tu!


nota kaki : follower dah seribu!terkejut mak.....

36 comments:

Anum said...

comelnya

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat hadiah...
Cantik ^_^

Mah@Mahu said...

Rajin pagi hari ni nak jengah blog kawn2 yg selalu support mahamahu thanks... Cantik botol tu hehehhee

Nieyl said...

syok x terhingga...hihihi~

bujal X said...

lawo~jeles ah~~

anie said...

special singguh...i loikeee

mamyharraz said...

bestnya!

Fauziah Mohamad said...

bottle pun ada baju...cumil la...

wah tahniah dah ada 1000 follower!

♥ ROS ♥ said...

Wah baju untuk botol.. Cute...

Kakzakie said...

Wahhh.... cantik sungguh. Kakak pun terpikat- baik boss Izwa kan.

Tahniah follower dah 1000!!

♥ Wina ♥ said...

sooo cute!

and congrats dah cecah 1k :)

Maria Menado~ said...

untungnya.. banyak dpt gift. hehe. spesel dari jauh pulak tu. =)

CikNana said...

ai laik..hehe

eLL said...

yay. saya suka, saya suka. macam mei mei Upin ipin. hiihii

are_lin@yu said...

wahh beznya rezeki tu..hehe thniah dear follower dah ramai..hihi

Rozita said...

cantiknya izwa..best dpt hadiah tapi akak tak minat bola..huhu..

Cik Awin said...

rezeki ;)

Syazwan Che Deraman said...

nak yang chelsea!

Jue Jaynee said...

hiiii bestnya.. nak cari juga nanti.

made malaysia je

LydSunshine said...

Syokkknya... dpt souvenir drpd cardiff city.

miz ruha said...

comelnya... ^_^

wahida said...

cantik dan comel...

Bicara Kak Noor said...

best kan dapat ole2 dari luar negara akak pun dok tunggu anak2 balik ni pasti banyak ole2 utk mummy heeeee perasan lah tu kan tapi lama lagii

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer & tahniah meriah dgn follower baru

ct rahani said...

beshnya.. comel!

AdaM Hawa said...

cutenya!!!

mama leen said...

cantik :)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

SURIA AMANDA said...

wow..comelnya....

Miss Volvo said...

comeiii HEHEHEH mak nek pun tekejut gak tgk follower akak dah 1k HEHEHEHEHh

Qhaifa Nur said...

cantikkkk.....& tahniah juga....

rostina76 said...

salam mrs eady.....seronotnyee dpr gift dr boss. baiknye boss u. btw i jadi follower ke 1003 ye ;)

hananhadila said...

kreatiff sangat <3

ieda said...

cantiknyaaaaa ;)

PinkUmmi said...

alahai...nice jer...merah lgi...

Nur-nba said...

Cantiknya.. baiknya bos Izwa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang