thumbnail

Monday, November 12, 2012

Haagen-Dazs Awesome!


Choice & Choose

Make ur own...

Price...ngee~



Mint Leaves & Chocolate limited edition.

Cookies & Vanilla Cream and Mint Leaves & Chocolate yg super awesome!!

Close-up yang awesome itu!!

menikmati!!

so yummeehhh~

Nak ckp ais krim Haagen-Dazs ni sgt awesome,sedap giler..
Dan mungkin sangat sedap sebab kawan kami yang belanja..hahahahaa...
Er..tapi memang betul sedap lah!!TQ to our friend sebab sudi belanja...semoga murah rezeki ko lagi lepas nie :)


nota kaki : tak sabar nak cuti!wehuuu~

58 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiii sedappppnyaaaa

Mrs Lurve said...

nmpk best jgk!

4feet8 said...

sedap ke..? tak pernah singgah. sbb salunya kalau ke mall, dah bantai makan kat mana2 stall/fastfood dulu sebelum start berjalan2 window shopping.. kalau dah kenyang, memang tak menyinggah dah beli eskrim/tutty..hehe..

mama leen said...

wahhhh.. mesti sedap.. :)

Nieyl said...

alamak...terasa dah kat tekak nie...sedaaaapppnyer...

mamyharraz said...

wahh mmg awsem!

*Mrsfarahzaki * said...

hujan bukan penghalang nak makan eskrim kan ((: farah pun semalam beli walls kat petronas masa tunggu mr hubby isi minyak...dan2 tu gak makan...sorgaaa..hahaha...

beta kupu said...

wlupun skrg ni masih pagi tp eskrem tu ttp mengiurkan jiwa...haha

♥ Wina ♥ said...

pernah makan sekali..mmg teringat²! :)

mrs puex said...

tgk pon dah tau sedap..meleleh air liur ni iwa oiii...

Kakzakie said...

Jumpa aiskrim banyak macam tu mesti rambang mata nak pilih.

Siti Asiah said...

mang sedap...lagi2 banyak chioce camtu...slalu beli kat Petronas jerk...:)

Deq's Qienz said...

wahh sedapnyaa..nak sikitt..

salam kenal ya :)

etiey.com said...

Haku pulak yg teringin :p

NM02 said...

mmg nikmat weh!

fiza said...

Harga pon awesome. Sekali sekala bley lah makan ☺☺

mummycda said...

hhhhmm dapnya....byak variety..kat sini takde la ...

::EIDA:: said...

Sedap dan mahal.. berbaloiiiii ! yummehhhh

Kakcik Nur said...

Budak Sepet nak makan Baskin Robbin, belikan jugalah walaupun maknya rasa lebih berbaloi beli aiskrim Wall's tiga empat bekas besar tu...

abah khalisha said...

wah sedapnya

Bekas-Bekas Aiskrim Yang Sangat Cute

Bulan Syurga Firdausi said...

Allah sedapnye..sy memang suke aiskrim..x kire la kat rumah sewe skrg pn klu ad aiskrim lalu mst pngil klu stok aiskrim dlm peti sejuk da habis heee

wantie said...

nyum... nyum... sedapnya.kalau kita la makan satu scoop pun dah cukup.

Kesuma Angsana said...

wah3 mmg sedap ni!

♥ Miss Hearty ♥ said...

huiyooo..nyummy ! dah la kite hantu eskem neh :D

iznawzi said...

sedapnya tengok.....bila lah nak merasa????hhhmmmm....

AdaM Hawa said...

adehhh.. dan² cam terasa di tekak.. ada gak cuti esok menyerbu ke situ.. ;)

Tihara said...

as salam

wow ohsem!! :)

PinkUmmi said...

aiskrimmmmmmmmmmmmmmmmm...sy memg giler aiskrim la....

IDAZS said...

aiskrim, nyum-nyum...

tp buat masa sekarang salera split wall's RM1 juga yang menjadi pujaan hatiku ;)

~Beb~ said...

Sakan anak beranak nih. Tapi tekak aku ni tah ape hal more to baskin robbin lagik.. Dunno waiiiii!

SURIA AMANDA said...

my favvy ni....

محمد رازيق said...

mmg ohsem. memang. but, harga... tapi rasa dan harga dia secocok. hehe

Hanis Azla said...

salam izwa..

aduhai sedapnya.. tp klu akak beli selalu makan share2 aje he..he.. agaknya kena org belanja jugak kot baru boleh makan sorang2 ha..ha..

Farah Shamsudin said...

Haagen Dazs memang awesome! i likee too..:))

Nur Ezqy said...

RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

sms: 0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

nieda said...

Sedap ek??boleh try nnti. Nieda biasa mkn baskin robin

Daddy Ziyyad said...

ni eskrem org kaya ni...:)

munna said...

walaweh....sedapnya.....

rostina76 said...

salam Mrs Eady....tq soooo much. 2,3 hari ni kros dok blank sorang2 fikir nak bg surprise apa for my hubby bday (just around the corner ni). bosan idea makan2(hehe, sbb kros nak masak sendiri). so idea just bring him makan2 icecream bestkan....hehe, jgn bocorkan rahsia ye. nanti kros citer2 dlm blog nanti. btw sini xdak haagen Dazs, tp brand lain. xpe janji ice cream. tq again muahhh

Ema Blog said...

sejuk-sejuk pun makan aiskrim..

Azian Elias said...

ice cream yg sanat lah mahai.. tapi sangat lah sodapp..

azam said...

Yummy... Sedap ni...
Musim hujan pun layan saja

azam said...

Sejuk2 pun layan ni

man said...

Wah sedap aiskrim 2..hehehe

Scarlett O'Hara said...

Serius teringin nak makan!

Kathy Tuah said...

terus teringin nak try..

Cik Nurul Siezuka said...

waaaaa sedapnyerrrrrr...

Remy hazza said...

kat opis byk......alhamdulillah...boleh mkn free......memang the best ice cream...cuma tak best...remy pernah pi kat shop dia...counter siap kasi tahu.....yg dua nie tak halal...yg lain boleh...tapi dia guna scoop yg sama.... camner tu ????

Hnahdy said...

mcm sedap tapi mahal.. makan tutti fruiti je lah

Hanif Idrus said...

Makanan yg paling best ialah makan free...kikiki

Batu Adventure said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Miss Volvo said...

haagen dazs mmg yummeh :)

ariana said...

Yummy..bestnya aiskrimmm:-)beruntung kwn belanja pulak tu..

QasehnyaRania said...

alahai..mmg yummy la..
saya mmg suka eskerim..bikin panas tau ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hohohoho dh terasa beta sedapnya eskrem tu haha

sal ya said...

aiskrim mmg sedap. tambahan pulak kalau ada org belanja. super sedap. hahaha...

Nur-nba said...

Memang super duper sedap... Selalu juga beli aiskrim ni..

bee2312 said...

bestnya..kat mana ni yer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang