thumbnail

Thursday, November 29, 2012

I'm Sory....




Setiap kali dia buat salah, setiap kali tu la dia akan buat mcm nie..
Aku pun tak perasan bila dia tulis, tgk-tgk atas meja kat office ni dia tinggalkan buku kecik dia...


nota kaki : kdg-kdg..anak yang mengajar kita, kan...?

50 comments:

faraherda.razalan said...

Hehehehe....dah tahu dah cara syahmi minta maaf. Heeee~

~Beb~ said...

sweet anak kamu. lbih kurang ank buah aku yg sorang tuh. hati sentimental sket. lain dr ank2 buah yg lain.

Anum said...

good one

intanfirdaus247 said...

sweetnya dia....pandai pujuk ibunya..:)

eLL said...

comelnya syahmi.....
lembut hati dia.

Ratu Hatiku said...

Hehehe....sweetnya... :D

mamyharraz said...

sweetnya abg..

4feet8 said...

syahmi syg mama.. hehe.. syami kena tmbh sebaris lg ayat.. ;-)

Mrs Lurve said...

sweet!

AdaM Hawa said...

mama mesti terharu..

Mrs. Amad said...

tak sabar2 nak ajar anak MINTA MAAF

fiza said...

Clever boy.

angahMia said...

sweet nye

Miss Layaleya said...

good boy!

faizfakhirin said...

kanak2 mengajar kita, dmana kta yg dewasa tidak perlu malu2 mintak maaf.

beta kupu said...

tacing nye....pasni klu mak plak wat salah,harus lah wat nota camni kat anak ye ;)

nur anis said...

anak yang baik..:)

Zuraidah Butang said...

pandainye die...ehhe..anak sape la ni..hehe

Nieyl said...

ala...tomey nyer...sekurang-kurang nyer budak2 die tahu nak minta maaf kalau de wat salah..berbanding dgn org dewasa..:)

MizzTina said...

bagusnya..

baby lydia said...

cute lh ank akk nih..^^

Nooriah Abdullah said...

akak pun minta maaf jugak lama tak singgah sini heee happy holiday..

cik violet said...

hehe. comeynye. pndai die mntak maaf :)

ieda said...

yelah ..
kadang2 kita x sedar dia buat salah masa bila ..
mcm akk dpt note di FB .. so sweet tau

Amanda Suria said...

so sweet....

Kakzakie said...

Itu cara dia meluah perasaan. Tapi dia tahu dia perlu meminta maaf itu yg baik..

diari alfa said...

ala tomeinye syahmi....

Felly Sophia said...

Tulus betul hati anak kecil.

Qhaifa Nur said...

pandai syahmi minta maaf....

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh..pandai die :)

mummycda said...

rasa terharu :)

♥ Wina ♥ said...

alahai..dia tinggalkan kat atas meja macam tu?? huwaaaa nak nanges!

Mia Kassim said...

macam nak nangis pula bila anak buat camtu....

maszmadi said...

so sweet.....

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...so sweetnya...:)

~aYu~ said...

sweetnya.. terharu lak..

Kesuma Angsana said...

comel nyer cara die

faiq said...

hehe..ank yg baik tu..:)

kakchik@ella said...

alahaiiii .. so sweet. terus cool, kan.

Dhia Dirham said...

Comel tulisan dia

Cho Zila said...

sweetjer kan.. minta maaf... kadang2 akakni yang over sesangat marahkan.. fikir balik memangler anak2ni memang bijak2 belaka..

HeNRieTTa JoSe said...

So sweet....

Hanif Idrus said...

bagus.....terbaik
SEO Contest..Minta Tolong Klik Google +

pha is said...

baiknya...

Mimie said...

bertuah la dpt ank mcm nih

Remy hazza said...

jiwa dia halus kak......untung akak dapat anak camnie.....

ashra said...

Hehe..betul..
Mmg adakala,anak mengajar kita erti kebaikan.
Mudahan syahmi jadi anak yang soleh....ya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

terharu la nengok

Dunia Wilma said...

Comelnya Syahmi ^_^

QasehnyaRania said...

so sweet ;D
bila dah besar nti soh dia baca blog ni..;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang