thumbnail

Wednesday, November 07, 2012

Ini Makanan Nyer.


Menu Pagi.


Menu Tengahari.

Hah...ini makan hari semalam punyer tau.
Diet dah kelaut dalam...salahkan incik hubby sebab dia bagi senang hati! :)


nota kaki : ini autopublish ye..mlm karang aku BW semula.

46 comments:

Kesuma Angsana said...

he he sedap tu!

Anum said...

nyum2

Kathy Tuah said...

adeh! terus teringin nk mkn kat kepsi..

nur anis said...

sedapnya..nyum nyum..

ieda said...

tosei tuu sedapp
nak2 kalau tosei telur ;)

Zana Adieyza said...

eh, entry kita tersama la pulak.. hehehe.. zana pun letak gmbr zinger double down..

diet zana pun selalu ke lauttttttt... huhuhu

nur anis said...

sedapnya..nyum nyum..

Rozita said...

sedapnya.. yg pertama tu paberet tu..yg kedua tak rasa lagi..

Nur Danisha said...

aiyaq oren jugk yg sy nmpk tliur..hahha

Jue Jaynee said...

wow wedges tu sedap

FARAH deeb said...

Oh my peberet!!!! Adehhhhh....

Bitt (double IS) said...

yerr mereka patut di salahkan...hehehe

SYANI said...

Tosei..... lamanya tak makan.

Aziela said...

Ishh..siapa kata diet ke laut? Itu masih kategori ok. Cuma lunch tu ada sikit lebih kolesterol. Tapi still healthy dengan syarat tak minum air tu..hehehehehhe. Breakfast memang healthy, as per suggestion dietician.

BERT said...

lame tak mkan kepsi huhu

Hanis MY said...

pengsan tgk! terliur seihh

eLL said...

nak kena try zinger double down nih. macam sedap

Mrs Lurve said...

tosei..peberet!!

Qhaifa Nur said...

tosei kureng makan...
tapi KFC suka sangat...

Nens Collection said...

sume sedapp..sy pon mud diet kelaut..makan makan dan makan!

wantie said...

bila makanan sedap di depan mata mesti diet ke laut punya. samalah kita.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wah, menu pagi pun best maa.. =)

faraherda.razalan said...

Eh, sdp ke double down tu. Huuu~

SURIA AMANDA said...

KFC....aduhai...zinger double down....aisey..nak makan KFC jugek.....

♥MAMASYAZA♥ said...

anak akak ckp sedap zinger double down tu

♥ Miss Hearty ♥ said...

uiiiiii..dapnyerr !

4feet8 said...

lamanya tak makan KFC. nak cari kombolah mlm nih..

Eye_nee said...

tetibe nak mkn kfc lak dah...

the malay male said...

Dah timbang berat badan?

eB said...

yg 1st terbaekkkk. ;-)

Ash Give said...

emmmm sedapnya

Hnahdy said...

menu malam?

~Beb~ said...

Suke tau menjiwe2 kan aku!

miz ruha said...

sedapnya....

Ana Farhana said...

cheesy wedges~! yummmies

♥ Wina ♥ said...

aiyorrkk! nak thosai dengan chutney tuuuu :)

Suara Hati said...

yummyy....

QasehnyaRania said...

wowo..tosei..

memnag ke laut kalau dah ngadap zinger ni ;D

hihi

utk saya ;D

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...sedapnya...:)

sal ya said...

tak apa. janji hati senang.

Marya Yusof said...

Tak baik post gambar KFC kat org mcm saya ni tau...huwaaaa~

Tosei pulak lg! hukhukhuk...nak balik Msia!!!

Dunia Wilma said...

Lama tak makan tosei :-)

Myra Jay said...

Wowww!! ZDD my peberet tu :)

fieda said...

fuoo..sedap tu..

Nur-nba said...

My fav..dah 3 kali makan burger ZDD ni.. :)

bee2312 said...

burger tu ada lg yer skang? nk pg beli lah..last mkn masa pantang hari tu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang