thumbnail

Monday, November 05, 2012

Lompat-Lompat!!


Okey tadi rasa mcm heaven sgt office kosong..skrg ni rasa nak pecah kepala sebab office kosong!

Dari tadi aku duk lompat-lompat dari 1 blog ke 1 blog dan follow...bosan punyer pasal!Pegi 1 blog then klik semua bloglist dia then follow mane blog yang aku rasa awesome then sambung lagi klik kat blog awesome tu..gitu la dari tadiiii.....sadis keboringan..

Dari tadi jugak duk BW tapi silent reader jek...otak blank takde idea nak komen!Adudududu...monday blues baru sampai...dah tengahari baru sampai!


Oh hati ade sikit happy sebab cuti dah lulus,Tirta Spa couple pakej pun dah set appointment & candle light lunch pun dah set!Giler ar, sikit punyer susah nak cari waktu rehat, setahun sekali pun payah tau, belum tentu dapat..jadi nak DOA bnyk-bnyk supaya bila tiba tarikh berkenaan takde ape-ape hal yang akan jadi, sebab ini 1st time kami nak rehat betul-betul tanpa anak!Sehari je pun....jadi laaaaa..... :)

Serius...tak sabar nak rehat nie....nak luruskan urat-urat yg dah lama sgt bersimpul ni..
Otak pun dah bersimpul gak nie....

Bertambah bersimpul otak aku bila BE aku dah tamat, dah tak on going..rasa nak clash je dgn Nuffnang..


nota kaki : nak balik......boring giler dah nieeeee....

39 comments:

CikNana said...

hehehe..lompat si kakak lompat.hehe

Rozita said...

izwa, BE tu CPUV ke? hihi.. lembab gila akakmu ini.. baru nak belajo..

bestnya gi spa..tapi berdua..err si dia siapa yg urut?

Fizalinolie said...

tak lenguh ke asyik melompat dari 1 blog ke 1 blog. hehe... Just joking.

kay_are said...

selamat melompat lompat dari blog ke blog.. =)

Kesuma Angsana said...

KA layan aje... hehehe jemput singgah ye

Kakzakie said...

Kakak kalau monday tak sempat nak blues sebab masa itulah macam-macam nak kena buat sampai kadang nak bw pun terhad..

4feet8 said...

adoi..saya pun sama duk BW dari td..sebab kerja semua dah siap..matikutu nak buat..

Maria Menado~ said...

hehe. saya pulak boring sebab chrome jammed. hehe.~

♥ Miss Hearty ♥ said...

singgah la ke blog kite :)

Jue Jaynee said...

bestnya..jue pun nak apply cuti juga..perantara depavali ngan awal muharam

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye nk p Spa..samalah BE kita pn dah tamat..

wantie said...

ada spa kat umah murah jugak. tapi tuk tak boleh pergi sebab asal cukup waktu je nak kena pump susu. hahaha...


lepas lepas ni le pergi. nak pejam mata rapat rapat berangan kekonon tengah ber spa. hahaha.. boleh gitu?

Anum said...

layan BW je hari ini

mamyharraz said...

ada lompat kat blog sayer tak? mihmihmih

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...seronoknya nak bercuti berdua2an yer...:)

MrS. F!zA said...

kita punya BE pon dh jth semua..haihh 3 ketul serentak pulak tu..tk ptut..

♥ Wina ♥ said...

bestnyer nak datingggg :)

NM02 said...

meh dtg opis aku, tolong urut... badan aku dah sakit2 kena buli dek qays

hahaha

dhiashahida said...

lompat tinggi2..;) ahaaa....cuti2 dua olang..haruslah bestt sgt kan..:D

SumeSakan said...

wahh sakan melompat nih....kan best klu bleh jalankan aktiviti lompat melompat ni gak...ekekeke..ni kejap2 je...hehehehe...hati teringin tp sabor2...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi layan lompat-lompat hari ni hehe

Dunia Wilma said...

Isnin memang hari yang paling memboringkan :-)
Selamat lompat melompat ya :-)

pha is said...

selamat bercuti...

are_lin@yu said...

wahh beznya nak g rehat ke dear..hehe

SURIA AMANDA said...

nok..ko jgn terbabas x singgah rumah aku..hahahah...bestnya pi spa...bila ko nak taja aku nih?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sama laaa BE kita dah xde nie... huhu

sama2 kita tggu BE baru yerkk..hehehe

Eye_nee said...

Amboi2 nak bercuti berduaan yer.....hepi holiday sis.....

Dee said...

dee dulu mcm sis lah..keje opis kosong..sorang2..bila dpt tmpt baru suka sgt..opismate ramai..tp bila nak ditransfer ke tmpt lain tu yg tak suka..alhamdulillah..masih di tempat skrg..

nti enjoy your holiday tau sis..

Mayang ABDUL RAZAK said...

kekadang saya pun cengitu.. kalau keboringan melanda.. selamat bercuti ekk..

Syazwan Che Deraman said...

wan baru dapat BE.
tapi dapat satu je.

akak selalu dapat berapa?
konsi tips sikit.
hehe.

SPA?.
sedapnya gi SPA.
tak pernah gi lagi ni.

minggu lepas tak cukup masa.
sekarang ni baru nak BW.

LydSunshine said...

Sekali sekala ofis sunyi apa salahnya. Okay apa dpt blogwalking byk2.

Bitt (double IS) said...

suka melompat neh...hehhehe saya nak berjalan setapak dah dengar jeritan batin..akekekkeke selamat berhoney moon :)

LYAfrina said...

ok la..kalo boring2 kat ofis leh gak bw kan..kalo kt ofis lya xleh la..sbb blogspt di blocked

zila norazila said...

biasa klu boring bukak blog kwn2..baca apa yg diorg tulis..ilg sikit boring nie..:))

miz ruha said...

sy tak pernah pun dapat BE...

jom main lompat2... :)

Pykaa Pdott said...

best la nak pergi bercuti . hehe

ieda said...

ohhh dah lama x layan spaaaaaaaa huhuh

QasehnyaRania said...

lompat tinggi sampai syiling..;D

suke yer ; D

sal ya said...

selamat bercuti ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang