thumbnail

Monday, November 05, 2012

Sekali-sekala Rajin!


Nasi putih + telur dadar cheese & sambal tauhu ikan bilis.

Saja share nak cari mood hari isnin..hehehe..hari ni mood ade je sebab hari ni office kosong.
Ye KOSONG!Ramai takde sebab terlibat dgn konvo di GMI Bangi.
Jadi hanya aku & radio je ade kat office nie..hehehehe...so HEAVEN!

Aku masak hari sabtu lepas, almaklum la sekali sekala masak jadi HARUSlah share kat sini..ye dak!Hahahaaa.....


nota kaki : dah apply cuti..nak dating next week!!Tak sabar.......

49 comments:

AdaM Hawa said...

dan terus menjadi lapar.. haishh!! nasib dah beli nasi lemak lauk sambal sotong.. ;)

Anum said...

wow sedapnya
terus lapar

::EIDA:: said...

Sib baik dah lepas break1st ni.. hehhehe.. Minggu depan memang cuti seminggu..... waaa.. tak sbar jugakkkk

mrs puex said...

kalo sambal masak ape ape pon mmg kompom sedap yooo...ai antu samball..:D

Kathy Tuah said...

sambal tauhu tu mengancam!

Fauziah Mohamad said...

wow perfect match...leh la jamu saya kalau nak datang umah..tak cerewet...mudah je layan tetamu mcm saya ni...hihihi

Nieyl said...

hehehe~opis nieyl pun same gak ade berapa kerat aje nie...rmai ke LANGKAWI team building.:) wah~nmpk simple tapi mesti sedap...

4feet8 said...

lepas keluar hospital, perkara pertama saya cari adalah telur dadar..membuka selera betul..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

aiseeyyy buat moon lapar pepagi nie.. huhu

♥MAMASYAZA♥ said...

sambal tauhu tu yg besttttt

♥ Miss Hearty ♥ said...

sedapnyer tengok sambal tauhu ikan bilis tu :)

eLL said...

sambal tauhu mengancam. nyam nyam

mamyharraz said...

masak sendiri walau simple tetap sedap!

maya amir said...

belum bfast & tgk ni,,, aduyaiii serious lapar...hehehhe...

anie said...

berbunyi kruk2..perut nie terus...

- wah nak holiday ke mana tue...besh2...

Kakcik Nur said...

Seronoknya tinggal sorang2 kat pejabat. Berdendang sayang. :)

bujal X said...

masak sabtu lepas baru hari ni makan?

add saya kat fb bole tak? muhamad firdaus bujal.

Syazana Zainn said...

uhuuuuu tak brekpes lagi,

terlapar lak -,-'

♥ Wina ♥ said...

semalam teringat nak masak sambal tauhu+kentang+ikan bilis tapi hubby ajak lepak rumah akak dia pulak so menu nie akan carry forward ke this weekend ngeeee

Cik Awin said...

terus rasa lapar ;)

Marsita yahya said...

walah...sedap nya.

SURIA AMANDA said...

next week cuti berderet....tp tu la kena keja...hampeh tul..

NM02 said...

ini yg buat aku nk mkn nasik balik ni

Qhaifa Nur said...

makan dgn nasi panas2, sedapnya......

Hanis Azla said...

salam izwa..
wah rajin.. akak pun kalau masak, menu telur dadar selalu mmg masuk dalam senarainya.. he..he. sedap dan mudah..

Jue Jaynee said...

aduhai sedap ni

Cho Zila said...

ikut akak memang makanan ginileer sedap.. tak yah kuah2nyer... makan panas2 ulamak sedapnyer....
syiok damai di opis yerk...

Fizalinolie said...

terliur tengok haihhh...

Golden Rose said...

rajin gak tu...sha harap mak je...hehehe

Miss Volvo said...

sambal tauhu ikan bilis..klu ltk tempe perghhhhh lg sedap HEEHEHHE :P

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah..sedap nye.. nak rasa juga akak..

izzah said...

wah..lengkap hidangan...sedap2....

wantie said...

orang yang sekali sekala masak ni mesti sedap. kita yang hari hari masak dah jemu...

PinKy MoMMa said...

makan dgn nasi panas2 mmg sedapppp :)

Daddy Ziyyad said...

apa apa yg dicampor cheese, adalah nikmat! telur, roti nan....semuanya best bila ada cheese

the malay male said...

Simple tp menyelerakan

myu said...

Sedapnya... lapo la plak. hihi

FnF Simple Life said...

tu diaaa... sambal goreng tu org dah kenyang pun boleh lapo balik kalo tgk

kay_are said...

ikan bilis tu memang nampak menyelerakan.. nasib baru pas makan..

Kesuma Angsana said...

rajin juga ye walau simple2 mcm ni

CikNana said...

laparnya dakuu..:)

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...lauk simple mcm ni pun sedap..;)

SumeSakan said...

hahaha...saya lagi rajin..setiap kali hari sabtuh terjah umah MIL...santap apa yg ada...ekekekeke

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok sedap

pha is said...

nmpak sedap je sambal tauhu ikan bilis tu...

Cik ina do do cheng said...

perut cik ina terus lapar ni menengok ko punya sambal tahu ikan bilis, glurppp telan air liur jap
: )

♥ ROS ♥ said...

Lauk simple tu lah kkdg buat kita tmbh byk..hahhaha

are_lin@yu said...

haish dah wat ayu terliur ni ;-)

sal ya said...

tu pun dah nampak sedap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang