thumbnail

Thursday, November 22, 2012

Selamat Harijadi buat Abah Tersayang!


my hensem abah..hehehe...

Selamat Harijadi buat abah tersayang! :) Semoga abah terus dipanjangkan usia lagi, diberikan kesihatan yg baik selalu & semoga abah sentiasa dibawah lindunganNya tak kira dimana abah berada...amin~

Walaupun abah tak follow sini tapi adik tahu abah selalu tahu ape yg ade kat sini kerana abah ada ramai reporter a.ka. stalker tak bergaji yang rajin bercerita kat abah...hehehehe...ape pun adik sayang abah! :)

*abah ku & abah mertua ku adalah abah yg paling baik didunia..!*


nota kaki : sayangilah mereka ketika mereka masih ada....
nota kaki lagi : kak eyenee blog akak ade malware..izwa tak boleh masuk dh seminggu ni!

65 comments:

Aisy Nasiha said...

Tumpang wish selamat pjg umur dan sihat selalu utk abah awk..

Mia Kassim said...

Selamat Hari Jadi untuk abah awak....bapa kita pun baru sambut hari lahirnya 19hb tu.....(^_^)

♥ Wina ♥ said...

selamat harijadi pakcik! moga sihat selalu & berada di bawah lindunganNya...

Miss Layaleya said...

Happy Birthday PakCik.. May Allah Bless U..

4feet8 said...

besnya masih ada abah.. hargainya selagi masih ada, ya..

intanfirdaus247 said...

Selamat hari jadi pakcik! :)

Anum said...

Selamat hari Jadi Pakcik n Makcik

Norhaizan hakim said...

Selamat hari lahir untuk ayah mrs eady, semoga sentiasa di dalam lindungan Allah.

Jue Jaynee said...

hihikkk selamat hari jadi utk abah juga

Kesuma Angsana said...

moga terus pjg umur dan diberkati selamanyer , selamt hari jadi utk yr abah ye

mrs puex said...

epy bestday abah..abah kita lahir bulan yang sama, abh ayg 1211, abh iwa 2211..sama sama putih gituu...hahaha..

klo abh ayg dengar ni kompom sinyum sampai setahun..

SSulieana said...

selamat hari lahir abah izwa...bestnye ada abah lagi...abah kita dah xde...sobs...semoga dipanjangkan umur ye...

faraherda.razalan said...

A`ah...sy pun x dpt jenguk blog Kak Eyenee sbb malware jht tu...huhuhuhu!

fiza said...

Selamat hari lahir abah.

Aziela said...

Amiin. Happy Birthday abah. Eh..tumpang sekaki pula.

Shalee Abdul said...

hpy birthday to ur abah :) wow td baru je wish birthday kat blog ni http://www.blogger.com/profile/00854287940086368190 hehe. husband dia sama tarikh dgn birthday abah akak hihi

MizzTina said...

selamat hari lahir pakcik.. moga sihat selalu..

Hanis Azla said...

semoga ayah izwa terus mendapat keberkatan umur hendaknya.. comelnya anak abah tu..

Mila Ahmad said...

HB tuk ayah izwa

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...semoga abah dipanjangkn umur yer...:)

Mummy Akmar said...

Semoga ceria selalu di samping Abah tercinta! Selamat Hari Jadi Pakcik! Hehehe

JOM~
Nak invite SEMUA join 1st Giveaway Blog Qashmere

Banyak hadiah yang menarik untuk semua.

Syazana Zainn said...

selamat ulang tahun pakcik :)

semoga Allah berikan kesihatan yg baik utk pakcik :)

mamyharraz said...

Happy Birthday abah!
semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yg baik.amin.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari lahir buat pakcik!

LydSunshine said...

Manisnya abah dia... Hepi bday juga utk abah Mrs Eady.

Cikgu Ma said...

selamat hari lahir pak cik...

Asyifa Mustaffa said...

As salam....tumpang wish besday kat pak cik....semoga panjang umur dan murah rezeki....

Yup...betul...selagi ada hargai mereka....abah sy dah x de dah.....cuma doa saje utk arwah di sana yg dpt sy smpaikan.....

Tina Othman said...

happy birthday buat abah izwa, moga sentiasa sihat dan dalam lindunganNya

Myra Jay said...

Happy besday buat abah akak, semoga dipanjangkan usia dan diberi kesihatan yang baik :D

nur anis said...

happy birthday pakcik...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Hepy besdaypak cik :-)..untung ada abah lagi

Dee said...

selamat hari lahir pakcik..moga pjg usia dan diberikan kesihatan yg baik..

cheqna said...

selamat hari lahir untuk abah adik..
wah adik gitu
lalalalaala

Nens Collection said...

selamat hari lahir..
semoga panjang umur sihat tubuh badan..aminnn

angahMia said...

hapy besday to abah! hehe kak izwa besday abah kita sama la arini :)

The ShomeL TwinZ said...

HB tuk ayh :)

Mrs Lurve said...

happy bufday utk abah..

NM02 said...

selamat hari jadi abah!

maszmadi said...

selamat hari jadi abah.....

WanBeruas said...

..nice blog as well..l ll stick around..and you r wellcome to mine at ..wanberuas.blogspot.com..thanks..

ieda said...

eppy bday buat abah !
yee dikk abah2 kita adalah yg terbaik di dunia ini .. ;)

azam said...

Semoga panjang umur murah rezeki hendakNya selalu
Kami semua doakan

PinkUmmi said...

Selamat Hari Jadi pakcik!!!

kay_are said...

selamat hari jadi.. semoga panjang umur murah rezeki.. amin =)

♥ Miss Hearty ♥ said...

selamat hari lahir pakcik :)

Puan Ira said...

selamat hari lahir pakcik

eLL said...

hepi besday abah.
masih hensem abah ni

abah khalisha said...

Selamat hari lahir pakcik..moga dipanjangkan umar dan diberi kesihatan yang baik hendaknya

Qasey Honey said...

slmt hari lahir pakcik...semoga pakcik sihat sje yer n semoga pjg umo..

AdaM Hawa said...

selamat ulang tahun pakcik..

Nurul Aini said...

Selamat hari jadi untuk abah akak..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Dipermudahkan urusan di dunia dan akhirat. amin ya rabbalalamin..hehe..rindu dekat ayah saya. ^__^

Munnafendy said...

hepi bday abah hensem! hehee

Qhaifa Nur said...

hepi besday buat abah izwa...
moga dipanjangkan umurnya...

mummycda said...

selamat menyambut hari lahir buat abah...semoga sentiasa dibawah rahmat Allah ..amin:)

AyueJean said...

Selamat hari lahir pakcik....
Semoga panjang umur dan murah rezeki...

Farah Shamsudin said...

Selamat Hari Lahir untuk ayahanda mu sayang..semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik dan sentiasa dimurahkan rezeki..

amin..

mama leen said...

hepi besday abah.. eh

suri solehah said...

Betul tu...sayangi semasa mereka masih ada....selamat hari lahir utk abah..

Scarlett O'Hara said...

Tiba2 rasa sedih sebab dah seminggu tak tengok ayah. Huhuhu!!!

Nur farahiza said...

selamat hari jadie untuk abah aka , semoga panjang umur di pemurahkan rezeki : )

wahida said...

Hepi beday pakcik! Semoga pjg umur murah rezeki hendaknya..amin
L

jeBateja said...

Alamak....rindu sudah kat ayah den....adehhhh

myu said...

Selamat hari lahir uncle :)

pha is said...

slamat hari lahir buat si abah.. smoga panjang umur dalam mentaati ALlah...

sal ya said...

happy belated ye abah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang