thumbnail

Tuesday, November 20, 2012

Sepagi Besama :)


Alhamdulillah....legaaaaa.....seronok!
Pagi semlm tetap ada urusan RASMI..ye adeee jugak urusan RASMI tu..iskk..tapi dapat diselesaikan sebelum pkl 10.30 pagi.Dan kami terus ke IKEA utk berjalan-jalan bercengkerama..hehehe...bercengkerama la sgttt!

Lepas berjalan di IKEA kami terus candle light lunch (sgttt...) kat Tony Roma's.
1st time makan kat sini,sedap!Dan alhamdulillah dapat mereliasasikan angan incik hubby nak merasa rips kat sini..

Menu

Pembuka selera

Sauce 4 perasa

Mine!

Incik Hubby punyer :)

Kami!hehehehehe..sempat gak tu makai autotimer.

Hah..dah terjawab teka-teki sesuatu yg istimewa hari tu!
Yup..tu baju yg incik hubby beli dan hadiahkan hari tu,nice colour kan?Aku sukaaaaa :)

BTW food kat Tony Roma's ni sedap,portion dia besar-besar sampai jenuh nak mengabiskan 1 pinggan makanan!Akhir nyer ke pinggan incik hubby gak ribs yang selebih nyer..hehehe..kata nak happy kan dia kannnnn!

Lepas makan ni kami terus ke Tirta Spa di Hotel Seri Pacific KL....
Dan...to be continue la entry nyer..


nota kaki : nak balas jejak dulu!

46 comments:

Kesuma Angsana said...

amboi jeles tgk hehehe

♥ Wina ♥ said...

baju sgt cantek mcm orangnye jugak!!

makanan sangat sedap walaupun tak merasa :)

NM02 said...

woi!!!









terliur haku tahu!!

Mrs Lurve said...

nmpk sedap!!

wahida said...

tony romas mmg sedap...terbaik!!

berbaloi bayar mahal, service tip top, food adalah sgt maveles!!

fiza said...

Baju cantik. Makanan pon sedap.

cheqna said...

amboi...seronoknye dia...

Kakcik Nur said...

Berdua lebih baik, ya? :)

wantie said...

amboi berdua duan gitu. mcm momuda dulu la pulak.

credit la kat autotimer tu sebab snap pic cute tu.

abah khalisha said...

makan berdua je nampak..hehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

bestnye skali skala kluar berdua jakan

intanfirdaus247 said...

Kat ikea x silap ada karipap yang sedap kan..ke saya salah..dulu selalu kirim kat kawan beli karipap..besar kan saiz karipap dia..ke sekarang x ada dah?

mummycda said...

romantiknya...hhhmm makanan pun nampak sedap sangat....:)

Anum said...

so sweet

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wa wa... terasa lapar laa plak..ngeee

Jna marcello said...

JELES JELES JELES
HHEHEHE
SWEET JEEEE ;D

kayzie said...

akak cantik...phewwwittt

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...seronoknya makan berdua-duaan yer...:)

Kakzakie said...

Waaa.... kakak suka tengok. Bukan tengok makanan tau tapi gambar yg last - sweeetttt:)

mrs puex said...

wahhh....soo suwettt...

ku tak hadoo pong gamba berdua cenggitu skangg nihh..payah bebenor..

are_lin@yu said...

tgh2 hari tgk mknn bikin prut bunyi ni..haha

Hanis Azla said...

alolor bestnya.. sweet sangat izwa dan suami.. sweet juga ribs yg di dalam pinggan tu he..he..

ayut said...

mkn2x..best yer..nyum2x

~aYu~ said...

alololo.. sweet couple la.. hihi.. lapar tgk makanan tu.

Fauziah Mohamad said...

yg rib tu menggoda sungguh la!!!

Aziela said...

Ini baru betul2 dating. Sukaa sangat akak tengok u all berdua. Sangat terpancar cahaya "i'm in love" tu taw. btw, baju tu cantik.

ieda said...

alahai comel ..
dating berdua nie syok kann
rasa macam bercinta lak ekek ;)

SURIA AMANDA said...

Mak Jemah sudah Jeles ni..bf mk jemah pun x bawak dating kat sini...hurmmmm

IzwaN said...

sedapnya....

Daddy Ziyyad said...

Ribs kat TR mmg terbaik!

eMMe said...

Salam Nurul,
sedap ke makan kat TR?
harga dia camner? mahal skit kan...kan... tak penah jejak kaki kat situ..

Cik Awin said...

tu dia.....dah macam pengantin baru....

AdaM Hawa said...

waaaa... bestnya.. nampak menyelerakan makanan tu.. tu belum rasa lagi tu.. telan air liur jap!!.. hehehe

~Beb~ said...

Waduh! Lame bena2 dah tak mkn sini. Nak kne mkn nih. Dessert die yumzy2 jugek!

Nazayiena said...

Sedapnya....

munna said...

cantik baju.... syoknya dating berdua je....

the malay male said...

Tong roma?.. pernah makan sekali, dan cukup lah sekali... Heeee... Tak mampu

maszmadi said...

sonotnyer sekali sekala dapat dating berdua jerk kan..... cam baru kawin.. hehe

Mimie_Zatun said...

honeymoon tu...
hehehe

eLL said...

nak kena cuba ni. candle light dinner

PinkUmmi said...

tak pernah merasa lg makan kat sini

beta kupu said...

Adoi, dah kenyang tetiba bley lapa blk!!

IntaNBerliaN said...

dating berdua... bestnya :-)

kakchik@ella said...

KC suka Tommy Romma.

mama leen said...

amboi sedapnya.. tak penah makan kat sini pun.. hehe

Ema Blog said...

sedapnyer..tak menahan tgk lama-lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang