thumbnail

Tuesday, November 20, 2012

Sepetang Bersama - Tirta Spa Seri Pacific Hotel KL


Tirta Spa

tempat urut (semua bilik mcm ni)


Body Lotion yg mavelesss...

kenal kan?

yg ni pun kenal jugak kan?hehehee...

bath tub..tak guna pun..

urut kaki *aku geli gila nie...mmg penggeli!

air teh bersama air lemon masam selepas urut

skrub badan yg diguna kan

aku punyer skrub yg cofffee tu :)

Overall best walaupun aku ni penggeli giler dan yg best nyer sebab ini 1st time aku berspa bagai mcm nie...he.he.he...so mcm mana nak ckp tak best?
Urut selama sejam then di skrub badan seterus nyer badan disapu dgn moisturizer yg diperbuat dari betik,nyaman sgt kerana sambil diurut dialunkan dgn muzik ala-ala di Bali (aku pun tak pernah sampai kat Bali lagi..)

Incik hubby aku tak tahu ape dia rasa sebab ape yg aku dengar dari  sebelah sana cuma dengkuran sahaja..hehehee..kire syok la tu kot?Tukang urut aku org nyer kecil molek (takde gmbr sb diam malu,okey aku paham), tukang urut incik hubby aku tak tau..

Keluar dari bilik urut selepas siap mandi berpakaian balik (kat dlm tu berkemban..erkss), jumpa kat ruang depan masing-masing rasa mcm pengantin baru..hahahaha...(ala yang bakal pengantin selalu pegi kat spa tu la...naik kan seri ek?ntah...yg tu pun aku tak pernah buat!sebab aku org bandar yg kampung..hehehe...)

kami yang segar! :)

Keluar dari spa ni terus amik anak-anak sebab dah pukul 4 ptg pun..hilang rasa pengantin baru terus bertukar menjadi mama abah semula!Hehehe...disoal siasat mcm polis!
Abah pegi mane?Nape abah pakai baju nie?Mama tak keje ke?bla..bla..bla..
Padahal waktu pagi masa hantar mama abah pakai baju yg sama jugak!Beza nyer pagi tu dia sibuk dgn kawan-kawan sampai tak perasan mama abah pakai ape..iskk..iskk...

Bertambah-tambah soalan nyer bila waktu transfer gambar kat lappy!
Mane gambar adik?mana syahmi?Nape syahmi dgn adik takde kat dlm gambar nie?
Hahahaa...sory anak today is our day!Jeles pulak diaaa......


nota kaki : alhamdulillah kami gembira,walaupun tak mewah mane cukuplah bersederhana dgn apa yang ada.

40 comments:

PinkUmmi said...

wah...superb la spa dia

~Beb~ said...

BEB! Yang ni aku jeles. Syioknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aziela said...

Ish....mewah dah nie. Yg penting, feel pengantin baru tu takmo hilang yer..

wantie said...

nampak tul kesegaran tu. ala.. nak juga la berspa mcm ni ngan hubby..

The ShomeL TwinZ said...

cantik spa dia :)

mummy alisha said...

wah... memang bestlah dapat memanjakan diri..

Anum said...

sweet je sis nie

maszmadi said...

syiokkkkknyerrrr

etiey.com said...

Bestnya. Teringin nak spa bagai. Berapa sorang?

Nor Salmi said...

Feel pengantin baru tu kena simpan lama..

Mrs Lurve said...

wpun bukan pengantin baru, tp feel mcm pengantin tue perlu ada..sweet je

Qhaifa Nur said...

seronok dpt urut badan...
mmg segar...

SURIA AMANDA said...

apa2 pun aku jeles..ko nak jeles ngan sayur kt kg aku tu watpe...aduhai frennnnnn...

IntaNBerliaN said...

wah bestnya...

Cho Zila said...

bestnyr segar semuanye... balik anak jadi polis lak yerk budak zaman sekarang..
akak tak berani nak amek gambar kalau gi tempat gini..

Kesuma Angsana said...

wah2 bertuahnyer badan

maya amir said...

best gile gi spa..hehehe... sure nak tidur jek rase bile kene urut kan..heheh

kakchik@ella said...

best ni dik. kc suka.

♥ Wina ♥ said...

so nice n so sweet!!

rostina76 said...

Bestnye !!!!lama sesangat dah kros tak layan spa urut2 ni. btw serius lawa jamban dia (org Brunei panggil toilet jamban okehh)

mrs puex said...

tgk muka korang pon dah nmpak segar bugar..huhu..

mamy harraz said...

kerlassss mcm ank dara :D

♥MAMASYAZA♥ said...

sekali skala manjakan badan camni kan best. lepas tu rasa segar semula

kiera'sakura said...

tingin nak manjakan diri tapi tak sempat huuuuu

NM02 said...

teringat berspa kat bali ngan kak jah

owh... windu bali!

mama leen said...

hehe.. cian abang dengan adik.. kalau reza mesti tanya.. ooo mama gi keja kat sini ek?

hehe..

ieda said...

seronoknyaaaaaaaaaaa
jelesss I tau !

lepas nie plan oneymoon lak
ekeke ( akk lak xcitede ngehx3 )

AyueJean said...

Wahhhhhh syoknya pegi spa....
Lama AJ tak manja2kan diri ke spa....
AJ selalu pegi cres wellness spa kat the garden je.... =D

Fendy said...

nice...

Dee said...

wow..bestnya...jumpa ct elly tak? dia keje situ..hehehe..

Shalee Abdul (Gilfrin) said...

xminat la spa2 ni sbb kena bkemban haha

Fitri Senin said...

both of u sangat cute and couple spa is a good idea!!!!

Mia Kassim said...

bestnya kena urut2 ni....rasa mo tidur jek.....

azam said...

cantik la.......nak g jugak la

Papa Mifz said...

Amboi best nyer, berseri seri je muka jadi nyer ;-)

Marya Yusof said...

As salam Mrs Eady,

Alahai.... so sweetlah darling! Sukalah mmg betul2 mcm pengantin baru! Lama dah tak berspa bagai ni tau... kat sini tak sama macam kat Malaya nunnnn... menghitung hari nak balik ni...nak dibelai2 kerana diriku begitu berharga! eceeeh:p ;)

jeBateja said...

Wow....best sungguh...berapa RM ni...??...

Ema Blog said...

memang best lepas kena urut..rasa segar... gambar last tu mcm pergi honeymmon

ayut said...

wahhhh...best yer..nak jgk sekali merasa..huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm terasa juga kesegaran tu haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang