thumbnail

Thursday, November 08, 2012

Sesuatu Yang Istimewa


*wink*wink*

Sesuatu yg istimewa dari dia, walaupun murah tapi sangat ber'harga' bagi aku..
Yang lebih penting aku sgt sukaaaaaaaa........TQ incik hubby :)


nota kaki : hutang lagi BW sebab mlm td berebut tv dgn syahmi,berebut ipad dgn sufiya dan berebut lappy dgn incik hubby...sudah nyer aku tido aje!Aku kalahhhh.....


57 comments:

Anum said...

apa yng penting kt suka kan
hehe

♥ Wina ♥ said...

bajukah?? sweet!

MAZLIZA ABD RAZAK said...

(",)...
walaupon rm10 dri hubby tetap berharga

Jue Jaynee said...

hiikkk yang penting dr org tersyg

Bicara Kak Noor said...

yg penting ingatan tu bukan harga kan bila lah hubby akak nk kasi hadiah ni heeeee

~aYu~ said...

shawl ke tu? asal dari tersayang, apa pun mmg berharga kan... sweetnya...

MizzTina said...

kaler dia nmpk sgt cntik!!!

Hanis Azla said...

wah.. bestnya.. apa2 saja dari si dia pastinya membuatkan kita bahagia kan.. Alhamdulillah..

Cho Zila said...

apakah bendanyer itu... cam tudung @shawl.. der gak dari tersayang...

Kakcik Nur said...

'merah membara semangat waja...'

semerah kasihnya, kan? :)

Mrs Lurve said...

tudungkah? bajukah? asalkan dr yg tersyg xkisah murah @ mahal

Maria Menado~ said...

hehe. dapat hadiah, mestilah best.. tambah2 dari yg terSYG. hehe.

ieda said...

kasih sayang itu jgn di nilai dgn wang ringgit .. biar murah atau tidak ada harga , ingatan itu lebih penting ....

touching lak akak nie ekeke ;)

ieda said...

kasih sayang itu jgn di nilai dgn wang ringgit .. biar murah atau tidak ada harga , ingatan itu lebih penting ....

touching lak akak nie ekeke ;)

NM02 said...

gapo dio tuh?

♥ Miss Hearty ♥ said...

wahhh..dapat ape tu sis? hehe

SYANI said...

Tak kira murah ke mahal, asal hubby bagu mesti gembira kan..

fiza said...

Sipi sgt. Tunjuk lah lagi ☺☺

eLL said...

wow bestnya. tiada ternilai pemberian daripada orang tersayang...

Aziela said...

walaupun sekadar satu pelukan kasih yang tiada tanda harga, ianya tidak ternilai.. Yang penting dari hubby, kan?

4feet8 said...

sweetnya..tak kisah pun harga berapa. ingatan tu sudah memadai..

Qhaifa Nur said...

pemberian yg tdk ternilai....
cantik...

~AmyLiana86~ said...

wpun harga sposen tp dr hubby mesti berharga giler kan..

tp cantik warna tu..suka sgt2..

~Beb~ said...

hahahhaha comel maknye merajuk

Daddy Ziyyad said...

Note2 tu dah melambai lambai...Beli aja, lepas ni takyah berebut rebut..keh keh keh

Suara Hati said...

tudung ke tu?? so sweettt..

mama leen said...

wow... baju kot... :)

wahida said...

apa ni nok? tudungkah?

munna said...

cantik.... betul tu klu hubby yg belikan walaupun murah berharga rasanya

Nieyl said...

wah~untung nyer....:)

MarliaMarble said...

Wah..dapat baju tu..! =D

kay_are said...

yang penting suka! ^__^

Fizalinolie said...

Walaupun murah, ia amat bermakna.

maszmadi said...

wah!!!!! bestnyer.....

QasehnyaRania said...

apa yg diberi mesti suka kan ;D

QasehnyaRania said...

apa yg diberi mesti suka kan ;D

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady....wah !! merah lagi apakah die ek...:)

SURIA AMANDA said...

BESTNYA DAPAT HADIAH...

Ratu Hatiku said...

Yang penting dia igt kat kita...nk jugak dia belikan.. hehe

Papa Mifz said...

yup yang penting nilai nyer pada kita kan...:)

Hanif Idrus said...

Pemberian dari tersayang tu yang paling mahal!!!

sal ya said...

tudung ke?

IDAZS said...

tudung ek? cun cun!

Marya Yusof said...

Tudung ke tu! Sukalah warnanye! Bg org lain kecil tp tdk bagi kita kan :)

Myra Jay said...

Kalau pemberian dari yang tersayang memang best kan, terasa diri begitu berharga ;D

Kesuma Angsana said...

kalau dari en hubby , KA terima aje dgn senang hati hehehe

MrS. F!zA said...

kalo kekasih hti yg bg murah pon berharga..

are_lin@yu said...

baju ja tudung tu.hehe

Dunia Wilma said...

Tak kiralah berapa harganya, yang penting dari orang tersayang...Itu adalah harga yang paling berharga buat kita kan :-)

SumeSakan said...

amboiii bestnya...harga x penting...suprise tu penting kan?

Hazana Ariana said...

Wah..bestnya dpt hadiah dr yg tersayang..:)

cheeze maz said...

Salam ziarah. sukanya dia dapat hadiah.

Meh joint Giveaway akak, blh dpt hadiah serbuk cheese cheeze maz. boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

Miss Volvo said...

ppuan ni senang je xpyh bg hadiah mahal2 mst ati da bbunga2 da hehe

iznawzi said...

apa ni ?? baju? tudung ??

PinkUmmi said...

bestnye dpt something drp tersayang kan...

Ema Blog said...

cantik...

QasehnyaRania said...

done activgold ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang