thumbnail

Monday, November 19, 2012

Ssshh....diam-diam.


Sssshhhh.....diam-diam..aku tengah dating dgn pakwe ni..
Diam-diam, nanti anak-anak tau!

Hari ni kami dating 1 hari tanpa anak...heaven sekejap u!
Nak makan-makan,nak jalan-jalan, nak ber-spa sekejap, nak release tension & luruskan urat bersimpul nie...hehehee....

Sssshhh....nak bagitau rahsia ni, ini 1st time kami nak dating betul-betul tanpa anak setelah 6 tahun kawin!
(sebelum ni ade jugak cuti berdua tapi kebiasaan nyer sebab ade urusan rasmi jek!)

Ssshhh...isnin aku tak blues la hari nie!


nota kaki : sshh...nak bgtau rahsia lagi..aku hutang BW lagi...he he he...



41 comments:

Kakcik Nur said...

Selamat berbulan madu... hehehe...

:)

Kakzakie said...

Tak apa lupakan dulu bw... syyy... kakak pun happy juga dapat tahu nie:)

Norhaizan hakim said...

Memang teringin berhoneymoon buat kli kedua...mungkinkah?..bila anak2 dah berdikari nanti..kita pun dah kerepot!

Anum said...

smile , hehe

Siti Asiah said...

wah seronoknya bermanje2...hihi

intanfirdaus247 said...

selamat berbulan madu ye! hehee

Mimie_Zatun said...

Bestnye dating... Hehe

fiza said...

Selamat berdating.

faraherda.razalan said...

Alahai, bertuahnya kamu. Happy dating k? Heee~

MizzTina said...

waaaa..bestnya

cheqna said...

hamboi.....=)

Cho Zila said...

itu sudah baguih.. tapi memang digalakkan untuk sesekali berdua2an gini...

Nieyl said...

amboi....best nyer....

Lulu Caldina said...

byr BW cepattttttttt :p

♥ Wina ♥ said...

weeeee have fun!

mummycda said...

happy honeymoon :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ngeeee~ lama gak tu... 6 tahun... xpa..xpa... selamat berdating :)

mamyharraz said...

selamat berkasih sayang ;)

~Beb~ said...

hahahahahha notty!

SURIA AMANDA said...

hamboih2....jeles!!!

Miss Layaleya said...

selamat berdating!

ieda said...

sshhh jgn citer kat sape2 lahh ;)

wahida said...

selamat berdating nok...

Qhaifa Nur said...

saat berduaan mmg best.......

Hanis Azla said...

wah.. bestnya.. selamat berdating.. syyy... akak jeles ni.. he..he..

Papa Mifz said...

Hmmm..dating kat mana tuh..;-)

AdaM Hawa said...

amboi sonoknya.. g date.. ;)

wantie said...

selamat ber "Hari Moon".. sebab sehari je jadi Hari moon ok.

Farah Shamsudin said...

bestnyee, hanimun mood!

miz ruha said...

selamat berdating... :)

Eye_nee said...

Semoga Sukses datingnya ya Buk.....

LydSunshine said...

ANak-anak!! Nak tau, mama dan papa korang berdating senyap2 tak ajak korang! Oppss.. Terbocor rahsia. :)
Selamat berdating.

PinkUmmi said...

selamat berdating

لين Si Pipi Merah said...

wahh dating.. takpe saya dtg ziarah sini.. harap tak menganggu.. :P

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer !

mrs puex said...

hepi deting yeee....sonoknyee tgk die berdeting berdua..:D

izzah said...

hehe..seronok2....sekali sekala apa salahnyer...=)

Jna marcello said...

HAPY DATING ;))

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...selamat bergembira berdua yer...:)

are_lin@yu said...

wahh beznya nk g dating..hihi

IzwaN said...

wow...sweettt....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang