thumbnail

Friday, November 02, 2012

Tentang Rasa..kedua..


Nak buat entry ade gambar cable hp pulak tak bawak..hurmmm....
So terpaksa la mengarang jek..iskk..mane idea nih??

Asal jumaat je jiwa dah ade kat rumah..lagi-lagi si pencinta hati MC cuti berehat dirumah...aahhh...jeles!Nak jugak bersantai dirumah dgn kamu!Hehehehe....nnti siap la ber-sms dari pagi sampai jumpa lagi ptg nanti..

Dah sampai?Dah mkn?Dah mkn ubat?Tido..Dah lunch?..bla..bla..bla..(sms cinta ditapis, takkan nak print skrin tunjuk kat seluruh dunia pulakkan..hehehe...).Sudah nyer sampai la ke sms yang terakhir..
B,abg dah ade kat bawah nie.. :) ..amik balik keje la katekan..
Begitulah ulangan nyer setiap kali salah sorg bercuti sakit...bagaikan org bercinta sms masuk tanpa henti-henti!

Oh..sebelum terlupa..WELCOME NOVEMBER rain!Memang kain baju tak kering garing la sepanjang bulan nie,lembab-lembab je mase melipat..ishh..tapi takpe...sejuk skit bumi je dak?
Lagi pulak bulan November kan bulan cinta, witch is bulan org berkahwin & org sambut anniversary.Bulan November & December bulan yg paling glamour antara semua bulan sebab full house dgn jemputan kenduri.
Bulan saya ialah setiap hariBULAN bercinta bergaduh bercinta balik semula..ha..ha..ha..

Oh tak lupa, bulan banjir jugak tau...get ready yang tepi pantai & tak lupa juga yang kat bandar ni, sana sini jalan raya boleh banjir..he..he..he..readykan fizikal mental jek la org bandar!Jemm...jemm..jemm...

Borak borak jugak..jom kita baca Yassin (setiap hari jumaat mmg  baca Yassin kat office nie).
Lepas tu nak cari lagi kat mane cable hp nie...rasa lain mcm kalo entry xde gambar nie..
Ke kene belajar terima entry sendiri takde gambar?


nota kaki : sms masuk lagi!

63 comments:

AdaM Hawa said...

sweet betul la kamu berdua.. bercinta sepanjang masa.. x de gamba pun sy tetap baca entry awak.. ;)

Anum said...

tue la harap2 x banjir la teringat kg anum

Norhaizan hakim said...

Jangan asyik ber sms nanti kerja tak siap tau...

mamyharraz said...

henpon sy selalu takde kredit jd mmg jarangggg ber sms dgn sesiapapun hehe

4feet8 said...

eh, yelah. baru perasan. penghujung bulan oktober hujan sj melarat ke awal november..

Kakcik Nur said...

Bila kakcik buat catatan melalui iPad, pastinya tak ada gambar sebab kakcik belum tahu nak memasukkannya. :)

Nieyl said...

amboi2....sms yea..semoga kekal sampai ke tua yea kak..hihihi~ mmg pun kain x kering bulan nie...jd guna lah TOP untuk hilang bau habak bler sidai baju dlm umah...wahwahwah!mcm iklan lak..hihii

Nens Collection said...

hehe..pandailah die karang tanpa gambar..kalo nens..2 3 ayat pon dh rasa menyampah nk karang..hoho

december bulan lahir nens,bulan bah..hehe

Kakzakie said...

Kakak sebelum November lagi dah kena harung banjir atas jalanraya 2 kali. Smapi brek kereta pun dah bunyi lain macam..

miz ruha said...

so sweet.. ^_^
itu baru boleh dikatakan bercinta sampai syurga.. insyaAllah..

bulan november ni dah dapat 3 jemputan kawan kawen... ^_^

Mrs Lurve said...

memg btlla, lembab je kain baju..kat sini pun sama ujan jer..start masuk cuti sekolah tue, tiap mgu ada kenduri..owhh our anniversary will coming soon..

~Beb~ said...

klu aku takdak cable aku emel je gmbr2 lam hp tuh ke emel opis.. leceh sket tp lepas la seketul dua.. hihihihi..

betol weh musim skarang ni dah hujung2 tahun ni.. nak hampir cuti skolah lagikkk.. hati2 uols. jgn dekati laut or air terjun ;)

Kathy Tuah said...

so sweet!

mmg betul hujung tahun ni mmg mcm2 je musim ada..musim cuti sekolah, musim org kahwin dan musim banjir..

Bicara Kak Noor said...

untungnya badan bercintan cintun walaupun dah kawin gini kan patut di contohi ni kan...tahniah dari kak noor ya teruskan bercinta sehingga ke akhir hayat..

Bitt (doubeIS) said...

sweet..hari2 penuh kasih sayang :)

Fauziah Mohamad said...

NOVEMBER RAINnya kamu...:)

Asyifa Mustaffa said...

bln nov n dis musim cuti sekolah plak tu...nak jenjalan pun mmg doa la bnyk2 supaya cuaca baik2 saje....:)

Qhaifa Nur said...

bila hujan yg bestnya tido malam sejukkk...tang kain tak kering tak ok..dah kering berbakul2 kena lipat he..he..

Fizalinolie said...

Tempat Fiza pun asik hujan. Mmg tak kering garing dibuatnya. Hari2 adalah cinta. Andai kita memprakktikannya, pasti rumah tangga sentiasa dibungai dgn kebahagian dan kedamaian... Huhu! Awak buat Fiza rindu sama hubby yang jauh di mata dek kerana tuntutan keja ;(

wantie said...

amboi.. sms bertubi tubi lagi tu.

saya ni kalau yg penting je sms. sebab suka calling dari sms. hikss..

kalau bercinta tu memang hari hari lah. gaduh pun sama jugak.

kalau tak de gaduh tak kick le umahtangga kan...

ieda said...

dia sakit , still boleh ambil balik kerja .. seronok hari2 macam tu kan dikk ..
akak lak kalau hubby sakit akk lak kena berulang tgk dia dirumah , skrg duk ngan mak x risau sgt , kira mak leh tgk kan ;)

izzah said...

loving couple..sms hari2 barulah makin erat hubungan tu..ye dok...hehe...

LydSunshine said...

Sweetnya korang ni. Anak dah 2 tapi still mcm bercinta zaman remaja.

fiza said...

So sweet.

Kesuma Angsana said...

so2 sweet.. moga kekal bahagia ye

Nazayiena said...

Sweetlah, wlpn lama dah kahwin semoga kekal bahagia.

kay_are said...

sweet.. semoga kekal hingga akhir hayat

NM02 said...

takde gambar tak syok

letak la gambar hujan

hahaha

Mimie_Zatun said...

moga bahagia selalu..
Skrg musim org kawin dan musim hujan..
Sabar la bila menjemur baju di ampaian.. Huhuhu..

♥ Miss Hearty ♥ said...

hehe..betol lah akak.bulan November nie bulan orang mendirikan masjid :)

Ema Blog said...

dah tiba musim tengkujuhnya

etiey.com said...

Ani... Angkat kain di jemuran. Hujan dah turun... Hehhee dh masuk musim tengkujuh :p

zila norazila said...

bestnye cinta sejati tue..:))

MéuzAngelo™ XXIII said...

tu la, dah musim hujan.. nk gi keje pun susah.. dh la naik moto je.. keje ptg pulakk.. :( [blog saya]

BERT said...

hangatnyer bercinte ye :)

are_lin@yu said...

sweetnya romantik gtu..hehe

Hanis Azla said...

bercinta, bergaduh, bercinta balik.. mmg itu agaknya petua menguatkan cinta kan.. he..he..

abah khalisha said...

bgsnya tiap hari jumaat bc yassin..Alhamdulillah..lelaki g solat pempuan bc yasin..ok gk tu kan

ct rahani said...

so sweet la dear.. :)

*bln anniversary sy jugak.. ngee.. ;)

~aYu~ said...

mmg kena sgt panggil november ni november rain sbb asyik ujan je. kain baju 3 ari tak kering sbb ptg balik je dah ujan..
betul kan kalau entry tanpa gambar tak syok je.. cam ayu kan kalau xde gambar, atau gambar skit je mesti ada yg komplen (makcik-makcik sendiri jela.. heheh)

Sh Hily said...

hehe..yeke sis bulan Disember bulan pling glamor??hehe..utg lhir pd bln tu..ngee~

baby lydia said...

salam kenal.dya follower sini iyer -_0'

dwaty said...

sweetnyerrr.... jeles plak.. hehehe

SumeSakan said...

amboi romantik nya depa...bagus2..nanti turun ke anak2 lak baru x pupus orang berjiwa romantik nih...kekekekeke

Kuazue Mohd said...

somel 2x... hari2 balik kerja merempit dlm hujan.. anyway.. salam perkenalan n polow u

faraherda.razalan said...

Heheheheheh...comel! Sweet. SY? Pemalas nak sms dgn laki sendiri. hahahaha!

sal ya said...

buat masa ni dobi yg basuh basuh. hehehe... bila nak simpan dalam laci rasa panas je baju walaupun dua tiga hari kemudian, ttp panas. nape ek?

Dhia Dirham said...

sini da mula ujan.... sejuknyaaaa

Deru Ombak said...

Sweet..~

Qasey Honey said...

semestinya harus hari2 bcinta...
bln istimewa QH bln Disember...hihi

Daddy Ziyyad said...

gambar2 boleh transfer pakai bluetooth jugak..:)

cuba sarankan kat ofis, apa kata hari Jumaat baca Surah Al Kahfi...Sebab kalau nak ikutkan, baca surah Al Kahfi yg dituntut pada hari Jumaat, bukan Yassin...bukannya tak boleh baca Yassin, boleh..tapi itu ADAT kita, bukan apa yg Islam sarankan...

jeBateja said...

Wow...romantis nyaaa.....

Den musim hujan ni...susah plak gi keja....adik pakai keta...adehhh

Suara Hati said...

romance :)

rohayu osman said...

salm kenal..already follow.. follow me back ye... suwit je.. mane2 pasangan selalu cm tue.. barulah bahagia..

rahasia sukses said...

Salam sukses selalu

myu said...

So sweet :)

Nizam Ijam said...

jelesnyer..hehehehe

saya dah update
selamat hr raya korban :)

Si Matatajam said...

Skang ni Kalau sidai baju kena biar dua tiga hari dulu la jawabnya..kalau tak lembab ja baju tu..

Tihara said...

as salam

skang akk mls nk uplod gambo guna usb lambat..guna henset cepat sket :)

Papa Mifz said...

skrg nih keluar pergi kerja hujan,balik kerja pun tempuh hujan...tapi best jugak,sejuk jer...:)

Ayie Abas said...

asal petang jer hujan sampai ke malam...sejukkk :D

MrS. F!zA said...

cptlah disember..tk sbr mau claim hadiah beday..hehe

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...betul tu bila petang hujan jer kesian pd org yg tinggal dikws yg rendah pasti banjirkan...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang