thumbnail

Wednesday, November 28, 2012

WW : pfffffttt....!


pfffttt....

Dari atas okey je sampai bawah...pffttt....kelakar okey!
Thank's katkorang sebab still sudi masuk sini walaupun ku tgh berkursus dan masih lagi gigih ber-BW kat blog mane yg sempat..yg sempat komen ku komen yg tak sempat ku baca jek!Jadi la kan dari takde....
Dan thank's a lot to Nuffnang coz bagi 1 BE baru : Astro Fear Factor!TQ..

Oh...entry lepas ku bukan sedih tapi ku confuse je! :)

nota kaki : aku still confuse lagi nie..hahahaha...

40 comments:

Maria Menado~ said...

kite tak faham BE BE ni.. hehe. so, tgk graf ni macam gambar graf buat guna excel aje. hehe..

Puan Ira said...

selamat bekursus kak

Anum said...

best2
selamat ek sis

Amanda Suria said...

yg baah sekali tu apa ke jadah dorang duk cari...mengong....sapa la nyer keja tuh kan?

Hanif Idrus said...

Selamat berkursus!!!!

♥ Miss Hearty ♥ said...

konfius nape tu?huhuhu

Mimie said...

keyword akhir tak tahan ooo

Kesuma Angsana said...

wah confuse2 pun dapat BE tu tahniah!

4feet8 said...

grand lexis? ok, nak google grand lexis kat blog akak juga la..hehe

mamyharraz said...

haha yg last tu mmg takde kejelah org tu ..haha

Mummy Akmar said...

tahniah dapat BE...kita belom pernah dapat..haha

fiza said...

Wakakaka...tak bley bla lah yg last tu ☺☺☺☺

Tahniah, dpt BE. Daku dah lama tak dpt BE...huhuhu...

Dkna Abza said...

semua tempat bercuti jer akak hehee

Daddy Ziyyad said...

Ogy Ahmad Daud tetek?

wakakakakakakakaka

Mrs Lurve said...

yg last sekali tue...xmenahan

intanfirdaus247 said...

err keyword akhir adoeh aihh hehehe

Eye_nee said...

yg last tu mmg tak bleh blah...dlam byk benda yg dicari..yg tu menarik perhatian dia...alahaiii...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ternoda jugak keywords tu.. hahahaha. mcm blog saya macam2 noda ada di keywords. hahahaha

♥ Wina ♥ said...

kahkahkahhhh :)

LydSunshine said...

tetek? hahahaha... sape la punye keja tu.

siti fatimah said...

yang last tu org yang sadis je buat pencarian mcm tu.. sabor je lah

Papa Mifz said...

hmmm...peminat fanatik Ogy la tuh...hehe

Eiqa Almond said...

eiqa guna Nuffnang tp still x paham BE tuu, hohooo tengok ape yg tahu jee..

faraherda.razalan said...

Mmg kena mention nuffnang dlm entri la sy rs. Klu tak, BE layah nak melekat kot? Hehehehe...tahniah ya?

ct rahani said...

macam2 ader.. :)

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady....selamat berkursus yer...;)

LYAfrina said...

owhhh..
bukan saya..bukan saya cari y last tu..

Cik Nurul Siezuka said...

Selamat berkursus.. take care..

nieda said...

slmat berkursus

ieda said...

selamat berkursus dik ! ;)

myu said...

Wah tahniah :)
Selamat berkursus ;)

Si Matatajam said...

Selamat berkursus..tahniah...

nur anis said...

haha..nak gelak rasa..

pha is said...

biasa la tuh.. kdg2 tersangkut gak keyword yg tak senonoh ni.. heheh

iietamalek said...

ape tu..heheh..

sabar jela kn.

Mama Adam said...

bila la en nuffy nk kasi BE ni

Remy hazza said...

still jugak dapat dari remy yg tak pernah....hu3...yg bawah sekali tu depa cari apa????

ashra said...

Hehe.saya pun kuno gaks..tak faham BE la,nuffnang la...haha..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

BE baru tu yg best tahniahhhh

QasehnyaRania said...

tahniah kakdapat be..
saya juga ternanti2..
dah antor ticket..cam xda apa pon..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang