thumbnail

Monday, December 03, 2012

Auntie Anne's



Yang hitam tu pretzel celup coklat!yummeehhh~

Utk mkn malam nie...cukup?Dah tentu la tak!
Hehehe...ini alas perut budak duaorg tu je sementara nak masak lauk.


nota kaki : sekali sekala mkn ni okey la..dua kali kala rabak poket!

43 comments:

Myra Jay said...

Macam sedap..
tp kalau dapat tengok real lagi terliur pe :D

fandyz said...

he..alas perut budak ke mak die :D

♥ Wina ♥ said...

nak jugekkkk!

nur anis said...

nasib baik saya dah kenyang..kalau tak, menggugat nafsu makan jugak ni..huhu

Anum said...

sedap nak skit :)

Tina Othman said...

arghhhhhhhhh sedapnya

Rozita said...

waahhh..dah beli mkn malam punya?

mama leen said...

emm... sedpnya.. :)
tak penah makan ni

faraherda.razalan said...

Wah! Da lama tak layan aunty anne's! Mcm nak singgah je blk keje t. Hahahahah!

Mrs Lurve said...

xpernah mkn nie, wpun selalu g jj

Mimie said...

tak pernah mkn pun

fiza said...

Selalu jer lalu depan kedai ni, tapi tak beli pung.

Amanda Suria said...

sedap...dah lama x makan....

♥ Miss Hearty ♥ said...

sedap woooo :)

KhaiZa said...

menarik..

baby lydia said...

bak skit ^^

Kesuma Angsana said...

sedapnyer !

Nur farahiza said...

roti nie mmg sedap , yummy

intanfirdaus247 said...

sedap! Suka! Lama giler x makan benda nih!..duk g the mines tgk je….hehehhee

siti fatimah said...

sedappppppp.... bak mai sket boleh? belum pernah try lagi ni

♥ Elin ♥ said...

ini pun roti fav kalau g tgk wayang wajib beli :)

ari nih ramai betul dieorg update pasal makanan kegemaran elin lah..hahha..nih semua buat perut meluap2 kelaparannn... ;)

Papa Mifz said...

dah lama tak pekena Auntie Anne's nih...dulu masa kerja kat 1U selalu gak la makan...hehe

maszmadi said...

nyum nyum... sedapnyewww

Aisy Nasiha said...

awalnya beli makan malam..xpe, untuk makanan yang anak suka..mesti diorang gembira dapat makan.

Ema Blog said...

tak pernah makan...macam roti ke?

ieda said...

aah macam sedap !

Syaz Blackrose said...

hehehe.. mula2 tgk gambar yg first tu terkezut psl ada muka budak kat situ. dah mula pk mcm2 hehehe

wah sedapnyer.. nak gak..

- dieyana - said...

suka AA!

syafiqakarim said...

lama tak makan bak hang

Dunia Wilma said...

Wilma tak pernah makan...
Tak pernah nampak jual kat Sabah lagi...Hehehe...

Syazwan Che Deraman said...

suka dia tunjuk gambar makanan!
haishhh.

the malay male said...

benda mahal

Zamani said...

suka makan yg disaluti coklat tu.. beli kat alamanda

terliur la pula mlm2 ni

Nur-nba said...

Memang fav nih.. Sedap!

❤Kamsiah❤ said...

mahal sikit tp berbaloi...sedap...

Imaan09 said...

saya suka Auntie Annes ni, tp ada kawan tu, dia kt klu g alamanda, menda ya 'without failed' adalah beli produk Auntie Anne ni..huu, tp eclaires nye mmf yummeeehh

eLL said...

macam sedap tapi tak pernah makan

ashra said...

Suka jugaks..hehe.tapi kan malas beratur.....lagi kalu gi time weekend...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nyummy....sedapnyer tgk hehe....

QasehnyaRania said...

tak penah try..
sedap tak kak?

AyueJean said...

Pretzel coklat tu nampak menarik.... =D

sal ya said...

sedap tu...

Mimie said...

sy tak pernah mkn pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang