thumbnail

Monday, December 17, 2012

Burger Bakor SB


Sentul Boulevard


The Owner

Harga



Burger Bakor Daging

Burger Bakor Ayam

Sooooooooooo.....sedap!!!!

Burger Bakor SB ni baru dibuka sabtu lepas kat Sentul Boulevard.
Kami antara customer yang pertama pegi cuba, not bad!Sedap,sos pun sedapppp...
Nanti nak repeat lagi!Korang apa lagi...cube la try!


nota kaki : baru masuk office dah ade hari inovasi plak!biler nak buat keje ni??
Esok dah cuti 2 hari lagi ni nak ke Melaka pulak :)

58 comments:

ros_reeza said...

wah..makan burger bakar ye.. Ros tak berpeluang lagi nak makan :)

SSulieana said...

yummy!!!!

SSulieana said...

yummy!!!!

Mila Ahmad said...

jgn lupa review pasal hotel and tempat2 kat melaka ye :)

Anum said...

nyum2

Cho Zila said...

nak gak burger bakar.. pagini lapar tak tau nak makan per..
ingatkan SB tu per la tadi..

intanfirdaus247 said...

wah sedapnya....

Cik Awin said...

wah...burger bakar...ritu g kat wangsa maju, leh tahan la sedap n saiznya yang besar ;)

NM03 said...

coti lagik?






have fun!

Nieyl said...

Nieyl penah makan gak..tapi kat tempat lain la....hihihi~klu nieyl leh share 2 org.. :)

MizzTina said...

sejak wujudnya beger bakor ni, sekali pun xpernah mkn.. huhu

Novelgurl said...

Sedapnya burger bakar.wah.cuti lagi..jenjln lagi..hehe..have fun!

Novelgurl said...

Sedapnya burger bakar.wah.cuti lagi..jenjln lagi..hehe..have fun!

Novelgurl said...

Sedapnya burger bakar.wah.cuti lagi..jenjln lagi..hehe..have fun!

Asyifa Mustaffa said...

Skrng nie....ramai btul ye orang niaga bege bakar...kira ok la kan...sdap gak...:-)

Tina Othman said...

wah bestnya, teringin nak try tapi tak terpergi2, cuma lalu je burger bakar yg kat wangsa maju tu

happy holiday izwa

the malay male said...

ada masa nanti nk try jugak

SYANI said...

Tak pernah try lagi beger bakar..

Puan Ira said...

nyami2 burger bakar...

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

teringin jugak...

Ratu Hatiku said...

La dekat je dgn rumah...blh cuba nnt...
Ermm..orang sentul gak ker? :D

wahida said...

aku jugak yg tak rasa2 burger bakar...huhu...

ieda said...

akk x pernah makan nie
hurmmm di ktn belum ade .. ;)

Qhaifa Nur said...

tahu tempat ni....sedapnya

Fiza Rahman said...

Laparrrr...

Happy holiday.

cheqna said...

kat umah cheqna ada gak jual beger bako ni..malangnya tekak ai tak leh terima =)

4feet8 said...

nak rasa jugak..tak pernah rasa lagi..bila time lapar selalunya perasaan nak mkn burger mmg non hado..bila dah kenyang, rasa cm rugi pula mkn time kenyang, tak dpt feel nanti..

Hanis Azla said...

pernah try juga burger bakar.. sedap..

IDAZS said...

laparrr!

AdaM Hawa said...

adehh.. asik tertangguh je makan beger bakar.. sekali tgk entry ni.. adehh.. nak cari gak la.. lama x makan beger..

maszmadi said...

tengok 1st gambo macam ku kenal tempat ini... tengok2 caption izwa, owh kat sini... dulu dok sentul tiap2 ari lalu pi balik keje.. haha

dah ada bege bako yerk? leh ajak Hubby terjah ni... hehe

Kesuma Angsana said...

sedap tu!

Mia Kassim said...

wah terliur tengo burger yang begitu besar tu...mesti sedap kan...

wantie said...

adei... terliur plak tengok. burger bakar tu, dia bakar ke daging tu. bakar mcm mana?

atau tokey burger tu yang nama bakar?

mamyharraz said...

vavava trliurnya tgk beger bakar tu!
serius teringin

Kakzakie said...

Kakak perhati burger bakar ni mesti dia cucuk dgn lidi. Tak pernah rasa sebenarnya kakak nie Izwa.

Amanda Suria said...

KO BUAT AKU BERTAMBAH JELES NOK...X PERNAH MKN LAGI NIH...

~Beb~ said...

sodapppp! slmt berjln2!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh kat sentul!

Daddy Ziyyad said...

dah makin banyak stall jual beger bakar kan....saya tak pernah makan lagi...hihihi....

Hnahdy said...

menyelerakan...

Dunia Wilma said...

Terliur jugak bila tengok burger tu bah ^_^

ct rahani said...

sedap3.. terliur sudah.. huhu..

QA's ~ mamapapa said...

nyum!nyum!emua org pun sibuk hunting for burger bakar skgkan?mmg sedap :)

Papa Mifz said...

PM tak pernah mkn lagi burger bakar...kesian kan...huhu

♥ Wina ♥ said...

waahhh yummssss!

Bitt (double IS) said...

yummehhh...tak pernah try lagi...dengar banyak kali dah..hehe

maya amir said...

rata2 mana2 sume ade jual burger bako.. yg sedap alhamdulillah..yg tak sedap, aduhaii..tapi menegokkan gmbr kat atas ni, dah tau die mmg sedapppp!:))

ashra said...

hadoi la....
gambo2 sgt terliur laks.

noti lah izwa..
jauh tau saya nak ke sentul.hehe

Hanif Idrus said...

Gambar yang melaparkan..hehehehe
Selamat datang ke Melaka...

Remy hazza said...

jauh pulak nak pi sentul tu.... tapi burger bakar dah ada dimerata rata.... cuma rasa jer berbeza.....

pha is said...

baru je lpas makan burger bakar.. heheh

Eyriqazz said...

nampak sedap..dekat pula dengan rmah..boleh terjah ni..

Izwan Wan said...

sedapnya burger bakar...lama tak makan...

Mimie said...

sedapnye burger bakar

Myra Jay said...

Wowww!! terliur :D

are_lin@yu said...

femes emes dah kan burger bakar..hihi

Ema Blog said...

tak try lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang