thumbnail

Wednesday, December 26, 2012

Family Day Atan & Co




Kejap ye kejap...tengah pilih gambar, tengah belek gambar sebab gambar baru dpt pagi nie!
Banyak yang nak dicerita banyak benda gembira tapi hampir tak terkata.
Ehh...yang pelik nyer 4 hari cuti ni langsung tak rindu kat blog!Ajaib nie..hehehee..mgkn sebab happy sgt kot :)
Ni semua family belah abah tau, tu semua sepupu sepapat saya pakcik-makcik saya tu,adik beradik abah kan ade 13 org (dah kurang sorg, umi kan baru meninggal hari tu..)

Kejap ye..kejap lagi saya ke rumah kamu kamu sekalian!


nota kaki : ade insan baik offer ku PB (Premium Beautiful) dan ku akan promotekan kemudian ye..

50 comments:

♥ Wina ♥ said...

best best!

MizzTina said...

best btl ada family day..

Fiza Rahman said...

Meriahnya.

mrs puex said...

1 big hepi family..

PB..owhh..ku berpantang dgn PB..mmg ohsemm..cume x pnh up psl PB kt blog jek..huhuhu..

Anum said...

salam sis
meriahnya

SSulieana said...

tengok muka semua org dalam gambar tu pun dah tau betapa happynya semua orang...hehehe

Kakcik Nur said...

Seronoknya dapat berkumpul begitu. :)

Ratu Hatiku said...

Look blue! Best :D

Kakzakie said...

Wahh... seronoknya berbaju biru. Siapalah yg sponsor baju agaknya..

anie said...

nampak blue sumernye.......
sonoknye ramai2 kumpul camni...

baby lydia said...

besh kn..dpt kumpul rmai2..!!

ieda said...

wah best nie .. dah terbayang keseronokannyee ;)

Myra Jay said...

Serba biru.. sejuk je memandang :D

4feet8 said...

Ni family day ahli keluar berkumpul atau family day pejabat? semua nampak mcm rapat je..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Semuanya nampak biru ...:)

nik ros said...

bestnyer. semua pakai baju kaler sama :)

LydSunshine said...

Saya pun selalu jugak ada perasaan tak rindu kat blog tu bila tgh bizi. Heheh. seronoknya family day.

Hanis Azla said...

mmg terserlah keseronokan semua org.. serba biru lagi,.. cantik..

Qhaifa Nur said...

geng biru gitu...
meriahnya hingga tak terkata he..he..

Nieyl said...

wah~best nyer....

Amanda Suria said...

bestnya keluarga besar..

Cik Awin said...

meriahnya...biru je...dah macam ombak laut ;)

Asyifa Mustaffa said...

bestnya dpt kumpul ramai2 gitu...~ meriah !

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..meriah..

faraherda.razalan said...

Peh! Sy tak nah ade experience Family Day mcm nie...

NM03 said...

sonok tgk family kau noks.. meriah gitu...

aku dah lama tak lepak santai ngan sepupu sepapat.. memasing tak kena timing katanya

ha? PB??? nak nak nak

hahahaha

PM aku skang

hehehe

Daddy Ziyyad said...

meriah gila!! best..

siap ada baju tema..:)

mamyharraz said...

meriahnya u olsss ;)
next citer pleaseeeee

Mia Kassim said...

meriahnya family serba biru.....

[PCL] said...

meriahnya..family sy thn nitak buat la plk.

MrS. F!zA said...

big family n happy family.. saya nampak biruuuuu

Farah Shamsudin said...

best betol ade famly besar nii.. seronok bila gathering kan.

mama leen said...

jeng jeng jeng... izwa.. bila nak jumpa ni?.. hehe

kiera'sakura said...

lagi best bila boleh buat shirt pakai sesama kan. perasaan dia lain hihihi

Tina Othman said...

bestnya

ramai family members dapatlah buat family day kan

Hanif Idrus said...

Family besar!!!
meriahnya!!

Si Matatajam said...

Bestnya wat family Day camni..meriah tu,,

intanfirdaus247 said...

seronoknya ada family day!

Dee said...

wow..kaler baju mcm warna PKR..hihihi...

tapi best bila dapat buat Family Day bersama relative..

HeNRieTTa JoSe said...

Sportingnye....semua pkai bju sama.....sgt sweet....

Fadilah Aziz said...

memang sporting semua pakai sebijik biru laut, so sweet...bestnya:)

~Beb~ said...

ya ampun sonoknyeee.. ramai plak tu

ashra said...

wow.sgt sporting.x sbr nk dgr cite
cepat up ye izwa.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

birunya (",)
meriahkan ramai-ramai
ayah saya pon adik bradik ramai 10 orang

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh meriah gitu :)

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...seronoknya dpt bersama2 semuanya...:)

Remy hazza said...

bestnyer.....
meriah....... satu kaler jer...... bestnya kalau dapat kumpul ramai2......

sal ya said...

biru semuanya...

Ema Blog said...

meriahnya..dah agak pun tadi hari keluarga ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

meriah jer nengok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang