thumbnail

Friday, December 21, 2012

Food..Food..All The Time!!


entry tertangguh ye...













Concorde Inn KLIA, Sepang memang KAYA dengan makanan!All the time.....
Berpeluh la kalo nak mkn semua!Sampai ke tahap dah tak lalu dah nak makan makanan hotel last 2 weeks tuh!Menggeletar tangan nak balik masak sambal tumis!
Tak bleh tahan...memang tekak melayu kampung habis la aku ni....


nota kaki : entry carca merba sebab mood pun ting tong..kerkerker...

40 comments:

Anum said...

sedapnya sis

AdaM Hawa said...

sedapnya yang daging panggang tu.. huhuhu.. terliur sudahhh..

~aYu~ said...

makanan kat situ mmg byk.. time kursus kat situ thn lepas turun 1 jam awal sbb nak makan sume.. haha

Aisy Nasiha said...

wah...semuanya nampak sedap.. boleh padat perut kalau ke sana ..

Fiza Rahman said...

Arghhhhh...lapar.

ieda said...

perghhh macam2 ! .. ;)

MizzTina said...

terus lapar.. :(

abah khalisha said...

Makan-makan dan terus makan

baby lydia said...

suke desert -.-

Myra Jay said...

Bila tengok entry makanan ni, perut yang kenyang jadi lapar :D

izzah said...

bkk2 jer trus nmpak makanan..sedapnyer...berdondang sayang plk perut ni....

ashra said...

hehe..nape mood ting tong ni.

sedapnyeeee....belum sarapan ni.lapa jadinye..

LiNda said...

banyaknye makanan..tapi pling suke desert..fuhhh :)

mama leen said...

puas makan.. :)

SURIA AMANDA said...

x leh tahan tgok makanan ni semua...ko kijam la nok..hhahaha

Aziela said...

Aduhaiii...dah lama sungguh x makan food spread mcm kat atas nie...

Qhaifa Nur said...

wow..bestnya

Kumbang Jingga said...

patut mcm pernah nampak..concorde rupanya..makanan concorde memang terbaik

Eye_nee said...

laparrrrnyaaaa....

Rara Nasiha said...

menggodanya makanan ni semua. :)

Ratu Hatiku said...

Wah....meriahnya dengan makanan..... :D

Izwan Wan said...

penuh dengan makanan..sedap giler..

Dunia Wilma said...

Sedapnya ^_^

Kakzakie said...

Segalanya menggoda mata dan lidah kakak. Dapat satu pun jadilah..

Asyifa Mustaffa said...

meriahnya makanan...!

faraherda.razalan said...

Bila dah byk mcm ni, pening pale nak makan yg mane.

pena rozie said...

Best ni menternak lemak. Hehehe......

Nooriah Abdullah said...

terbaikkkk lah hidangan kat atassss i likeeeeee

Mia Kassim said...

Banyaknya makanan....sedap2 lg tu

4feet8 said...

main dishes hari tu mee bandung eh..? sb yg lain nampak mcm sampingan..atau pun byk lagi..?

intanfirdaus247 said...

tudiaaaa..mau meleleh ayaq liuq nih ..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Menyelerakan semuanye..yummeh..^^

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...tengok jer dah tahu mesti sedap daging panggang tu...:)

Kesuma Angsana said...

fuh mmg terliurlah tgk

Ema Blog said...

kalau kat hotel..belasah semua...hehehe

Si Matatajam said...

Meriahnya makanan...terlioq M kat sini

IntaNBerliaN said...

banyaknya mkanan... sedap plak tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gulpppp...telan liur lagi!

Myra Jay said...

Meriah dan terliur ;D

nik ros said...

sedapnya..terliur :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang