thumbnail

Thursday, December 20, 2012

Lapar!!


Nasi Goreng Kampung Pedas!!

Teringin yang atas tapi apakan daya sekarang hanya mampu makan di bawah ni je!

Bahulu Kampung..nyummm nyummm!!

Bahulu pun sedap jugak..kenyang pun kenyang gak!kan..kan...kannn :)
psstt...rase mcm nak kene start diet balik ni..kekekekee...diet mcm YO-YO je ku nih!


nota kaki : takut tgk penimbang!!

24 comments:

mama leen said...

nyum2... izwa.. nak pakai PB free tak? hehe.. nak email.. :)

Nieyl said...

sedap nyer akak....yumyum....

Wana Owen said...

takutttt jugak nak naik penimbang.risau sangat!=p

SumeSakan said...

amboi sampai takut tengok penimbang neh...heheehehhe...kena wak sorok ahh gituh...hehehe

nur anis said...

nasib baik baru lepas lunch..kalau tak kompem krok krek perut ni tengok gambar makanan akak..:)

Kesuma Angsana said...

rasa lapar lah pulak

NM02 said...

saya suka bahulu






sekian :)

Chekgu Azrine said...

suka jgk bahulu..hehe

Aziela said...

Nasi goreng kampung tu sangat menggoda...Aduhh...nak kena diet juga akak nie Izwa dear. Anyway, baulu tu kalau cicah air kopi atau milo, mantops ohkey.

maszmadi said...

sedap..... feberet my lil princess nieh... kat umah ada sebalang utk dia sorang jerk.. hehe

Sidratul Muntaha said...

lapo aku blik tgk bauhulu..
nom nom nom

Nazayiena said...

Kuih bauhulu pun sedap jugak cicah ngan air teh o....

~aYu~ said...

suka bahulu tu...

faraherda.razalan said...

Sodap!! Sy tak heran penimbang. Persetankan. Heeee~

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. harap2 baulu tu adalah jugak taste nasi goreng kampung.. he..he..

Amanda Suria said...

ada aku kisah pasal penimbang..janji badan mak menten..

abah khalisha said...

wah sedapnya nasi goreng..tgh hari td pun pekena nasi goreng..hehehe..

p/s selalu ke sini rupanya tk pernah follow blog ni..sorry..tp skrg dah follow..peace!

Marya Yusof said...

Lama tak mamam baulu! Diet tak semestinya tak makan kan...hikhik

♥ Wina ♥ said...

bahuluuuu...Kira suke sangat!

Cho Zila said...

bahulupun sedap..

Myra Jay said...

Sama la kita ni, DIET hanya dimulut.. huhuu bila la nak bersungguh ni tak tau :D

ashra said...

huwaaaa......nak bahulu tu...

Mimie said...

mcm2 ada..nyum nyum nyum

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

qalief suka bahulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang