thumbnail

Wednesday, December 05, 2012

Mini Me with Fesyen Baru Okey!!


Sufiya Irdina & Syahmi Irsyad

fesyen ape ni dikkk?pfftttt..........

Yup...ramai cakap sama mcm aku!
Dan....ramai jugak ckp kesian kat abah diaorg sebab takde muka abah!Hehehee...
Tapi...dua-dua anak abah..so fair la kan? :)

Sufiya sanggup pakai tudung mase pegi kenduri ahad lepas, dengan keadaan panas giler pun dia tak buka tudung tu..
Ko ade pakai tudung dgn baju mcm tu??Suruh tukar baju pun tak nak sebab baju tu dia yg pilih sendiri, aku ni siap ckp "pakai baju ni mane boleh pakai tudung!nak pakai tudung kene pakai baju lain!" 
Dia?selambe badak je terus naik kereta....fengsan mama dik...


nota kaki : nmpk nyer skrg mama kene shopping baju adik yg baru la kan kan kan?yg lebih sopan :)

48 comments:

azam said...

Comel... Dah besar memang suka melaram la

Amanda Suria said...

nama pun budak kan...bila itu yg dia pilih..itu jugak la yang dia nak...dua2 pun comel..

Anum said...

comelnya

mama leen said...

hehe adik ni..

mrs puex said...

muka kakak aireen x mcm muka mama..rmai ckp mcm muka papa..hmmm..nnti nak soh papa pkai tudung la..nak tau same x muka aireen pkai tudung ngn papa pkai tudung..hahahaha.....xde keroje tu namenyee..

beta kupu said...

heheh...memacam perangai budak kan. tp pandai ape dia match kan tudung & baju polka dot, cuma seksaiii skit, mama je yg xtau! hehe

Kakzakie said...

Sufiya nak matchingkan dgn baju polkadot dia. Oklah panas tak payah pakai payung da ada tudung kan Sufiya. Tak kisahlah....

Mrs Lurve said...

yg dressing no2 tue comel...sedondon tudung dgn baju

♥ Wina ♥ said...

ahahahhh comel!

Kira pun hari² mintak nak pakai tudung..habis tudung mama dia kerjakan :)

intanfirdaus247 said...

comei sufiya pakai tudung..hehe..cute gitu

Mia Kassim said...

dia nak matchkan dengan tudung polkadot tu...hehe

MAZLIZA ABD RAZAK said...

he..he...
dah tak boleh pakai baju yang nampak lengan dah.

~Beb~ said...

hahahhaha comel laaa si adik ni nye gaya. ha ah due2 muke ko. mkn hati abah nye.

zie marziah said...

matching la tudung ngan baju..tang ketiak je x padan hehehe
ape2 pun adik tetap comel..abg ensem la:)

siti fatimah said...

tak pe, janji dia dah rasa nak pakai..BTW comey..

Outbound Malang said...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.

ieda said...

alah2 .. irdina tuu comelnyaaaaaaa
dah betudung lagi comel .. ;)

mamyharraz said...

dua beradik ni mmg comel .
pakai apapun dik awk nampak comel :)

AyueJean said...

Hehehhehe....
match pulak tu tudung dengan baju seksinya tu..... =D
Budak kak.... Dia cakap nak baju tu, baju tu la yang dipakainya....

missSenget said...

comel..

kecik2 dah nk pakai tudung..
kite dulu smpai sekolah dah besar pn kene paksa pakai tudung..hihi..

Farah Shamsudin said...

hamboih.. pakai tdung.. comey lottey gituu..

eLL said...

sufiya nak sama dot-dot tudung ngn baju la mama~

seksinya bibir dorang...

Aziela said...

Iyerlah Izwa. Sama sungguh2.

fiza said...

Comel ☺☺

♥MAMASYAZA♥ said...

comel aje

Zana Ariana said...

Dua2 comel..kecik lg tak pe, suka aunti tgk..tudung mmg match dah ngan baju , pastu cekci nampak tiak..hehe

Nooriah Abdullah said...

comey je jua2 like mummy and daddy hee

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...dah besar rupa2nya kan...;)

Dunia Wilma said...

Comelnya dorang dua nie ^_^

jeBateja said...

Alaa...comei nya model 2 org ni...anak sape lah ni.....anak bapak jawap ibu nya....ahakz

man said...

Comelnya..hehe

Papa Mifz said...

Tak kisah lah rupa siapa, janji comel dan handsome kan ;-)

MrS. F!zA said...

macthing ape kn tdung tu polkadot sama baju..sofiya pon tahu tu sbb dia tk heran wp kata tksesuai..ekeke

MizzTina said...

alorrr, comel je..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comelnyer 2bradik ni

abah khalisha said...

fesyen pokka dot

Puteri BeriBiru said...

comel.takpe bab baju nnt dia besar sikit dia phm.bab tudung dia dah tau dan rasa ingin nk pakai tu patut kita galakkan.

munna said...

comelnya diaorg berdua....sama mcm yasmin skrg ni nak pakai tudung je... tang baju nak pakai dress tapi bertudung....

RuMaH TuA said...

cumil! Cumil! Cumil!

sal ya said...

kena cari yang sesuai dgn tudung. okay la kaalu dia nak pakai tudung kan...

ashra said...

Alahaiiiiiiii......cumelllll bangat....hehe

Nur farahiza said...

mmg comel la dye kak , mmg mcm muke akak

Kesuma Angsana said...

comey sgt2

Aei Amrun said...

comel..bagus la pandai pakai tudung..nnt mmg kene belikan baju baru yg tak nampak ketiak..hehe

salam perkenalan yer...

Novelgurl said...

Ala seksi2 gitu..hahaa..comel r.

Maria Menado~ said...

anak bauh saye pon suke pakai tudung... dia tak akan tggal tudungnya. hehe~

QasehnyaRania said...

comelnya anak2 akak..terhibur rasanya kan..
tak pe pelan2..janji irdina mau pakai tudung..

Mimie said...

comel je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang