thumbnail

Thursday, December 27, 2012

Penyakit M


Penyakit M dah melanda diri ini..mungkin kah kerana mood masih bercuti?Mungkinkah mood hujung tahun?Mungkinkah mood tengok office yang kosong?
Aduuuhh...nak bercerita tapi tak tercerita!

Mcm mana nak mula?Mcm mana nak bercerita?Ke nak tunggu thn depan baru bermula semula dengan mood baru?Huh...!

Banyak sungguh entry tertangguh ni dari park kursus dgn abg Nara, sehingga ke cerita A'Famosa Melaka!Aduuhhh...bagaimana nak mula?


BTW TQ to Nuffnang coz bagi ku BE baru dan menarik semula 1 lagi BE yg lain..semalam ade 2 BE hari ni dah tinggal 1 sahaja..ape nak buat?itu je rezeki, alhamdulillah jugak!


nota kaki : aci dak kalo hutang dulu semua tuh?serius takde mood nie.....

33 comments:

Anum said...

selamat pagi
singgah kejap :)

4feet8 said...

penyakit m sy pun melanda bila meja kosong n taktau nak buat apa.. semua kerja dah siap..tapi jumaat masih ada.. hadui..

SURIA AMANDA said...

minggu ni nuffnang baik hati banyak bagi BE...wake up nok...jgn malas2..cepat ...

Kakcik Nur said...

Panggil cepat En Mood tu supaya datang bertandang sebelum dia lari lagi jauh... :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

mama leen said...

langsung tak paham BE ke apa.. hehe.. izwa bila free?? nanti balas email yek..

SYANI said...

Kalau dilanda Penyakit M, rilax dulu.. tunggu mood datang..hehehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhuhuhu..kena dapatkan balik mood tu....

Ratu Hatiku said...

Betul tu hjg2 thn nie mmg penyakit M menguasai diri..hihihi...

♥ Wina ♥ said...

nak baca cerita pasal A Famosa sbb plan nak pegi sana!!

Fiza Rahman said...

Tahniah. Take your time. Tapi jgn lama2. Nanti 'M' berkuasa plak ☺☺

Nieyl said...

Rezeki...jgn ditolak...hihihi
hepi working...

Jemarisuri said...

salam ziarah dan kenal drp js...
hurmm kalau ada penyakit tu nk wat camne kan...pushhh pushhh...hihi..

dh follow sini jugak...^^

mamy harraz said...

alahai yang oii jgnlah 'M' sbb nnt ai keboringan hehe

cepat apdettt!

:)

izzah said...

tahniah...moga bertambah2 rezke ujung2 tahun ni yek =)

Daddy Ziyyad said...

semoga 1 Jan 2013 dah tak M dah...ekekekeke

mizz miaizzati said...

mood ujung taun kot..kalau camni kena amik cuti gak tuu hehe

faraherda.razalan said...

Heeee! M mmg satu penyakti yg takde antibiotik.

=p

Qhaifa Nur said...

penyakit M tiada buat saya...tiada n3 yg tension he..he...

ieda said...

alhamdulillah ada juga dikk
rejeki nie x leh dijangka kan ;)

Mia Kassim said...

rezeki di hujung tahun.....(^_^)

ashra said...

mood akhir tahun... =p
wahh.rejeki ya...

nur anis said...

tahniah kak..:) rezeki...

Farah Shamsudin said...

samela kitee.. penyakit M ni banyak skang ni.

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...tahniah murah rezeki ni...:)

pena rozie said...

Banyaknyer.....

wan nurul hezrina said...

singgah petang jumaat=)

Remy hazza said...

mood takde takpe,... tapi mood rezeki sentiasa ada... alhamdulillah......
remy bila ler nak merasainya.....

iietamalek said...

alhamdulillah

MAZLIZA ABD RAZAK said...

WAH...BANYAKNYA BE
TAHNIAH (",)

sal ya said...

penyakit M ni sentiasa ada.

Ema Blog said...

dah terjebak pun..seminggu yg lepas

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah..saya pun dlm mood cuti lgi ni huhu

Cinta hazanis said...

banyaknya sis.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang