thumbnail

Tuesday, December 11, 2012

Sakit Hati!Sakit Jiwa!!


Sakit jiwa..sakit hati bilamane hati berkobar nak update blog sekali boleh pulak album picasa penuh!Ditambah pulak wi-fi yang berkelajuan agak kejap laju kejap hilang signal...

Kelas yang habis pukul 11 mlm menyebabkan bantal lebih enak dipandang dari ipad ni..hehehee...ditambah pulak waktu mlm wi-fi hotel langsung tak boleh disurf!grrr....

Sape boleh bagi link utk buat album picasa yang lain??



nota kaki : bengkel hari ni full till 11 mlm lagikkk.....kroohh...kroohh....

38 comments:

Maria Menado~ said...

wah.. panjangnya waktu bengkel.. goodluck mrs eady~~

Anum said...

x pe sis ada kawan2 yang jadi mcm tue
try lagi ok

Kakcik Nur said...

Izwa cuba ikuti tutorial yang Qasey Honey buat tentang album web picasa tu...

Pen Biru said...

sy pun x pnh guna album picasa tu. smua pic sy kecikkan guna picture manager pastu upload cm biasa je..

Cik Awin said...

pack program smpi ke malam ye...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu kalo gitu jadi...mmg spoil mood org je kan...

baby lydia said...

slmt berbengkel... @_@

intanfirdaus247 said...

sabar ye..tapi memang buat kita x ada mood kan kalau jadi macam n

Cho Zila said...

harap dah settleler yerk.. memang sakit jiwa dibuatnyer
berbengkel dulu nanti senang settlekan.

Fauziah Mohamad said...

http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html

zie marziah said...

bengkel ape tu samapi kul 11?kalau sy awal2 dah zzzzzzz

Nasuha said...

sabar2... :)

wantie said...

kena jugak. dah contribute blog. tapi dapat 1 gb jerk. pas tu kena lagi. dah naik nyampah..

tak try lagi utk extra storage album picasa tu.

~Beb~ said...

huuu net klu mslh mmg mati akal! ahaks

♥ Miss Hearty ♥ said...

bz jgk yer :)

Mia Kassim said...

wah panjangyang bengkel...orang bagi ceramah tu tak mengantuk ke...hehe

QasehnyaRania said...

sabar je la..

selamat berbengkel akak ;D

Wak Gelas™ said...

wak pon X pakai picasa jugakkk. uuhUU

Qhaifa Nur said...

ingatkan bole hiburkan hati dgn tenet, rupanya oh tidak...

Papa Mifz said...

kalau signal internet tak laju mmg boleh bikin pening kapala kan...huhu

NM03 said...

hamek.... boleh sakit jiwa weh!

Eyriqazz said...

sabar2....jom beralih ke own hosting n domain...

P.s : minta bantuan untuk Klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

wahida said...
This comment has been removed by the author.
wahida said...

mak aiiii, lamanya bengkel ko nok...x ngantuk ke?

Syira Qahira said...

salam,

kita upload biasa je, tak pakai picasa..huhu

ieda said...

akk pun upload biasa aje .. x lah pakai picasa nie .. hurmmm

harap2 ada yg membantu nanti ..

mamyharraz said...

cool down..takpe slow2 ye yang.
apapun selamat ber bengkel :)

sal ya said...

sabar je la.

Marya Yusof said...

Pernah jadi, cuba ikut nasihat Kakcik maybe boleh settle! Lovee ur familia picca too darling! :))

pha is said...

haha.. sabor je la..

ashra said...

Huhu..belum tahap samapi penuh picasa.keke.so tatau nak ajar cane link nye..hehe

Ema Blog said...

dia nak kasi rehatlah tu..hehehe

kayzie said...

bab ni mmg org tak reti nk tlg..hehe..

norli yusoff said...

kesian wawa....

Mimie said...

memg mood agak spoil kalo jd mcm nih

Si Matatajam said...

Alahai Sabaq ja la...

Remy hazza said...

lama nya ber bengkel...... mau penat nanti...sebab duduk lama.....

Mimie said...

sbr jela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang