thumbnail

Thursday, December 13, 2012

TQ Nuffnang!!


Thanks a lot to nuffnang sebab sudi bagi BE baru walaupun blog ni agak sendu minggu ni.

Mungkin sebab kelajuan wi-fi yg "sangat" laju disini atau mungkin sebab agak mengantuk kelas kursus habis sampai malam atau MUNGKIN sebab makanan disini terlalu banyak dan sedap sangat maka Ipad hanya mampu dipegang selama 15 minit sahaja...

Apa pun thanx again to Nuffnang sebab sudi bagi iklan Hotlink SOS Top Up untuk kegunaan dimasa kecemasan. Korang kalau nak tau lebih lanjut klik je kat iklan tu, bukan sebab nak dapat duit niii..tapi udah tak mampu nak letak gambar disini, letak penerangan disini akibat kekangan waktu dan situasi..ampun!!

Atau kalau minat dengan iklan Genting tu ke, Colgate tu ke why not just click je untuk tabung Syahmi Sufiya..heheheeee.......gurau je!! :)


nota kaki : dah hari ke-4 disini tak larat dah nak mknnnnnnnnn........ngeee~

50 comments:

Anum said...

tahniah sis

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH,REZEKI TU..^_^

Cik Rongoks Ika said...

tahniah . weeee ~

Cik Awin said...

alhamdulillah ...rezeki...

Mia Kassim said...

alhamdulillah rezeki....

Jue Jaynee said...

hihiii rezeki :)
jue sedih..bertukar status ke non...pelik..

alhamdulillah..rezeki akak... :)

intanfirdaus247 said...

alhamdulillah..rezeki....:)

Amanda Suria said...

KALAU AKU JADIK KO....AKU MAKAN JER..LARAT X LARAT..MAKN TETAP MAKAN NOK...PE KATA KO BUNGKUS UTK AKU...HEHEHEHE...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tahniah

Nieyl said...

Rezeki...rezeki... :)

Syaz Blackrose said...

huhuhu bestnyer.. nak gak...

Knor said...

alhamdulillah..rezeki

cheqna said...

i pun sendu gak kak huhuhu

AdaM Hawa said...

wah! bestnya.. tahniah.. rezeki..

Fiza Rahman said...

Tahniah. Dah lama tak dpt BE...huhuhu...

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. semoga terus dimurahkan rezeki.. selamat makan2 ya.. he..he..

Syazana Zainn said...

tahniah :D


dah lama tak bukak nuff saya tu :p

SiS NaD said...

Salam Kak...

Tahniah... Moga2 dapat lagi untuk bulan2 seterusnya... (^____^)V

wahida said...

Alhamdulillah, rezeki masyukkkkk tu...

Qhaifa Nur said...

alhamdulilah...
tahniah......

♥ Miss Hearty ♥ said...

tahniah sis..murah rezeki :)

Mimie said...

tahniah

munna said...

alhamdulillah.... tahniah dpt lagi rezeki

NM02 said...

tq nanang!






eh, tetiber lak. hehehe

Daeng on duty said...

Salam, kalau nak cuci-cuci mata jemputla jenguk-jenguk blog saya ada long sleeve maxidress & jubah cotton denim yang stylish leh pakai g pejabat, kuliah, atau jalan2 saje.

-->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

Tq ye:)

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady....murah rezeki yer..:)

diana said...

tahniah..murah rezeki..:)

ashra said...

Alhamdulillah..rejeki...hehe

Nur farahiza said...

tahiah kak

Golden Rose said...

nak try plak la t

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah...Tahniah

Si Matatajam said...

Tahniah..

Marya Yusof said...

Tahniah Mrs Eady!

Eh, tak try ke cara2 utk tmbah limit album picasa tu? Saya hentam je asal selamat boleh upload gambar smp muntah...hehehe

♥ Wina ♥ said...

masyukkk!

Hanif Idrus said...

Tahniah !!!!

Zana Ariana said...

Alhamdulillah..rezeki tu..ok akak singgah klik2 jg ni sis..:)

miz ruha said...

alhamdulillah... rezeki... :)

adyna said...

alhamdulillah ;)

man said...

Tahniah lah..sbb dpt

Dunia Wilma said...

Tahniah ^_^

Kesuma Angsana said...

wah tahniah mmg rezeki tu

Papa Mifz said...

Banyaknya ucapan tahniah diatas,hehe

ieda said...

tahniah dik!

Remy hazza said...

rezeki tu...tahniah!

Izwan Wan said...

tahniah..sama lah..dapat juga BE sos topup...

Mimie said...

alhamdulillah rezeki

Myra Jay said...

Tahniah ye :D

Myra Jay said...

Dah klik IKEA (jgn publish ye)

are_lin@yu said...

wahh ahniah dear ;-)

Ema Blog said...

tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang