thumbnail

Monday, January 21, 2013

Grrr...Grrr...!


Grrr....grrr...grrr....

Gerammm...itu yang ku rasa!Bukan salah sesiapa tapi salah sendiri..
Mane ntah e-mail barang yang ku beli, mane ntah laman web barang yang ku beli semua ku lupa...boleh?
Grrr......geram kat diri sendiri..

Yang bertambah geram barang tu ku beli tu untuk incik hubby sebenar nyer..iskk...geram lagi..Jenuh la ku check satu per satu e-mail termasuk yang beratus dalam trash bin, dah jenuh ku buka 1 per satu history internet ku..grrr..ku beli bln 12 bygkan betapa bnyk nyer history nak ku buka...grrr..geram...

Akhir nyer tetap tak jumpe..iskkk...terus call incik hubby mintak simpati..hehehe...
Dia senang jek "takpe la b anggap je takde rezeki, nanti kalo ade kiter beli lain"
See..orang lelaki senang, simple tapi hati perempuan mane nak puas kalo takat cakap mcm tu, tetap tak puas hati tetap gak nak cari..hurmmm...

Isshh..banyak mkn semut ke aku nie??


nota kaki : terus blues isnin aku hari nie...


34 comments:

Anum said...

x pe sis cuba cari slow2

Mia Kassim said...

Kdg2 benda tu depan mata kita jak tp boleh2 x nmpk sbb dah panik kan....awak pelan2 cari....

Farah Shamsudin said...

slowly cari dear. kdang tuu memang kite dah nampak pn, tapi time nak tuu, semua pun tak nampak.

Eye_nee said...

selalunya bila dah mengelabah mcm ni benda yg ada boleh buat kita tak nampak...ambil masa bertenang...dah tu try cari semula..ada rezeki kamu...adalah tu nnt..tak pun...kena lah terima kata2 suami tu....

Fizalinolie said...

Aduhai! Siannya. Tapi kan selagi x dpt selagi tulah x puas hati. Fiza pun sama. Cari pelan2 ek! Ada tu...

sudipVSsenduk said...

bila betul2 nak, memang tak jumpa kalau dicari... tapi bila tak nak, terjojol2 benda tu depan mata kan...

tak pe, cari slow2

Qhaifa Nur said...

bila mengelabah semua lupa...selalu begitu...

faraherda.razalan said...

Mmg le. Sy pun mcm tu. Byk benda tak organize g nie.

♥ Wina ♥ said...

alahai..geramnyee!

sabar..sabar x elok marah² ngeeeee

Nieyl said...

lelaki mmg senang aje..
kite perempuan nie lain ckit...benda sekecil zahrah pun....bagai nak pecah kepala pk..hihihi~

NM02 said...

urat kau dah byk putus noks

Ratu Hatiku said...

Kdg kalau kita cari tu mst xjmpa...xpelah esk2 jmpa lah tu...
Samalah kita pun monday blues yg melampau..hihihi

Gieyana said...

X per, pelan2 cr..mn tau leh igt..:-)

Daddy Ziyyad said...

entah2 dah delete tak?

HeNRieTTa JoSe said...

moga dapat jmpa emel tu secepat mungkin....AMIN....

Aida78 said...

iss banyak mengoder ni...

::EIDA:: said...

hikhikhik..ade tu,, biasa lah cari dlm keadaan yang kelamkabut , memang tak jumpe. slow slow cari yeeeee

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...kesian nyer x pe slow2 yer...:)

jeBateja said...

Waka...waka....dah delete lah tu.....ahakz

ieda immi said...

hurmm biasanya org lelaki nie dia x nak serabut kan kepala dia .. soo best words is that .. last kita kena terima gakk kan ..

x der rejeki huhu

wantie said...

buat seach mail pun tak jumpa jugak ke?

ntah ntah terdelete pe. pelan pelan k. nanti jumpa le tu

Qaseh Suhaida said...

kdg2 kalau kita tgh mencari2 mmg xjumpa....bila tak cari nnt jumpalahhh...

sabar.....relax dulu....bila dah tenang cari balik pasti jumpa nnt.

mulakan dgn Bismillah masa nak cari...good luck ye

mrs puex said...

grrr..lawokk siott..

LYAfrina said...

itulah..mesti kt ttp rasa terkilan kan..lg2 kt belikan sesuatu y istimewa utk husband. maybe terdelete... atau... msk spam.. eyhh.. x reti gak, camner leh ghaib.. xpela.. pasti ada hikmahnya.. mesti ada y lbh baik.

Cikgu Ma said...

ahhaha..ok...ikut jerr cakap incik hubby tu...x derr rezeki..hehe

Aisy Nasiha said...

Hehe..mcm saya juga ni.. Sepanjang hati cari cd penting tadi..last yg jumpa ialah suami saya...dia cari kejab je..

Lulu Caldina said...

haiyohh..

tenangkan diri, lepas tu fikir.. baru mulakan carian semula.. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ke..... dah terdelete nie?? huhuhu

ainnoraini said...

semoga dipermudahkan...
kene cari dengan sabarkann...kadang2 benda depan mata tak nnpk.. pernah jugak terkena..

AdaM Hawa said...

relaks2 dulu.. tarik napas.. InsyaAllah.. jumpa nnt..

Nini D.. said...

teman selalu jugak ada masalah nih...gamaknya teman makan bulu dobot byk sgt kot ;)

KesumaMaruku SueQistina said...

Singgah baca & follow untie ye

Remy hazza said...

he3...dah jumpa ke belum..... ke tgh cari semut yg telah dimakn tu kak....

Mimi Azirah said...

hahaha...mesti tension kan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang