thumbnail

Friday, January 25, 2013

Kerja ke Cuti?


Anda kerja ke cuti?Aku kerja..hehehehee...
Macam biase kami ni suka bercuti time orang bekerja & bekerja time orang bercuti :)

Esok, lusa, tulat tak sure lagi ape program..nak berjalan ke nak bercuti ke tak sure lagi.
Kalo jadi pun tanpa merancang..bangun pagi agak-agak nak ke mane situ la tujuan kami nanti.


nota kaki : hari ni lepak relax je kat office sebab bos xde..ngeeee~


17 comments:

nea lopah said...

saya kerja...hehehe. tapi boss tak ada. santai pejabat ^_~

Mia Kassim said...

Saya pun kerja.... :P

Anum said...

saya keja sis

Kakzakie said...

Kakak kerja hari ini dan esok pun kerja juga half-day.

Amanda Suria said...

aku kerja nok...boss meeting..memandangkan secretary cacat kaki...makanya disuruh relax..huhu..

Nieyl said...

hehehe~nieyl pun keje gak arini...:)

♥ Wina ♥ said...

I keje hari nie...half day :)

besok nak gi potong rambut anak beranak, pastu masak, makan, tido, makan, tido, makan, tido...eyh??

ngeeeee...

AdaM Hawa said...

saya keje.. hehehe.. opis cam di langgar garuda.. x de orang.. kikikiki..

jeBateja said...

Tunggu lah den jadi bos hang....ahakz

wantie said...

kojer gak

~AmyLiana86~ said...

keje jer..tp malam ni balik kg..hehehe

Qhaifa Nur said...

kerja...
anak-anak pun sekolah...

Aziela said...

Kerja juga, tapi jadual memang padat.

Cik Awin said...

keje kak....esok keje, lusa cuti , tulat keje juga ;)

::EIDA:: said...

Hari ini ida bekerja TAPI tak de kerja. Seronokkkkkkk

Mimi Azirah said...

kerja...

Remy hazza said...

kerja kak..... smlm pun kerja.... tapi best...dok sorang2 kat opis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang