thumbnail

Tuesday, January 22, 2013

Pakwe Baru!


me with pakwe baru

Hari ni super duper busy!!
Ini pun berehat sekejap sebelum smbung balik berlatih utk jadi pengiring, esok ade MOU majlis perasmian kat M*R* ni...tetibe terjadik pengiring sebab menggantikan org..

Mase take 1 hour rehat tu sempat la pegi kejar pakwe baru ni kat Busana Mall tu, ade majlis perasmian peraduan Mr.Potato. Dengan berani nyer panggil Zizan utk bergambar..hehehe...

Sori mr.hubby, u tau kan i memang minat giler kat Zizan ni :)


nota kaki : esok saya BW okey!Ptg ni ade MOU lagi nie...

55 comments:

Kesuma Angsana said...

amboi menjeleskan kite yer

Eye_nee said...

hamboiiii kemain lebar senyum ko yer...:)..

Sue PeLik said...

hurm, tuh saya punya jugak! huhuhu

ros_reeza said...

ok,nasib baik zizan.. tu memang bukan pakwe saya.. hahhah

Fiza Rahman said...

Kirim salam kat pakwe baru tu ye.

Mia Kassim said...

glemerlah ko lepas ni...gambar dengan artis....hehe

ashra said...

eh.selambe je bgambo dgn pakwe kita
hahaha.tak aci.

Qhaifa Nur said...

femes zizan sekarang...
sporting juga dia ni...

MizzTina said...

pewitttttt

ainnoraini said...

ehemm..ehemm..

MrS. F!zA said...

auummmmm!

eLLy said...

Pak we baru hensemmmmm .....

♥ Wina ♥ said...

I like!!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

puyyo..
amek gambo ngan org kg kite yer.. heheh

wantie said...

pak we baru yang memang glamour. di sukai ramai.

Dee said...

ok..i jeles..hahaha..

mrs puex said...

vavavavaaaaa!!!

Nooriah Abdullah said...

cam kenal je pakwe tu heheeee akak pun minattt dgn pakwe ni tapi sayang tkde gambar

Anum said...

wow

Daddy Ziyyad said...

wow!!

Aziela said...

Kagum akak. Gigih sungguh Izwa.

faraherda.razalan said...

Agak-agak, tinggi tak Zizan?

Zana Adieyza said...

wah, ada bf baru eh?? hehehe

Kakzakie said...

Wah... senyum pun dah meleret Izwa...

Ema Blog said...

jeles i..

HeNRieTTa JoSe said...

fuyoooo...pkwe baru....rietta jnis yang pemalu...biasanya curik curik amek gmbo...nk bergambar mmg xla...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

fuiyoo..kacak la pak we baru ...hidung tu mahal... :P

kiera'sakura said...

kemain rajin dia mengejar hhihihi

the malay male said...

glamor lah

sudipVSsenduk said...

ada rasa mcm nak tarik idong zizan tak?

NM02 said...

abang zizan!!!!!!!!!!

ai suker kat yu...

gdsbnga said...

Hensemmmmnyeeee pakwe baru youuuuu :p zizang sekarang dh kaya patut dah boleh kawin dah kannnn ? Hihi

dayah ismail said...

wah zizan..suke2..hehe

mama leen said...

mak jeles nyahhhh

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...sukanya dia dpt bergambar dgn zizan...:)

Syira Qahira said...

salam,

haha cik abe dop jelous ke?

hensom ..haha

AdaM Hawa said...

hehehe.. sweet ar zizan.. :D

Aida78 said...

huhuhuhuhu...jelesnya...

Amanda Suria said...

sure x tido malam teringatkan Zizan erk..

~aYu~ said...

cam kenal je.. ni abang klon UAI yer... wah.. jelesnya dapat gambar dgn retis ni...

wahida said...

kalau dari segi lawak, aku suka Johan lagi...tapi kalau dari segi rupa, Zizan la menang...hahaha...

Cho Zila said...

amboi22.... sukanyer dia..

kayzie said...

wowww..bergambo dgn pengacara 'sama tapi bukan dia'..hehehe

munna said...

alahai ... zizan..... jelesnya

Papa Mifz said...

bertuah lah dapat bergambar dengan maharaja lawak...:)

Qasey Honey said...

wah bestnya..jeles u ade pakwe bru tu..kayo tu..hehe

[PCL] said...

wah !..dgn retis rupanya, mesti ada sikit jeles...kalau bg sy lah :)

Amy said...

Hamboi!!!!!...hamboi!!!!....hamboi!!
termentanglah akak tak dpt jenguk internet n memgadap blog...tetiba udah ada bf baru...."nampak sama tapi bukan dia"....hik...hik..hik....

man said...

Mmg terbaiklah..hehe

mamyharraz said...

hensem pakwe baru awk ;)

Remy hazza said...

best nyer...jumpa jijan.....

Farhanah Mokthar said...

wahhh bestnya dapat jumpa zizan.. jom singgah dan join peplum giveaway kat blog kita :))

Mimi Azirah said...

nk histeria jap

UmmiSyarni said...

zizan u!

Maria Menado~ said...

kawan saya pon minat zizan.. siap mimpi jadi GF dia lagi. haha~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang