thumbnail

Wednesday, January 02, 2013

Pertama utk Tahun Ini (2013)


Selamat Tahun Baru!

Malas nak cerita pasal azam sebab saya bukan jenis berazam setiap kali tahun baru, saya jenis berazam setiap pagi.

Flash back balik, tahun 2012 terlalu bnyk sgt memori indah belaka (syukur alhamdulillah..), menang percutian di sana sini tapi skrg sudah malas nak join mane-mane peraduan mungkin sebab mood tak datang lagi!Juga tahun 2012 pertama kali kami menjejakkan kaki ke luar negara & impian ke luar negara mungkin akan disambung lagi di tahun ini (insya Allah kalau ada rezeki & peluang).

Banyak benda baik berlaku di tahun 2012 dan saya berharap benda baik ini, kegembiraan ini, kebahagiaan ini berterusan sehingga ke penghujung tahun 2013.

Oh pagi tadi hantar Sufiya ke kelas 4 tahun (walaupun dia baru 3 tahun ++) terasa cepat sangat masa berlalu & sekarang ni Syahmi dah masuk kelas 6 tahun!Oh hooo...tahun depan dah sekolah rendah?Aduhhh....cepat nyer masa berlalu sekejapan sahaja anak dah membesar...sobssobss....

Perancangan tahun 2013 telah bermula seawal semalam & my ibu nak ajak bercuti ke Penang semasa cuti Maulidur Rasul dan sambung ke Thaipusam...hurmm....tak habis bincang lagi ni dgn adik beradik..

Eh ape azam korang?Malam tahun baru pun saya tido dengan nyenyak nyer sebab saya memang tak sambut benda-benda mcm nie...heheheee..orang bandar yang kampung la katakan!


nota kaki : tak sabar nak tunggu esok!!

39 comments:

SYANI said...

Selamat tahun baru... Saya pun takde azam spesifik tahun ni.. Kalau tetiba nak buat, terus je buat.hehehe

Nooriah Abdullah said...

akak pun tkde azam cuma nk jadi lebih baik dari tahun lepas maksudnya banyak amalan lah dah tua2 ni heee

Cik Awin said...

azam tahun baru? x de azam kot...redah je ikut perancangan ;)...sama la kita kak, mlm tahun baru tido nyenyak je, x de nak sambut2 tahun baru bagai...

bujal X said...

saya mahu aktif berblog semula~cun tak azam saya?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat tahun baru :)

mrs puex said...

selamat tahun baru iwa n family..ayg pon melepak sajee kt umah shah alam ni..melayan keluarga lgik baik rasenya,,lgipun tgh ank kecik ni nak pi kluar memalam mmg xde pekdahnye..kennn..:D

Mia Kassim said...

Selamat Tahun Baru !!!

pena rozie said...

Kejap jer mase berlalu sekarang.... Anak2 dah besar.

Nieyl said...

Masuk aje bulan 1..check celender dlu..bler lagi cuti...hahaha~ suke2..de 2 lg free cuti...

Hanis Azla said...

Salam Izwa..

Semoga setiap langkah dan perancangan kita untuk tahun ini akan diberkati olehnya.. insyaAllah..

NM03 said...

slamat thn baru!

aku pun tak suka berazam

tahun baru aku juga tido dengan nyenyak

tapi lepas tu aku lepak kedai mamak sbb anak ngan mak masa tu. hehehe

weh, aku pun berjahat nak ke penang cuti maulidul rasul tu

kalu jadi, kita jumpa di sana!

hahahaha

Nens Collection said...

sama ler ngn saya..tdo lg syokk dr g hegeh2 tgk countdown..hoho..

azam pon rotate thun2 lps je..yg blom tercapai ler...;)

PoohGumux said...

selamat tahun baru...sama cam saya pun xde la tiap tahun buat azam baru cuma nak baik2 saja

faraherda.razalan said...

Ouh. azam cuti-cuti eh? Selamat tahun baru.

=D

Fiza Rahman said...

Slamat tanhun baru. Tak der azam pon.

Myra Jay said...

Wahh, nak mai bercuti ke Penang ye?

Tp MJ masa tu tengah struggle untuk exam.. :)

Klau nak ngedate inform ye, mana tau boleh luangkan masa ;D

Kakzakie said...

Azam ke tidak tetap mengharap yg baik-baik utk tahun ini kan..

Nak tengok Sufiya pakai uniformlah. Mesti cute:)

♥ Wina ♥ said...

happy new year lalink!

rosniza said...

Selamat tahun baru juge...:)

abah khalisha said...

Samalah anak AK ikut bulan tk cukup lg 4 thn..

the malay male said...

tahun lepas pun saya 1st time ke luar negara... Setakat krabi je la.. Huhu

ashra said...

gud luck syahmi dan sufiya.blaja rerajin k ;)

Qhaifa Nur said...

selamat tahun baru...
bulan ni byk cuti umum he..he...

Daddy Ziyyad said...

next year Syahmi dah darjah satu dah..hihihih

Nazayiena said...

Semoga kegembiraan dan kebahagiaan berterusan hingga penghujung thn 2013.

Hanif Idrus said...

Anak2 cepat membesar....

Zul Fattah said...

dunia macam ni la kak.. kalau kita tak guna masa kita.. masa akan gunakan kita.. sbb tu kita rasa masa skejap..

Qasey Honey said...

slmt thn bru Mrs. Eady skeluarga..

zila norazila said...

Hapy nw yer..tiap thn azam brubh..ada yg trcapai dan kbyknye x..he hee

intanfirdaus247 said...

rasanya x terlambat kot nak wish Happy New Year 2013..:)

ieda said...

selamat tahun baru izwa ...

semoga tahun baru beri kita lebih cahaya kebahagiaan kan dik .. aminnn

Azian Elias said...

akak pun tak ada azam.. just some plans. esp travel plan and doing some small business. INSYALLAH.. anyway.. all the best..

Amanda Suria said...

Selamat Tahun baru Nok...aku pun x letak apa2 azam...just let it be jer..

Mrs Lurve said...

slmat tahun baru...ehh sy pun duk umah jer, malas nak ke sana sini

Kesuma Angsana said...

epy new year ye

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat tahun baru (",)

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...selamat tahun baru...;)

Bitt (double IS) said...

selamat tahun baru ;)

sal ya said...

azam thn br tak ada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang