Wednesday, January 02, 2013

Pertama utk Tahun Ini (2013)


Selamat Tahun Baru!

Malas nak cerita pasal azam sebab saya bukan jenis berazam setiap kali tahun baru, saya jenis berazam setiap pagi.

Flash back balik, tahun 2012 terlalu bnyk sgt memori indah belaka (syukur alhamdulillah..), menang percutian di sana sini tapi skrg sudah malas nak join mane-mane peraduan mungkin sebab mood tak datang lagi!Juga tahun 2012 pertama kali kami menjejakkan kaki ke luar negara & impian ke luar negara mungkin akan disambung lagi di tahun ini (insya Allah kalau ada rezeki & peluang).

Banyak benda baik berlaku di tahun 2012 dan saya berharap benda baik ini, kegembiraan ini, kebahagiaan ini berterusan sehingga ke penghujung tahun 2013.

Oh pagi tadi hantar Sufiya ke kelas 4 tahun (walaupun dia baru 3 tahun ++) terasa cepat sangat masa berlalu & sekarang ni Syahmi dah masuk kelas 6 tahun!Oh hooo...tahun depan dah sekolah rendah?Aduhhh....cepat nyer masa berlalu sekejapan sahaja anak dah membesar...sobssobss....

Perancangan tahun 2013 telah bermula seawal semalam & my ibu nak ajak bercuti ke Penang semasa cuti Maulidur Rasul dan sambung ke Thaipusam...hurmm....tak habis bincang lagi ni dgn adik beradik..

Eh ape azam korang?Malam tahun baru pun saya tido dengan nyenyak nyer sebab saya memang tak sambut benda-benda mcm nie...heheheee..orang bandar yang kampung la katakan!


nota kaki : tak sabar nak tunggu esok!!

39 comments:

  1. Selamat tahun baru... Saya pun takde azam spesifik tahun ni.. Kalau tetiba nak buat, terus je buat.hehehe

    ReplyDelete
  2. akak pun tkde azam cuma nk jadi lebih baik dari tahun lepas maksudnya banyak amalan lah dah tua2 ni heee

    ReplyDelete
  3. azam tahun baru? x de azam kot...redah je ikut perancangan ;)...sama la kita kak, mlm tahun baru tido nyenyak je, x de nak sambut2 tahun baru bagai...

    ReplyDelete
  4. saya mahu aktif berblog semula~cun tak azam saya?

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru iwa n family..ayg pon melepak sajee kt umah shah alam ni..melayan keluarga lgik baik rasenya,,lgipun tgh ank kecik ni nak pi kluar memalam mmg xde pekdahnye..kennn..:D

    ReplyDelete
  6. Kejap jer mase berlalu sekarang.... Anak2 dah besar.

    ReplyDelete
  7. Masuk aje bulan 1..check celender dlu..bler lagi cuti...hahaha~ suke2..de 2 lg free cuti...

    ReplyDelete
  8. Salam Izwa..

    Semoga setiap langkah dan perancangan kita untuk tahun ini akan diberkati olehnya.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  9. slamat thn baru!

    aku pun tak suka berazam

    tahun baru aku juga tido dengan nyenyak

    tapi lepas tu aku lepak kedai mamak sbb anak ngan mak masa tu. hehehe

    weh, aku pun berjahat nak ke penang cuti maulidul rasul tu

    kalu jadi, kita jumpa di sana!

    hahahaha

    ReplyDelete
  10. sama ler ngn saya..tdo lg syokk dr g hegeh2 tgk countdown..hoho..

    azam pon rotate thun2 lps je..yg blom tercapai ler...;)

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru...sama cam saya pun xde la tiap tahun buat azam baru cuma nak baik2 saja

    ReplyDelete
  12. Ouh. azam cuti-cuti eh? Selamat tahun baru.

    =D

    ReplyDelete
  13. Slamat tanhun baru. Tak der azam pon.

    ReplyDelete
  14. Wahh, nak mai bercuti ke Penang ye?

    Tp MJ masa tu tengah struggle untuk exam.. :)

    Klau nak ngedate inform ye, mana tau boleh luangkan masa ;D

    ReplyDelete
  15. Azam ke tidak tetap mengharap yg baik-baik utk tahun ini kan..

    Nak tengok Sufiya pakai uniformlah. Mesti cute:)

    ReplyDelete
  16. Samalah anak AK ikut bulan tk cukup lg 4 thn..

    ReplyDelete
  17. tahun lepas pun saya 1st time ke luar negara... Setakat krabi je la.. Huhu

    ReplyDelete
  18. gud luck syahmi dan sufiya.blaja rerajin k ;)

    ReplyDelete
  19. selamat tahun baru...
    bulan ni byk cuti umum he..he...

    ReplyDelete
  20. next year Syahmi dah darjah satu dah..hihihih

    ReplyDelete
  21. Semoga kegembiraan dan kebahagiaan berterusan hingga penghujung thn 2013.

    ReplyDelete
  22. dunia macam ni la kak.. kalau kita tak guna masa kita.. masa akan gunakan kita.. sbb tu kita rasa masa skejap..

    ReplyDelete
  23. slmt thn bru Mrs. Eady skeluarga..

    ReplyDelete
  24. Hapy nw yer..tiap thn azam brubh..ada yg trcapai dan kbyknye x..he hee

    ReplyDelete
  25. rasanya x terlambat kot nak wish Happy New Year 2013..:)

    ReplyDelete
  26. selamat tahun baru izwa ...

    semoga tahun baru beri kita lebih cahaya kebahagiaan kan dik .. aminnn

    ReplyDelete
  27. akak pun tak ada azam.. just some plans. esp travel plan and doing some small business. INSYALLAH.. anyway.. all the best..

    ReplyDelete
  28. Selamat Tahun baru Nok...aku pun x letak apa2 azam...just let it be jer..

    ReplyDelete
  29. slmat tahun baru...ehh sy pun duk umah jer, malas nak ke sana sini

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum mrs.eady...selamat tahun baru...;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang