thumbnail

Wednesday, January 16, 2013

Tak Nak WW laaa...


Nasi putih & sambal ayam

Lauk sambal je yang tekak nak skrg nie..tiap hari pun takpe.Ni lauk ptg smlm, lebih bawak bekal pagi utk breakfast.Perut orang kampung la katekan, nasi pagi-pagi buta...hehehe..kelmarin sambal tauhu..sedap wehhh mkn sambal tiap hari nih!Perut pun kebal, makan tengah mlm pun selambe apatah lagi makan pagi hari lagi selamba..

Radio cabuk ku!

Yesss..ni la radio cabuk ku yang selalu org gelak-gelak kan!Tapi jangan tak tau radio ni canggih tau...tgk bleh cucuk tumbdrive yang incik suami bagi tu.Canggih wa ckp lu!

Oh...dari hari ke hari penyakit M ku makin teruk okey,biase ke rumah kwn jadi silent reader jek, tak komen tapi klik Nuffang je bagi kwn-kwn..takde idea la nak komen,mood tak mari lagi!Ini pun menaip sambil makan sarapan..


nota kaki : rasa nak 'diam' sekejap...hurmm....

45 comments:

4feet8 said...

ni zmn dulu2 punya ke..? dulu kat rumah sy ada yg zaman dulu2..jenis 2lapis dan besar tu.. hehe..
mm..tapi specialnya radio ni sbb boleh cucuk pendrive

Miss Layaleya said...

klasiknya radio.. hehe.. terliur tgk nasi tu.. sedap!

Mia Kassim said...

wah antik lah radio tu tapi boleh plak cucuk pendrive...hehe

♥ Wina ♥ said...

alaaaaa nak sambal ayam jugak tapi yang hubby masak..mmg sedaplah wa cakap lu :)

MizzTina said...

nmpk sgt menyelerakan lauk tu..


wahhh, radio tu nmpk klasik, tp canggih

~ yus ~ said...

memang nampak canggihlah radio tu izwa, n akak tgk gambar pertama tu, ayam je nampak lebih dari nasi, ni kira ayam lauk nasi ni bukan nasi lauk ayam...hihi.

Mila Ahmad said...

terus rasa lapar -.='

Qaseh Suhaida said...

samalah dgn myhubby suka sgt mkn sambal hari2 pun xpe katanya

mama leen said...

kelasss... radio boleh mp3... hehe.. selamat makan.. :)

Shalee Abdul said...

akak, sy tgk mknn tu sgt menyelerakan. sy suka mkn yg simple2 mcm akak mkn tu :)

Fiza Rahman said...

Lapar, tak breakfast lagi.

Radio klasik tapi canggih.

::EIDA:: said...

Radio tu klasik gilaa.. susah nak dapat.. Mane ade radio skrg leh cucuk pendrive.. cayalahhhhhh

pena rozie said...

Ari ni mkn pulut gan sosej jer....

Nieyl said...

wah~klasik radio tuh...

Kakzakie said...

Kakak pun bawa bekal sambal tapi sambal sardin makan dgn lempeng sedap tau:)

NM02 said...

antik noks radio mu... mana beli?

eynda said...

Lapar dah tengok sambal ayam tuuuu... :-)

ieda said...

wahh antik nie

jaman bile nyee nie dik .. ;)

Mrs Lurve said...

cantiknya radio tue..xpernah dh jumpa radio gini skrg

suri solehah said...

dalam umah akak ni pun kalau sambal gitu,,habis nasi seperiuk

hafiz hafizol said...

sy pulak dah lama gila x dengar radio.. hehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

btol2.. kalo boleh setiap masa nak makan sambal ajer... xde lauk lain pon xpe.. janji sambal ada... hehehe

Daddy Ziyyad said...

cop, cucuk thumbdrive kat radio cabuk tu utk apa? Boleh rakam lagu ka? hahaha

wantie said...

radio baru tapi design lama kot...
kalau yg lama mana leh cucuk pendrive..

best ar.. nampak unik.

eLLy said...

tak bermakna makan kalau tak de sambal :p

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...mmg antik la...;)

Cik Awin said...

radio cabuk yang canggih ;)

Kesuma Angsana said...

tq singgah blog KA. done clik2 juga ye

Dee said...

eh..cutelah radio..kat mana beli?

Ratu Hatiku said...

Sedapnya... Betul klasik la radio tu x pernah jmpa kat mana2...cer citer beli kat mana :D

Papa Mifz said...

eh klasik lah radio tuh...unik pun yer jugak...mano beli..?

Jemarisuri said...

js puya lunch pun lauk ayam camtu gak...kihkih..

Qhaifa Nur said...

elok lagi radio ni...memang canggih kalau thumdrive boleh cucuk he..he..

Nazayiena Ayiena said...

Sedapnya nasi putih ngan ayam masak sambal tu.

ashra said...

Hehe.klasiknye..suka lah radio tu...

Amanda Suria said...

ko kalau x komen kat post aku x best la nok..

jeBateja said...

Wahhh...canggih nya radio ni....suka den....berapa harga erk...

nurbijen said...

saya pun mmg makan nasi pagi2... kalau tak masuk nasi, kebulur la masa buat kerja jawapnya :)

Mimie said...

memg antikla radio tuh

MAZLIZA ABD RAZAK said...

sama la, kalau ada lebih bawa jugak bekal utk breakfast :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

antik sungguh radio tu

Remy hazza said...

kalau remy...samabal hari2 pun takpe kak.... tu jer yg sedap.....

ros_reeza said...

Eh canggih jugaklah radio ni kan.
Sama macam Ros. Suka sangat sambal. Kalau makan nasi tak ada sambal rasa macam tak lengkap.

ros_reeza said...

Eh canggih jugaklah radio ni kan.
Sama macam Ros. Suka sangat sambal. Kalau makan nasi tak ada sambal rasa macam tak lengkap.

Aziela said...

Radio cabuk ker nie? Akak rasa macam technical gadget jer untuk AV production. Apa fungsi machine nie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang