thumbnail

Friday, January 04, 2013

TQ Nuffnang....again!


Million thanx to Nuffnang coz sudi bagi satu lagi BE kat blog yang dah agak sendu nie (mood x mari lagi nih...adududuu...) penyakit or vitamen M yang agak melampau skrg nie...



1. Thanx sebab sudi letakkan iklan U Mobile yang sekarang ni ade buat contest.
Korang kalau nak join contest tu sila la terjah web U Mobile ni.



2. Thanx jugak untuk BE ini Sunway University.


Terjah di link bawah setiap gambar utk keterangan lebih lanjut okey!
Thanx again Nuffnang~ walaupun duit yg ada disitu tak seberapa tapi masih lagi diberi kepercayaan utk meletakkan iklan disini..TQ TQ!


nota kaki : takde mood.................................

33 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Nuffnang terbaek...:)

Lulu Caldina said...

banyak tu.. nak juga!!

NM03 said...

mana promosi PB yang mu nak royak tu?

Myra Jay said...

Tahniah ye :D

BERT said...

rezeki tu!!

ieda said...

tahniah dik! ;)

Kakcik Nur said...

Wah... Ke mana pulak menghilangnya mood itu? :)

Amanda Suria said...

the best nuffnang..aku tgh tunggu check utk cashout ke 3....huhu..

Fiza Rahman said...

Tahniah. Smoga mood segera kembali seperti sedia kala.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

wah...banyak
tahniah (",)

MizzTina said...

tahniah...tahniah..

intanfirdaus247 said...

bestnya!!! tahniah yang

Cik Awin said...

alhamdulillah ..rezeki lagi kak...

Mas Zull said...

assalamualaikum mrs.eady...bestnya mmg terbaik la nuffnang ni...:)

Nens Collection said...

masyukkk...;)

Rozita abd rahman said...

bestnya....

fieda said...

tahniah...

Mia Kassim said...

rezeki 2013.....alhamdulillah...

Kakzakie said...

Sikit-sikit tapi bila terkumpul jadi banyak.

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah..

AdaM Hawa said...

wah!! bestnya.. tahniah!

MrS. F!zA said...

dpt juga seketul..alhamdulillah

are_lin@yu said...

cpt kmbli kan mood..hihi

ct kektus said...

tahniah2. :)

rezeki ni kak.

pena rozie said...

Tahniah....

Qhaifa Nur said...

rezeki awal tahun baru.....

munna said...

alhamdulillah.... bertamabah lagi rezeki dgn nuffnang ye

Mimie said...

tahniah3

Sidratul Muntaha said...

pemurah jugak nuffy ni jugak since half year thun lsp
aku punay selalu dpt dlm 4 -5 be..
tpi bertahan tuk 2 minggu je kot?!
lps tu ganti benda lain

~Beb~ said...

untong ko noks!

Kesuma Angsana said...

mmg betul2 rezeki tu

sal ya said...

rezeki tu.

IffahRina said...

rezeki rezeki...tak sbr tgh tggu cek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang